Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tez mi sie wydaje ze bylo by z czarnym fmicem Źle by nie było..tylko jakby nie przypasił look to namiętna zabawa z Nitro
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 zawsze mozna kratkami zamaskowac Pojebao :doh1: Poziom lansu spadnie o 25 punktów i włos na brzoskwini już może nie stawać dęba na widok Moskalitowej parówy :polew:
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 zawsze mozna kratkami zamaskowac Pojebao :doh1: Poziom lansu spadnie o 25 punktów i włos na brzoskwini już może nie stawać dęba na widok Moskalitowej parówy :polew: o k**wa :polew:
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 btw zderzak od strony pasazera masz nie rowno spasowany.. wiem , wyhaczył sie delikatnie weź zrób jakieś VT i zobacz jakby wyglądał czarny fmicek, bo mi się wydaje, że by przypasił NIC NIE BEDZIE MALOWANE , ZA ZADNE SKARBY NIE ZDEJME TEGO JEB.ANEGO ZDERZAKA ZEBY PÓŹNIEJ GO PÓŁ DNIA ZAKŁADAĆ !!! zawsze mozna kratkami zamaskowac a masz takie wybrzuszone kratki ??? rury wystają po kilka cm na zewnątrz , nie mogłem wsadzić tych śrub które trzymaja zderzak więc zadna kratka nie podejdzie. Pojebao :doh1: Poziom lansu spadnie o 25 punktów i włos na brzoskwini już może nie stawać dęba na widok Moskalitowej parówy :polew: Ragga brachu widze ze jedyny który jarzy o co biega nie chce tracić tego co mam , nawet nie wiecie co sie dzieje jak zajeżdżam w Grodzisku pod "biedronke" i robie psyt psyt :banan3: :banan3:
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ragga[/b][/color] brachu widze ze jedyny który jarzy o co biega No ba :kox: nie chce tracić tego co mam , nawet nie wiecie co sie dzieje jak zajeżdżam w Grodzisku pod "biedronke" i robie psyt psyt :banan3 W kierunku parówy lecą staniki rozgrzanych do czerwoności kasjerek..a ceny same spadają o 50 procent :polew:
Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 weź zrób jakieś VT i zobacz jakby wyglądał czarny fmicek, bo mi się wydaje, że by przypasił NIC NIE BEDZIE MALOWANE , ZA ZADNE SKARBY NIE ZDEJME TEGO JEB.ANEGO ZDERZAKA ZEBY PÓŹNIEJ GO PÓŁ DNIA ZAKŁADAĆ !!! dlatego napisałem zrób VirtualTjunink i w paincie go pomaluj a ze zderzakiem to Ci pomogę, bo corny FIMC może być
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 sam bym chętnie zobaczył jak czarny FMIC będzie wyglądać
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 dlatego napisałem zrób VirtualTjunink i w paincie go pomaluj a ze zderzakiem to Ci pomogę, bo corny FIMC może być to niech ktoś zrobi , ja nie potrafie , zderzaka nie ruszam conajmniej do wiosny bo nie moge na niego patrzec , wkurwił mnie niemiiłosiernie , w taki mróz , takie rzeczy mi wyprawiać. nie wybacze c**j.owi do konca życia. a na wiosne moze bedzie S4. :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 maluj nie pier**l Panie moskal opaski bym na czarno opertolil od razu zreszta nie ma co cisnac, zima sroga trzyma nie poreza jak nie ma cieplego garazyku mnie juz to wkórwia projekt stoi i d.upa
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 moskal co tu taka cisza? czemu nic nie rezasz ? kiedy na program jedziesz? zimno to nie rezam mam do założenia podsufitke , bariere termiczna na silnik , szyby dokończyć , założyć dekory RS4 , ale czekam na "lepsze czasy" (pogode) na program pojade raczej na wiosne , jak śniegi puszczą bo jednocześnie musze wymienić podzespoły elpidżi pałer bo te które teraz sa zamontowane nie poradza sobie , a gaz trzeba regulować pod obciążeniem i nie ma teraz za bardzo jak najważniejsze ze kasa na to jest i sobie ładnie lezy na koncie .moge spac spokojnie
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 masz dekory rs4, a carbony s4 tez masz ? chodzi mi o carbony/dekory RS4 , one w esach wychodziły sporadycznie
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 carbon w s4 i rs4 jest inny;) a czym sie różnią ??? pytam poważnie
topor Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 w rs4 carbon jest przepleciony zolta nitka, w S4 niebieska i wg mnie chociaz carbon z S4 jets mniejszym rarytasem wyglada duuuzo lepiej.
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 w rs4 carbon jest przepleciony zolta nitka, w S4 niebieska i wg mnie chociaz carbon z S4 jets mniejszym rarytasem wyglada duuuzo lepiej. no ja mam niebieską wiec Ragga mnie wprowadził w błąd nie szkodzi i tak wygląda za***iście
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 myslalem ze masz dwa komplety i chcesz mi sprzedac jakbym miał tobym ci sprzedał
moskal Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 no to masz ladniutkie listewki:D no podobaja mnie sie tylko kórwa najchętniej juz bym je założył , nie chce mi sie robić tego w parkingu podziemnym bo tam jest fotokomórka i nie bede biegał przed nią co 3 minuty jak debil zeby sie załączyła :polew:
topor Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 ogolnie zmiana dekorow to jakas godzinka roboty z piwkiem oczywoscie;) efekt powolajacy.. mowie CI!
Rekomendowane odpowiedzi