Bedi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Panowie... bez urazy ale jadą mnie koledzy z A4-klub jak chcą więc ja też sobie polatam... bo do tej pory się wstrzymywałem przynajmniej dopóki nie jestem w teamie [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________choć jakby się zastanowić to lepiej żeby ziomki mnie objeżdżali niż inni... przynajmniej staty lecą nam a nie innym... NO I KASA DO WSPÓLNEJ KIESZENI
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Panowie... bez urazy ale jadą mnie koledzy z A4-klub jak chcą więc ja też sobie polatam... bo do tej pory się wstrzymywałem przynajmniej dopóki nie jestem w teamie [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________choć jakby się zastanowić to lepiej żeby ziomki mnie objeżdżali niż inni... przynajmniej staty lecą nam a nie innym... Zgadzam sie z tym w 100%, rosniemy w sile, a ofiary jakies musza byc :gwizdanie: :naughty:
GRazny Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Panowie... bez urazy ale jadą mnie koledzy z A4-klub jak chcą więc ja też sobie polatam... bo do tej pory się wstrzymywałem przynajmniej dopóki nie jestem w teamie [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________choć jakby się zastanowić to lepiej żeby ziomki mnie objeżdżali niż inni... przynajmniej staty lecą nam a nie innym... Zgadzam sie z tym w 100%, rosniemy w sile, a ofiary jakies musza byc :gwizdanie: :naughty: w sumie racja... także BrunoNH zapraszam bo jak mi odpuściłeś to inni zaczeli...
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Pamiętacie jakie trzeba mieć parametry aby wygrywać w Dragach -> o puchar dziekana?
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 miałem chyba 7lvl Wydaje mi sie ze mialem mniej [br]Dopisany: 07 Sierpień 2009, 11:47_________________________________________________Objedzcie mnie ktos z teamu bo szkoda zeby obcy zarobili...
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 a ja dam radę Cię objechać? Nawet jak bym bryke sprzedal to pewnie szybciej biegam niz Ty jezdzisz :polew:
GRazny Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 a ja dam radę Cię objechać? Nawet jak bym bryke sprzedal to pewnie szybciej biegam niz Ty jezdzisz :polew: :polew: czekaj... Trzeniu się kiedyś odwdzięczy :gwizdanie:
BrunoNH Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 a ja dam radę Cię objechać? Nawet jak bym bryke sprzedal to pewnie szybciej biegam niz Ty jezdzisz :polew: :polew: czekaj... Trzeniu się kiedyś odwdzięczy :gwizdanie: No mam taka nadzieje, dlatego go ucze wszystkiego co sam sie nauczylem
miro_x Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A ja cały czas pracuje ciężko od 7 godzin. Jeszcze niecała godzina i się ścigam.
Si?a Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jeżeli możecie http://xracer.pl/index.php?ref=445
bigos_s Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dibo Testowałem na tobie mojego nowego furacza i poległem. Czym śmigasz
WiesiekM Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Myślicie, że furacz ma aż takie znaczenie?
ArkadiuS Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 można się dopisac do teamu na http://xracer.pl/wyscig.php
bigos_s Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 WiesiekM podobno na pierwszych etapach gry ma większe znaczenie furacz a dopiero później umiejentności - autor gdzieś to na początku napisał.
miro_x Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No i pupa. Znowu wygrana i przegrana i ten sam poziom exp. Jak daję wyścig to z kim właściwie się ścigam.
Bedi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 pytanko czy będąc w team ie przy wygranej zdobywa się więcej Expa?? i ile brakuje do kolejnej rozbudowy?
Janmor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A nas własnie grupowo objechali z A3 no w mordę... pytanko czy będąc w team ie przy wygranej zdobywa się więcej Expa??i ile brakuje do kolejnej rozbudowy? Dobre pytanie
Bedi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Do twórcy gry Pisałem to na czacie w grze ale napisze tutaj też: miałem kierowce rozbudowanego na 15lvl i średnio za każda umiejetność płaciłem 2300zł ( tyle mi się wyświetlało ) podniosłem umiejetnosci do ok 4000zł ( za umiejętność) a lvl kierowcy mi sie nie zmienił i ciągle mam 15lvl. to co ile zmienia sie lvl kierowcy??? a na te rozbudowe wydałem ponad 100k zł ;( to ciekawe ile wydali ci co mają 20lvl
Rekomendowane odpowiedzi