bialy986 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam. Problem polega na tym że nie można się podpiąć Vag-iem pod komputer i sprawdzić błędy.Dzis jeden mechanik powiedział mi że może być jakieś zwarcie i najprawdopodobniej trzeba odpiąć jakąś kostke czy coś innego od ecu.Czy można to samemu zrobić i gdzie to się wszystko znajduje.Wiem że kostka do Vaga jest na tyle tunelu środkowego :> ale co miał na mysli mechanik??Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
antonio Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 ECU w podszybiu nie możesz się z niczym połączyć??
WOJTEK WOŁOMIN Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jeśli z niczym nie można się połączyć to prawdopodobnie brakuje masy.Ja na przykład miałem taką jazde w passacie wystarczyło oczyścić mase przy silniku i po problemie.Pozdr
bialy986 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Nie znam obsługi Vag-a,ale jak patrzyłem to Ci co to robili po podpięciu kabelka próbowali się połączyć w engine czyli silnik ale nie dało rady.
fazi Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam A zadam takie banalne pytanie stacyjkę przekręcili ? Może mają kabelek do d... Podskocz do kogoś innego , może na spot wpada ktoś z lapkiem
szogun0 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A co to? Miernikiem linię K nie łaska sprawdzić?
Rekomendowane odpowiedzi