dsz33 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam Mam prośbe do klubowiczów z Radomia i okolic. Mianowicie chciałbym sie wybrać ze znajomymi na Air Show 2009 do Radomia. Chcieli byśmy gdzies przenocować. Może jakieś pole biwakowe albo jakies gospodarstwo agroturystyczne niekoniecznie w samym Radomiu lecz w pobliżu tak żeby można grilla zrobic itp Z góry dzieki za pomoc
rafalekx Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 To ja się podpinam do tematu mam ten sam plan ze znajomymi
dsz33 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 To ja się podpinam do tematu mam ten sam plan ze znajomymi Spot Air Audi Show Radom ?
rafalekx Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Spot Air Audi Show Radom ? Jestem za Wiem że będzie sporo osób z forum :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 To ja się podpinam do tematu mam ten sam plan ze znajomymi Spot Air Audi Show Radom ? z tym spotem może być ciężko bo my na lotnisko nie wstępujemy. kurde trochę żyje w radomiu a nie wiem gdzie jest jakieś pole biwakowe ale to chyba kiepski pomysł lepiej jakiś motelik ale to już może być zarypane wszystko;/
dsz33 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Spota można w innym spokojniejszym miejscu zrobic Ja tam i moge spać w OOOO Może ktoś z okolic cos bedzie wiedział
rafalekx Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 z tym spotem może być ciężko bo my na lotnisko nie wstępujemy. kurde trochę żyje w radomiu a nie wiem gdzie jest jakieś pole biwakowe ale to chyba kiepski pomysł lepiej jakiś motelik ale to już może być zarypane wszystko;/ Chyba że Brynia nas upchnie na swojej działce?
dsz33 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 z tym spotem może być ciężko bo my na lotnisko nie wstępujemy. kurde trochę żyje w radomiu a nie wiem gdzie jest jakieś pole biwakowe ale to chyba kiepski pomysł lepiej jakiś motelik ale to już może być zarypane wszystko;/ Chyba że Brynia nas upchnie na swojej działce?
mcm Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 u mnie w Zwoleniu są domki nad zalewem to 15-20 minut drogi do Radomia, grilla można zrobić i disco w sobotę - 5 minut piechotą , mogę podać tel do właścicielki zadzwonicie dowiecie się czy da radę wynająć w tym czasie
wuju Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 w Kozienicach 25-30minut do Radomia,, nad zalewem domeczki tez mogę popytać o numery :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi