Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Internetowa gra online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie... bez urazy ale jadą mnie koledzy z A4-klub jak chcą więc ja też sobie polatam... bo do tej pory się wstrzymywałem :cool1:

przynajmniej dopóki nie jestem w teamie :wink4:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________choć jakby się zastanowić to lepiej żeby ziomki mnie objeżdżali niż inni... przynajmniej staty lecą nam a nie innym... :mysli:

NO I KASA DO WSPÓLNEJ KIESZENI :D

Opublikowano

Panowie... bez urazy ale jadą mnie koledzy z A4-klub jak chcą więc ja też sobie polatam... bo do tej pory się wstrzymywałem :cool1:

przynajmniej dopóki nie jestem w teamie :wink4:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________choć jakby się zastanowić to lepiej żeby ziomki mnie objeżdżali niż inni... przynajmniej staty lecą nam a nie innym... :mysli:

Zgadzam sie z tym w 100%, rosniemy w sile, a ofiary jakies musza byc :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Zgadzam sie z tym w 100%, rosniemy w sile, a ofiary jakies musza byc :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty:

w sumie racja... także BrunoNH zapraszam bo jak mi odpuściłeś to inni zaczeli... :wink4:

Opublikowano

Pamiętacie jakie trzeba mieć parametry aby wygrywać w Dragach -> o puchar dziekana? :mysli::kox:

Opublikowano

miałem chyba 7lvl

Opublikowano

miałem chyba 7lvl

Wydaje mi sie ze mialem mniej

[br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 11:47_________________________________________________Objedzcie mnie ktos z teamu bo szkoda zeby obcy zarobili...

Opublikowano

a ja dam radę Cię objechać? :decayed:

Nawet jak bym bryke sprzedal to pewnie szybciej biegam niz Ty jezdzisz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nawet jak bym bryke sprzedal to pewnie szybciej biegam niz Ty jezdzisz :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew:

czekaj... Trzeniu się kiedyś odwdzięczy :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

czekaj... Trzeniu się kiedyś odwdzięczy :gwizdanie:

No mam taka nadzieje, dlatego go ucze wszystkiego co sam sie nauczylem :evil:

Opublikowano

A ja cały czas pracuje ciężko od 7 godzin. Jeszcze niecała godzina i się ścigam.

Opublikowano

Dibo Testowałem na tobie mojego nowego furacza i poległem. Czym śmigasz :cool1:

Opublikowano

Myślicie, że furacz ma aż takie znaczenie?

Opublikowano

WiesiekM

podobno na pierwszych etapach gry ma większe znaczenie furacz a dopiero później umiejentności - autor gdzieś to na początku napisał.

Opublikowano

No i pupa. Znowu wygrana i przegrana i ten sam poziom exp.

Jak daję wyścig to z kim właściwie się ścigam.

Opublikowano

pytanko czy będąc w team ie przy wygranej zdobywa się więcej Expa??

i ile brakuje do kolejnej rozbudowy?

Opublikowano

A nas własnie grupowo objechali z A3 no w mordę... :wallbash:

pytanko czy będąc w team ie przy wygranej zdobywa się więcej Expa??

i ile brakuje do kolejnej rozbudowy?

Dobre pytanie :mysli:

Opublikowano

Do twórcy gry

Pisałem to na czacie w grze ale napisze tutaj też:

miałem kierowce rozbudowanego na 15lvl i średnio za każda umiejetność płaciłem 2300zł ( tyle mi się wyświetlało ) podniosłem umiejetnosci do ok 4000zł ( za umiejętność) a lvl kierowcy mi sie nie zmienił i ciągle mam 15lvl. :wallbash:

to co ile zmienia sie lvl kierowcy???

a na te rozbudowe wydałem ponad 100k zł ;(

to ciekawe ile wydali ci co mają 20lvl :mysli: