DamianMistrz Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 witam wszystkich mam pytanie mianowicie czy wszystkie audi a4 były wyposażone w ten sygnał dzwiękowy uruchamiany gdy swiatła są włączone i wychodzimy z auta???tzw brzęczek z góry dzieki pozdrawiam
cobradd Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 raczej tak, ale wszystkimi nie jeździłem więc mogę sie mylić
DamianMistrz Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 kurcze u mnie tego nie ma:( nie wiem czy sie spaliło czu poprostu tego nie ma!!czy jest jakiś sposób aby sprawdzic czy mam owy system czy nie???
darekaudi4 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 a zapala ci sie lampka po otwarciu drzwi moze czujnik w drzwiach padniety ?? Cos masz namieszane w profilu Audi A4 B5 silnik 4.2 i rok 2004 cos tu nie tak???
DamianMistrz Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 tak zapala sie lampka w srodku wydaje mi sie ze to ten glosniczek bo we wczesniejszych postach czytałem ze lubią się one pal:( tak masz racje mam lekki rozgardiasz w profilu postaram sie to uzupełnić
matti_1986 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 a wiec mam ten sam problem ze swiatelko mis ie zaswieca a nic nie brzeczy :/ myslalem juz o zalozeniu czegos takiego dodatkowo ale wyczytalem ze kazde audi powinno miec . a pytanie gdzie taki brzeczek sie moze znajdowac moze ja go nie mam albo spalony :/
zibol48 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 a wiec mam ten sam problem ze swiatelko mis ie zaswieca a nic nie brzeczy :/ myslalem juz o zalozeniu czegos takiego dodatkowo ale wyczytalem ze kazde audi powinno miec . a pytanie gdzie taki brzeczek sie moze znajdowac moze ja go nie mam albo spalony :/ Napewno go masz. Jest przy zegarach (też walczę z tym problemem). Poszukaj, jest dokładny opis podany przez -zdeniu- może Ci pomoże choć u mnie się nie udało.
tezet627 Opublikowano 12 Września 2011 Opublikowano 12 Września 2011 Brzęczyk można chyba sprawdzić robiąc test zegarów VAGiem... A opis dotyczy wymiany uszkodzonego brzęczyka... Masz linka do tematu: http://www.a4-klub.pl/smf/sygnal_brzeczyk_wlaczonych_swiatel-t4509.0.html
Rekomendowane odpowiedzi