Gość zdeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nie wiem jakiej firmy a wyglada tak
Gregory88 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 co ja bym oddal zeby znalesc takiego avanta w takim kolorze ahhh...piekna furka
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 zdeniu, czemu przodu lekko nie przyciemniles ????
Gość zdeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 zdeniu, czemu przodu lekko nie przyciemniles ???? bo nie mam ochoty zrywac folii i latac po odbiór zabranego dowodu u nas Panowie niebiescy mają czujniczek do pomiaru i wszyscy zdzierają
Gość Iceman Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 zdeniu, czemu przodu lekko nie przyciemniles ???? bo nie mam ochoty zrywac folii i latac po odbiór zabranego dowodu u nas Panowie niebiescy mają czujniczek do pomiaru i wszyscy zdzierają cała akcja z szybami w Polsce zaczeła sie od Słupska
Gość zdeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 cała akcja z szybami w Polsce zaczeła sie od Słupska :rotfl: a żebyś wiedział, bo nasi jako pierwsi byli wyposażeniu w czujniczek :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 cała akcja z szybami w Polsce zaczeła sie od Słupska :rotfl: a żebyś wiedział, bo nasi jako pierwsi byli wyposażeniu w czujniczek :twisted: wiem ,dlatego pisze o tym było głosno w mediach swego czasu kolezko :biggrin:
Gość rob Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 bo nie mam ochoty zrywac folii i latac po odbiór zabranego dowodu ale nie da się ukryć, że ładniej autko wygląda z przyciemnionymi :confused:
Gość Iceman Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 bo nie mam ochoty zrywac folii i latac po odbiór zabranego dowodu ale nie da się ukryć, że ładniej autko wygląda z przyciemnionymi :confused: zgadzam sie z przedmówca :biggrin:
TTom3k Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 zdeniu ladnie masz to przyciemnione tylko ja tylna szybe i boczne od paki chce ciemniejsze tyl tak jak ty a przod na te 30 czy 35% tyle ile mozna w przepisach;)
Gość spedyt Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 a przod na te 30 czy 35% tyle ile mozna w przepisach;) Niestety tyle to już prawie fabryczne mają, więc przy zastosowaniu folii i tak będzie przekroczona norma.
wojtas-audi Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Ladnie zdeniu wyglada, z przodem wygladalo by jeszcze lepiej .. ale takie u nas przepisy niestety :twisted:
Szewczenko7 Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 ładnie , ale moim zdaniem sa za ciemne , wolalbym przyciemnic leciutko ale wszystkie niz tyl mocno :twisted:
TTom3k Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 a przod na te 30 czy 35% tyle ile mozna w przepisach;) Niestety tyle to już prawie fabryczne mają, więc przy zastosowaniu folii i tak będzie przekroczona norma. To ile wkoncu jest fabrycznie ? Slyszalem ze 20% ...jesli tak to mozna dolorzyc folie zeby bylo wsumie te 30-35
Gość rob Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Slyszalem ze 20% ...jesli tak to mozna dolorzyc folie zeby bylo wsumie te 30-35 tylko dla takich małych zmian nie warto, przyciemnianie nie będzie zauważalne
Gość spedyt Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 To ile wkoncu jest fabrycznie ? W autach na przedniej szybie jak jest pasek zielony na górze to jest taka mała kreska ze strzałką i w kierunku wskazywania strzałki szyba ma przepuszczaknść wymaganą w przepisach 75%, sama szyba ma już taką przepuszczalność że zastosowanie jakichkolwiek folii wyklucza zachowanie normy
kaj82 Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Slyszalem ze 20% ...jesli tak to mozna dolorzyc folie zeby bylo wsumie te 30-35 tylko dla takich małych zmian nie warto, przyciemnianie nie będzie zauważalne Ja mam przednie tak przyciemnione i jest elegancko, pieski sie nie czepiaja
TTom3k Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 Slyszalem ze 20% ...jesli tak to mozna dolorzyc folie zeby bylo wsumie te 30-35 tylko dla takich małych zmian nie warto, przyciemnianie nie będzie zauważalne Ja mam przednie tak przyciemnione i jest elegancko, pieski sie nie czepiaja No ty masz super przyciemnione pewnie nie jakies badziewne folie ...moze znasz firme?
kaj82 Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Firma to Sungard, koszt całego auta w profi zakladzie 550-600zl,
Gość rob Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 ja folie też mam pożądną i płaciłem 400 zł całość
Rekomendowane odpowiedzi