Opublikowano 3 Sierpnia 200917 l Autor No jestem pod wrażeniem Przyznaj się tylko skąd masz takie lampy Jak robiłeś konsole? bo ja chce też ekran wbudować lub ewentualnie radio z wysuwanym wrzucić No przeciesz wiesz :gwizdanie: przyciemnienie tych lampek sa twojego patentu A konsole tak jak pisalem na poczatku mam z A4 z 2000r w ktorym bylo orginalne miejsce na radio 2-DIN Furka kozak :kox: i felga elegancka Ile po takich modach masz do setki Powiem ci szczerze nigdy nie sprawdzalem ile ma do setki Ale wiesz na 18 troszke jej cieszko ale daje rade
Opublikowano 4 Sierpnia 200917 l Pieknie zrobiona... Wyroznia ja przede wszystkim wklad wlozonej pracy i pomysly na Cos nowego. No i dobrze, ze sedan! Pozdrawiam!
Opublikowano 4 Sierpnia 200917 l no w końcu pokazałeś światu swoje cudeńko, foteli nie widzialem jeszcze :notworthy: . w realu autko prezentuje się jeszcze lepiej niż na foto, bravo :oklaski: :oklaski: Ps Moja Pani też kopie moje autko jak nie widzę
Opublikowano 4 Sierpnia 200917 l Autor Kur...a spotkala mnie dzisiaj nie mila niespodzianka najechalem na ceglowke chcialem ja ominac a trafilem oto efekty Nie orientujecie sie w jakich cenach jest prostowanie felgi
Opublikowano 4 Sierpnia 200917 l ja maa małe pytanko zauważyłem dwa przyciski od przednich halogenów po co ci aż dwa a tak to jest piękna :kox:
Opublikowano 4 Sierpnia 200917 l Autor ja maa małe pytanko zauważyłem dwa przyciski od przednich halogenów po co ci aż dwa a tak to jest piękna :kox: Sam niewiem poco mi da przyciski ja ja nie man wogule halogenow
Opublikowano 4 Sierpnia 200917 l Kur...a spotkala mnie dzisiaj nie mila niespodzianka najechalem na ceglowke chcialem ja ominac a trafilem oto efekty Nie orientujecie sie w jakich cenach jest prostowanie felgi ja bulilem 90pln/szt , prostowali na zimno i zrobione jest git malinka nie pozwol by to prostowali na goraco
Opublikowano 4 Sierpnia 200917 l :polew: nie zniese ja maa małe pytanko zauważyłem dwa przyciski od przednich halogenów po co ci aż dwa a tak to jest piękna :kox: Sam niewiem poco mi da przyciski ja ja nie man wogule halogenow
Opublikowano 5 Sierpnia 200917 l Autor zdrowy parch:d ps:D moze tak mala zamianka na grille? Raczej nie
Opublikowano 8 Sierpnia 200917 l Musze Ci powiedziec ze ta twoja zdzira ma calkiem bogate wnetrze hehe ... Jutro pomacam swoimi oblesnymi lapskami
Opublikowano 8 Sierpnia 200917 l Musze Ci powiedziec ze ta twoja zdzira ma calkiem bogate wnetrze hehe ... Jutro pomacam swoimi oblesnymi lapskami Niektorzy cenia wyglad, a niektorzy wnetrze..
Opublikowano 9 Sierpnia 200917 l Mi się podoba zrobiona z gustem i bez przypałów - pozdrawiam wszystkich posiadaczy Audi bo liczą się tylko 4-ry kółka na kierownicy!!! :>