guziczek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 witam! mam do Was pytanie odnośnie lamp przednich do avanta; co sądzicie o takich z allegro? http://www.allegro.pl/item717046814_lampy_przednie_audi_a4_8e_od_01_led_pasek.html z góry dziękuje za wszelkie informacje
antonio Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 jak dobrze pamiętam to było już o nich na forum jestem na NIE
PIXI Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Jak dla mnie to szit - nie obraż się ori to ori ale decyzje podejmiesz sam ...
KOval81 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jak masz xenon, to załóż sobie ori bi-xenonowe reflektory (ciemne w środku) i będzie wyglądać super. B6 ma oryginalne lampy bardzo ładne - nie wypada tego psuć. Pozdro
miron78 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jak masz xenon, to załóż sobie ori bi-xenonowe reflektory (ciemne w środku) i beędzie wyglądać super. B6 ma oryginalne lampy bardzo ładne - nie wypada tego psuć. Pozdro dokładnie - Bi-xenon to najlepsze rozwiązanie dla B6
marcin j Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 są wieśniackie, b6 jest trochu za stare na taki mod
truckmaniac Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 są wieśniackie, b6 jest trochu za stare na taki mod Może nie chodzi o to, czy stare, czy nie, ale chodzi o to, że pasuje jej to, jak świni siodło
Armi Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jak masz xenon, to załóż sobie ori bi-xenonowe reflektory (ciemne w środku) i będzie wyglądać super. B6 ma oryginalne lampy bardzo ładne - nie wypada tego psuć. Pozdro Popieram kolegę, albo bi-xenon albo oryginał. Te światła to chwilowa moda, było angel eyes, teraz pseudo b8 a za rok będzie jeszcze coś innego.
truckmaniac Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jak masz xenon, to załóż sobie ori bi-xenonowe reflektory (ciemne w środku) i będzie wyglądać super. B6 ma oryginalne lampy bardzo ładne - nie wypada tego psuć. Pozdro Popieram kolegę, albo bi-xenon albo oryginał. Te światła to chwilowa moda, było angel eyes, teraz pseudo b8 a za rok będzie jeszcze coś innego. Jakby co, to mam BiXenony do sprzedaży. Dla ludzi z Klubu dobra cena
Dibo Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Świecidełkom stanowczo mówimy nie Audi to nie choinka
truckmaniac Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 @ truckmaniac Ile za BI? 900 kpl
Rekomendowane odpowiedzi