piotrpom Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam, koledzy może pomoźecie. Szukam na terenie Warszawy rampy najazdowej. Chciałbym trochę ponaprawiać w moim aucie. Za wszystkie wskazówki wdzięczny będę. POZD ALL.
zibi79 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Na pradze południe na gocławiu dokładnie przy ulicy rogalskiego 12 na parkingu masz fajny najazd. To jest naprzeciwko moich okien sam tam czasem coś dłubię przy autku. Jak coś to pisz.
piotrpom Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dzieki, ja też jestem z Gocławia więc jak najbardziej miejsce mi odpowiada. Dzięki za info.POZD
wojak1980 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam, pozwólcie że podzielę się również moją wiedzą na ten temat. Wawa Mokotów, pomiędzy Rzymowskiego, Puławską a Lotników na ulicy Smyczkowej po obu stronach ulicy znajdują się parkingi strzeżone na jednym jak i na drugim znajdują się takie rampy - wystarczy dogadać się ze stróżem. Pozdr
bialy986 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 A ja dodam od siebie:ul.Batorego na odcinku Waryńskiego-Al.Niepodległości w prawo na Pola Mokotowskie i jechać prosto pod zakaz ruchu jak jest pole do szkolenia psów i na końcu po prawej w krzakach jest taka rampa:)
Rekomendowane odpowiedzi