Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 CAU] Sygnalizacja głosowa włączonych świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich mam pytanie mianowicie czy wszystkie audi a4 były wyposażone w ten sygnał dzwiękowy uruchamiany gdy swiatła są włączone i wychodzimy z auta???tzw brzęczek z góry dzieki pozdrawiam

Opublikowano

raczej tak, ale wszystkimi nie jeździłem więc mogę sie mylić :kox:

Opublikowano

kurcze u mnie tego nie ma:( nie wiem czy sie spaliło czu poprostu tego nie ma!!czy jest jakiś sposób aby sprawdzic czy mam owy system czy nie???

Opublikowano

a zapala ci sie lampka po otwarciu drzwi moze czujnik w drzwiach padniety ??

Cos masz namieszane w profilu Audi A4 B5 silnik 4.2 i rok 2004 cos tu nie tak???

Opublikowano

tak zapala sie lampka w srodku wydaje mi sie ze to ten glosniczek bo we wczesniejszych postach czytałem ze lubią się one pal:( tak masz racje mam lekki rozgardiasz w profilu postaram sie to uzupełnić

Opublikowano

a wiec mam ten sam problem ze swiatelko mis ie zaswieca a nic nie brzeczy :/ myslalem juz o zalozeniu czegos takiego dodatkowo ale wyczytalem ze kazde audi powinno miec .

a pytanie gdzie taki brzeczek sie moze znajdowac moze ja go nie mam albo spalony :/

Opublikowano

a wiec mam ten sam problem ze swiatelko mis ie zaswieca a nic nie brzeczy :/ myslalem juz o zalozeniu czegos takiego dodatkowo ale wyczytalem ze kazde audi powinno miec .

a pytanie gdzie taki brzeczek sie moze znajdowac moze ja go nie mam albo spalony :/

Napewno go masz.

Jest przy zegarach (też walczę z tym problemem).

Poszukaj, jest dokładny opis podany przez -zdeniu- może Ci pomoże choć u mnie się nie udało.