Opublikowano 4 Lutego 201016 l aaaa slychac dobre cos takiego jak to :polew: :polew: :polew: :polew: dokładnie , tylko dłużej trwa
Opublikowano 5 Lutego 201016 l Autor Dudi dasz mi prawa autorskie do zdjęć ??? może zamieszcze ja na nk u mnie :> rob sobie z nimi co chcesz [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 16:23_________________________________________________ aaaa slychac dobre cos takiego jak to :polew: :polew: :polew: :polew: dokładnie , tylko dłużej trwa za***iście :polew: u mnie moskal tego nie slychac . U mnie slychac halas jak bym jezdzil bez wydechu . Zasysane powietrze bylo by slychac gdydym nie obudowal tak filtra
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Autor dudi widze jednak ze dzwiek ci sie spodobal :-) Dzo-Dzo jest dobrze a moze bedzie jeszcze lepiej Nie mam kiedy sie powsciekac bo ciagle pada snieg
Opublikowano 9 Lutego 201016 l Ja wiem jak to twoje pracuje chyba teraz na stozku Ostatnio jak robilem jakiego dieselka zdjalem filtr i poziom halasu tak drastycznie wzrosl ze az nie wierzylem. W dieslu chyba jednak zostalbym na ori puszcze
Opublikowano 10 Lutego 201016 l Autor Ja wiem jak to twoje pracuje chyba teraz na stozku Ostatnio jak robilem jakiego dieselka zdjalem filtr i poziom halasu tak drastycznie wzrosl ze az nie wierzylem. W dieslu chyba jednak zostalbym na ori puszcze Gdybym tylko mogl to uwierz mi napewno bym zostal ori, i nie polecam zalkadac bo naprawde chodzi jak bym mial przelotowy wydech zrobiony a mialem tak fajnie cichutko
Opublikowano 21 Lutego 201016 l hehe jak ciuchutko teraz to przynajmniej nie slychac klekota - tylko jak to moj znajomy powiedzial cos pomiedzy skuterem a v8 hehehehe
Opublikowano 3 Marca 201016 l dudi załoŻyłem gwint na jakim ty chyba jeździsz mam pytanie jak go poprawnie ustawić?
Opublikowano 3 Marca 201016 l Autor No jak ci pasuje ja w sobote troszke go podnisilem bo tak przez zime zmasakrowalem podwozie i miske i przewody od klimy ze jak zajzalem pod spod to prawie sie rozplakalem teraz sobie ustawilem ze wchodza mi daw palce miedzy opone a blotnik .
Opublikowano 3 Marca 201016 l a dokąd można podkręcać [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:52_________________________________________________a jeszcze jedno czy miałeś jakieś problemy z tym zawieszeniem?
Opublikowano 3 Marca 201016 l do końca gwintu?[br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 21:02_________________________________________________tylko co wtedy z twardością ?
Opublikowano 3 Marca 201016 l jak się dzisiaj jeżdziło?? znowu na 15 czy przetrzymasz ten śmieg? :polew:
Opublikowano 4 Marca 201016 l Autor a dokąd można podkręcać [br]Dopisany: 03 Marzec 2010, 20:52_________________________________________________a jeszcze jedno czy miałeś jakieś problemy z tym zawieszeniem? Z zawieszeniem to chyba nie mialem tylko ze za miekki, az mi blotniki wywijalo w zakretach a dokąd można podkręcać Do końca Dudi gdzie Ty felge prostowałeś?? Felge prostowalem w Ostrowcu ale tez prostuja w Staporkowie Dudi kiedy zobaczymy padlinke w akcji? Piotrek a jakiego typy akcje chcialbys zobaczyc to pomyslimy jak się dzisiaj jeżdziło?? znowu na 15 czy przetrzymasz ten śmieg? :polew: Kur.a wczoraj to byla porazka nie moglem normalnie z gorki zjechac bylem zesrany jak niemowle juz widzialem ja u blacharza . Jak dojechalem do domu to przeprosilem zimowki i powiedzialem ze ich do maja nie zdejme