Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] CZARNA PADLINA 1.9 TDI 216KM i 426Nm GT22- AL-2DIN itd.. + QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe no to czego narzekasz :tongue4::kox:

Opublikowano

dudi... kupiles graty za gruba kase, a teraz szkoda Ci na korekte? :kox:

Opublikowano

Bo Starachowice niedaleko Poznania leżą :polew::decayed:

Opublikowano

Dudi ma wszędzie blisko :polew:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i jestesmy po wizycie u Witka .Liczylem na troszke lepszy wynik :confused4: ale podobno na przeszkodzie stanol napinasz rozrzadu podobno gdy wymienie na starego typu jest szansa na pare koni wiecej , no coz Witek sie staral a mocy nie przybywalo no coz jedni maja wiecej szczescia . Zostaje mi chyba rezac dalej :naughty: ale narazie musi mi wystarczyc te 212KM i 405Nm najwazniejsze ze dwujka z przodu :kox:

Opublikowano

respect :hi:

aż mi awx zaczął po głowie chodzić...

Opublikowano

212KM i 405Nm

ale chyba nie ma źle, co? :naughty:

Opublikowano

Musi zdzira wciskać teraz :kox: i ten znaczek zwykły TDI :evil:

Opublikowano
  • Autor

Czasami sie zastanawiam czy ja jestem zdrowy ze tyle kasy pakuje w starego kondona , bo zona mi mowi ze raczej nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 21:19_________________________________________________

Musi zdzira wciskać teraz :kox: i ten znaczek zwykły TDI :evil:

No powiem Ci ze jak wracale z wawy to mnie tylko jeden samochod wyprzedzil ..... nieoznakowana vectra :naughty::polew: .

Opublikowano

No powiem Ci ze jak wracale z wawy to mnie tylko jeden samochod wyprzedzil ..... nieoznakowana vectra :naughty::polew: .

trza było się nie dać i blokować szmaciarzy :kox:

Opublikowano
  • Autor

Zalozylem taki sam stozek jak moskal, ITG ,jaki kur...a huk w srodku jak bym bez wydech jezdzil :wink4: muslalem ze oszaleje jak wracalem

Opublikowano

Czasami sie zastanawiam czy ja jestem zdrowy ze tyle kasy pakuje w starego kondona , bo zona mi mowi ze raczej nie :gwizdanie:

Rządza mocy robi swoje :evil: mi ciagle cos nie wychodzi a i tak robie dalej, czasem tez sie zastanawiam co mi z tego bedzie :wallbash:

Niestety szybkie te vectry :disgust: i maja wiesniackie niebieskie ledy z tyłu :polew:

Opublikowano
  • Autor

trza było się nie dać i blokować szmaciarzy :kox:

Jak bym mial Q to moglbys sie znimi pobawic bo bylo duzo sniegu a oni oska mieli by male problemy

Opublikowano

Niestety szybkie te vectry :disgust: i maja wiesniackie niebieskie ledy z tyłu :polew:

szybkie ale mało zwrotne... jak cieli za mną 140km/h po zabudowach to panikowali :gwizdanie:

bądź co bądź raz jeszcze graty Dudi...

i mała prośba z mojej strony... pokaż jak dokładnie masz zamontowany stożek :mysli:

Opublikowano

Dudi byl sens pakowac gt22 dla paru kucykow :cool1:

jak z lagiem?jakie cisnienie?

Opublikowano

podobno na przeszkodzie stanol napinasz rozrzadu podobno gdy wymienie na starego typu jest szansa na pare koni wiecej

Otwór rolki prowadzącej jest przesunięty delikatnie w obu typach napinaczy.

A owy otwór jest w bloku silnika.

Opublikowano

Zalozylem taki sam stozek jak moskal, ITG ,jaki kur...a huk w srodku jak bym bez wydech jezdzil :wink4: muslalem ze oszaleje jak wracalem

weź sobie ścisz muze i posłuchaj jak turbo przez ITG zaciaga powietrze , ale musisz ciągnąć z niskich obrotów :good:

przynajmniej u mnie tak jest , jakbym miał za grodzią z przodu czarną dziure , którya wciaga wszystko co stanie jej na drodze :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

przynajmniej u mnie tak jest , jakbym miał za grodzią z przodu czarną dziure , którya wciaga wszystko co stanie jej na drodze :polew: :polew: :polew:

padłem :polew: Ty masz w głowie czarną dziurę :kox::polew:

Dudi pokaż jak to siedzi :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dudi byl sens pakowac gt22 dla paru kucykow :cool1:

jak z lagiem?jakie cisnienie?

Wiesz gdybym wiedzial ze wyjdzie tylko tyle napewno bym sobie odpuscil ale sprzedam BRD i koszty mi sie troche zwroca :kox: ale narazie chyba mam najmocniejszego czarnego sedana z 95r A4 B5 1.9TDI w A4 Klub :polew: ale nie o to chodzi tylko o to ze kupilem go gdy mial 90KM a teraz ma 212KM i powiem CI czuc ta roznice . Co do laga to wiesz jak ta turbinka chodzila u DZO-DZA , musi byc lag :cool1:

podobno na przeszkodzie stanol napinasz rozrzadu podobno gdy wymienie na starego typu jest szansa na pare koni wiecej

Otwór rolki prowadzącej jest przesunięty delikatnie w obu typach napinaczy.

A owy otwór jest w bloku silnika.

Czyli jak myslisz twoim zdaniem sa jakies szanse zalozena tamtego napinacza i mozliwosc uzyskania wiekszej mocy :mysli:

weź sobie ścisz muze i posłuchaj jak turbo przez ITG zaciaga powietrze , ale musisz ciągnąć z niskich obrotów :good:

Moskal ja musialem praktycznie caly storzek obudowac dookola blacha alu bo jest w takim miejscu gdzie mam duzo piachu i blota i moment by go szlak trafil . Poprostu jak by go ktos wlozyl do wiaderka , poprostu wpada w taki rezonans i dze ryja niesamowicie ale nie stety nie mialem innej mozliwosci na jego zalozenie :wink4: I wlasnie dlatego musze jezdzic z podgloszonym radyjkiem , chyba inaczej on bedzie chodzil w dislu a inaczej w benzynce

Opublikowano

chyba inaczej on bedzie chodzil w dislu a inaczej w benzynce

u mnie tez wzrósł hałas w środku ale mi pasuje , słychać w środku jak turbo zasysa powietrze ??? jak to w dizlu wygląda?? , jakie masz teraz doładowanie ???