fotograf87 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Moje „wozidełko” Audi A4 Avant 2.0TDI silnik BPW produkcja 2005r – modelowo 2006r - kolorowy "pełny" komputer - bixenon samopoziomujący - klimatronk 2-strefowy - ABS+ESP+ jakieś tam inne systemy - nawigacja RNS-E + komplet map na Europę - bluetooth (prawdopodobnie z literką Q) - listwy wewnętrzne - aluminium szczotkowane - 2x elektryczne szyby - 2x elektryczne podgrzewane lusterka - tempomat - sportowe fotele S-line (przednie podgrzewane z elektryczną regulacją wsparcia odcinka lędźwiowego) - parktronik tył - skórzana kierownica ze sterowaniem radia - oryginalny zestaw głośnomówiący - lusterko wsteczne fotochromatyczne - czujnik deszczu - czujnik zmierzchu - chromowane relingi - 6x poduszka powietrzna - funkcja comming/leaving home - 2x podłokietnik - świata DRL (dzienne) Co zostało zrobione..: - przyciemnienie szyb - felga lato - AUDI OEM 18” z oponą 215/45/18 - felga zima - RH 17" z oponą 205/50/17 - zestaw obniżający Eibach Pro System -30mm - drugi oryginalny IC od BRD - turbosprężarka BRD - hamulce przód S4 - 345mm - hamulce tył S4 - 300mm - stabilizatory od RS4 - dokładka pod zderzak CUPRA ( nr. katt. 1ML 805 903 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Wyglada milusio skrętnych nigdy nie miałem, ale widziałem w Passacie, że jak włączysz światła, to robi fajnego zeza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 furka fajna... jaka moc uzyskales po wirusku ?? jakbys do planowanych modow dodal jeszcze s'line opitk to w ogole bylo by kox :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wyszlo 165,2KM i 378Nm. A zewnetrzny pakiet S-line moze kiedys uda sie wymodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnyjurek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Bardzo ładne a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ladne autko Moze lekko obnizysz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 tak takk... oczywiscie ze obnize... napisalem w modach - zestaw obniżający Eibach Pro System... czyli bedzie -30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ładny kolorek, na zdjęciach też nie najgorzej sie znasz Zewnętrznie koniecznie fela i zawias (ja bym wybrał coś S-linowego) bo na razie wyglada jak wóz terenowy Daj mi VIN na PW sprawdzę ci te xenonki twoje czy są skrętne BTW Wyniki z hamowni z DPF czy planujesz wywalić filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wynik z hamowni oczywiście z filtrem. Póki co mam w miarę szybkie i nie kopcące, nie dymiące auto. Jeśli będzie konieczność wywalenia filtra przy kolejnych modach związanych z podniesieniem mocy to filtr wyrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No gratki furki! Kolorek piękny... :gwizdanie: Mody kosztowne ale warto w nie zainwestować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Bixenony masz statyczne Ale co ciekawe samochód wyszedł z fabryki z silnikiem BLB.... czyżbyś miał farta i ktoś wymienił ci silnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Silnik wymieniony w Niemczech - musiał to zrobić pierwszy/poprzedni właściciel. Może "wywalczył" zrobienie SWAPA jeszcze na gwarancji? Ogólnie to nie mam pojęcia jak to dokładnie było. Wiem ze mam roczny silnik BPW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Gratki autka! Bardzo ładne foty! Fajne wyposażenie no i ambitne plany na przyszłość, do tego miodny silniczek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Bryka ładna, widziałem na żywo. Lekka gleba, ładna felga 18" i bedzie malyna A z tłumika to ci trochę dymi nawet na nie dużych obrotach. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
źrebak Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 ładne zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 oj... .Szczepan. nie musisz mówić, że mój DIESELEk troszke dymi :P bo chyba ma prawo ;] ... poza tym musi bardzo delikatnie przydymiać bo rureczki nie są okopcone ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 UPS nie wiedziałęm że to tajemnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bartek_ Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Widziałem na zywo dzisiaj. Autko ladne i zadbane. Pozazdroscic wyposazenia... Moduj wg listy a bedzie do zazdroszczenia cos wiecej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Kolega taki skromny a pod maską taka moc. Wszystko zrobione po cichaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Z tytułu wątku wynika, że wyrezałeś więcej mocy i niutków, gdzie wykresik ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi