Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] CZARNA PADLINA 1.9 TDI 216KM i 426Nm GT22- AL-2DIN itd.. + QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A te lusterka występują też z prawym dużym? Bo nieraz widziałem A4 z dwoma takimi samymi lusterkami (przeważnie to były sprowadzone z Anglii lub USA).

Zaglądnij sobie do mojego tematu :wink4:

Opublikowano

dudi wkladaj gt22 i bedzie kox :-)

moja narazie laduje od 3200 hehehheh -czekam na korekte i mnie chu... strrzela bo nie mial czasu teraz no nic kocha to poczeka jak to mowią :-)

Opublikowano
  • Autor

dudi wkladaj gt22 i bedzie kox :-)

moja narazie laduje od 3200 hehehheh -czekam na korekte i mnie chu... strrzela bo nie mial czasu teraz no nic kocha to poczeka jak to mowią :-)

Mialem wkladac na ta wiosne ale postawilem na BRD nawet fajni mi jezdzi narazie musi zostac , no i czekam na twoje wyniki mam nadzieje ze bedzie zapitalac :kox: chociaz prawde mowiac z naszych klekotow bolidow nie zrobimy . Nie zastanawiales sie czy nie lepiej bylo by dlubac S4 na 400KM tak jak aw69 :kox: jedyna rzecz ktora przemawia za ropniaczkiem to spalanie

Opublikowano

no mozna ale to by bylo za proste

fakt spalanie jest male trasa 7 ale miasto juz 10 /12 ale to i tak mnie niz benzynka a ja troche km robie wiedz klekot jest lepszy dla mnie osobiscie - mialem juz 1,8 t po chipsie ale jakos nie krecil mnie tak bardzo jak diesel

Opublikowano

Widziałem!

przejechałem sie!

i powiem że zaje... fura!

lekko się jedzie (zapier...) i komfort jest mimo gleby i 18"(teraz sam na następnej założę)

Vizualnie też piękna fura

Bravo Dudi Bravo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

auto ci się udało ,naprawdę ładne

przypuszczam że jeździ jeszcze lepiej

Opublikowano

Myslalem nie o vmax a o dluzszej jedynce i dwojce ;)

ciekawe skad ja taka skrzynie wezne , no chyba ze zamienie zebatki z 2 biegu na 1 a z 3z biegu na 2 :kox:

Widzę, że jesteś konkret kolo, więc się w Twoim wątku wypowiem.

Mam A4 1,9tdi 110KM AFN 235Nm1996 rok z oprogramowaniem made by rogal 135 Km, 285Nm.

Po korekcie softu u Rogala i na skrzyni oryginalnej z mojego auta (kod skrzyni APL) max prędkość to 220Km/h i wtedy odcinała wtrysk - 4500 obr/min. Niestety skrzynia uległa awarii (zaczął wyskakiwać 4 bieg), w związku z tym poszukałem skrzyni o kodzie DUK (A4 1,9 TDI 115 PS rok 2000), i powiem tyle - jest mierzalna różnica - na nowej skrzyni mam wyraźnie niższe obroty przy danej szybkości obrotowej silnika na każdym z biegów. Mam też tabelkę, którą stworzyłem - dany bieg, dane stałe obroty i jaka prędkość w zależności od założonej skrzyni, w najbliższym czasie ją opublikuję w wątku o swoim A4 - http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_taka_kiedys_kupilem_a_tak_wyglada_teraz_ankieta-t6079.0.html

Także dla mocniejszych aut - polecam wymianę skrzyni biegów - ma to sens, szczególnie w dieslu.

Opublikowano
  • Autor

A jaka tam jest skrzynia 5 czy 6 w AJM byly chyba 6 ,No i czekam na ta tabelke :wink4:

Opublikowano

dudi75 masz nieźle narąbane tak jak i ja :kox: tyle kasy wepchać w takiego starego parcha :cool1: ale tak ogólnie to fura fajna, no i mocy ci już brakuje widzę :naughty: a to radio kto ci podłączał ?? :hi: i ten nowy klimatronik chyba też nie był plug&play

Opublikowano

fura nie najmłodsza ale co ją widzę to sie wku.... :gwizdanie: :gwizdanie: i myślę sobie po co kupowałem drogie auto jak sięz kasy spłukałem a seria jak jest tak jest :rant: :rant:

dudi75 masz nieźle narąbane tak jak i ja :kox: tyle kasy wepchać w takiego starego parcha :cool1: ale tak ogólnie to fura fajna, no i mocy ci już brakuje widzę :naughty: a to radio kto ci podłączał ?? :hi: i ten nowy klimatronik chyba też nie był plug&play

Opublikowano

Super auto zrobiłeś :notworthy:.

pzdr

Opublikowano
  • Autor

Radyjko to sam a klimatronik kumpel :gwizdanie: tam jest cala konsola srodkowa z 2000 roku i wszystko pasuje plug&pley .

A mocy brakuje i bedzie zawsze brakowalo nawet jak bym zapodal GT22 a ty nie zapodajesz takiej turbinki :kox:

Super auto zrobiłeś :notworthy:.

pzdr

Dzieki , ciesze sie ze sie podoba :hi:

Opublikowano

he he końcówki pompowtrysków Fratelli Bosio PP1043 zamówione od 250 - 270 hp powinny wystarczyć tak mnie zapewnia sprzedawca, a nad turbo się zastanawiałem ale nad gt25 tylko podobno ciężko ją napompować więc jak już coś to będzie gt22 :good:

Opublikowano
  • Autor

he he końcówki pompowtrysków Fratelli Bosio PP1043 zamówione od 250 - 270 hp powinny wystarczyć tak mnie zapewnia sprzedawca, a nad turbo się zastanawiałem ale nad gt25 tylko podobno ciężko ją napompować więc jak już coś to będzie gt22 :good:

No to idziesz ostro, tylko GT22 i zycze powodzenia i czekam na wyniki :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny karbon ...

A kto mowil ze to karbon ?

Nie nabijaj sie :baseball::wink4:

To hydrografika ?

Opublikowano

Ale raca :> bardzo mi sie podoba...super fura :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ale raca :> bardzo mi sie podoba...super fura :hi:

Dzieki :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szacun za poczynione mody :good:

Opublikowano

no ta Audica miecie, szacun za zdzire :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

NO muszę przyznać że autko świetne,widziałem na żywo w Bałtowie :wink4: i wyglada lepiej niz na fotkach.za***ista sprawa z tym przelotowym wydechem, dzwięk mnie rozwalił ,miooodzio :D

PS.Ja nie wiem jak możesz taką żonę zaniedbywać :tongue4: