Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Audi A4 3.0 tdi 233psvoll LED!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale mu zyjemy w Polsce :polew: Tutaj nawet nikt o tym nie pomysli...

ale jak wyjedzie tylko do DE to zaraz sobie o tym przypomni jak go zatrzyma Polizei a wraca bedzie na piechote :naughty:

Opublikowano

zawsze może mieć 2 komplet ori lampek i je zakładać jak wyjeżdża za granicę :naughty:

Opublikowano

no czyli po polsku :rolleyes:

Opublikowano

Fura :kox:, LEDy :kox:, w DE Polizei najwyżej pomyli z nową A6 Avant, tam tyle tego śmiga, że kiedyś sam się myliłem :)

Opublikowano

Bo lampy stracily teraz homologacje ze wzgledu na to, ze zostaly przerobione i nie sa przystosowane do tego auta.

lampy nie stracily homologacji bo dalej spelniaja normy, nie znam szczegolow przerobki ale napewno zalozenie ich do innego auta w niczym nie wplywa na homologacje, podobnie jak dzienne do S6 ktore sa montowane w roznych autach i nikt nie robi z tego problemu.

to tak jakbys zalozyl kola 19" do auta seryjnie jezdzacego na 16"

Opublikowano

Chłopaki temat sie rozwinął a Kolegi MATHIJAS jak nie było tak nie ma :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Chłopaki temat sie rozwinął a Kolegi MATHIJAS jak nie było tak nie ma :tongue4: :tongue4:

Zjawi się za chwilę :gwizdanie:

Opublikowano

to tak jakbys zalozyl kola 1

Mylisz sie kolego, w momencie jak wjmiesz z lamp jednostke swiecaca i wsadzisz inna lampy traca homologacje.

Po pierwsze bo szkla lampy nie sa pod LED,

po drugie wszystkie przerobki w tym zakresie powinny byc odebrane przez stacje diagnostyczne,

po trzecie nawet felg nie mozesz sobie zakladac jak i gdzie ci pasuje, bo kazda felga ma ABE, ktore jest specyficzne dla danej marki i modelu pojazdu.

Opublikowano

Mylisz sie kolego, w momencie jak wjmiesz z lamp jednostke swiecaca i wsadzisz inna lampy traca homologacje.

po drugie wszystkie przerobki w tym zakresie powinny byc odebrane przez stacje diagnostyczne,

po trzecie nawet felg nie mozesz sobie zakladac jak i gdzie ci pasuje, bo kazda felga ma ABE, ktore jest specyficzne dla danej marki i modelu pojazdu.

Uuuu powiało chłodem i wiedzą :decayed:

Furka super a te lampy :kox:

Opublikowano

Uuuu powiało chłodem i wiedzą :decayed:

Furka super a te lampy :kox:

Tez chcialem cos napisac :wink4:

Czemu chlodem? to tylko argumenty :polew:

A wracajac do autka kolegi, fotek jak nie bylo tak nie ma a juz na 2 stronie OT bazgram. :palacz:

Opublikowano

Cudo :kox: :kox:

Opublikowano

A jak rozwiazales problem przeciwmgielnych tylnych?

Opublikowano

No to prosimy namiary! myślę że możesz podać w wątku ponieważ wiele osób jest zainteresowanych. Jeśli z jakiś względów nie chcesz to ja poproszę na priv. Z góry dzięki!

Opublikowano

No to prosimy namiary! myślę że możesz podać w wątku ponieważ wiele osób jest zainteresowanych.

Chyba lepiej byłoby tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_tylnie_swiatla_led_do_audi_a4_b7-t24052.75.html

Opublikowano

No to prosimy namiary! myślę że możesz podać w wątku ponieważ wiele osób jest zainteresowanych.

Chyba lepiej byłoby tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_tylnie_swiatla_led_do_audi_a4_b7-t24052.75.html

Masz rację Andrzej, kolega mógłby się w tym wątku wypowiedzieć co i jak, jakieś foty itp. było by miło.

Opublikowano

wygląda super!@! :good: :good: :good:

Opublikowano

aa to nie jestem w temacie, myslalem ze lampy to zywcem wstawione z modelu A6 C6 a tu sie okazuje ze z dwoch zrobione sa jedne w takim razie naturalnie ze lampy traca homologacje, tak jak lampa z wstawionym HID'em

Opublikowano

Bo lampy stracily teraz homologacje ze wzgledu na to, ze zostaly przerobione i nie sa przystosowane do tego auta.

lampy nie stracily homologacji bo dalej spelniaja normy, nie znam szczegolow przerobki ale napewno zalozenie ich do innego auta w niczym nie wplywa na homologacje, podobnie jak dzienne do S6 ktore sa montowane w roznych autach i nikt nie robi z tego problemu.

to tak jakbys zalozyl kola 19" do auta seryjnie jezdzacego na 16"

i tu sie mylisz - jesli homologacja nie przewiduje 19" kol to ich zalozenie powoduje utrate homologacji na kola i firma ubezpieczeniowa moze np odmowic wyplaty odszkodowania w przypadku kolizji uznajac, ze jej przyczyna byla niezgodnosc z homologacja felg i ogumienia co moglo przyczynic sie do wypadku. taki przypadek mial jeden moj znajamowy i skutecznie mnie to zniechecilo do zakladania 19tek

Opublikowano

Piekny samochod :kox: :kox: :kox: :kox: naprawde ladna sztuka i to wyposazenie ... (jedyny minus jak dla mnie w tipie :wink4: ) Ledy tez ladnie wygladaja .