Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] 2.5 tdi projekt: czarne oudyyy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moja a4 avant 2.5 tdi, kupiona od jednego z klubowiczów. Na razie stylistycznie będzie bez zmian ponieważ odkładam pieniążki na lakiernika i tam parę pierdół które trzeba zrobić, ale szykuje się na inny zderzaczek z tyłu ponieważ jest seria a w planach jest od s-4. Potem powymieniam lusterka na zwykłe czarne ponieważ rezygnuję z chromów i będzie cała black :) Jak się uda to pojedzie w tym miesiącu do tapicera i będzie pełna skóra plus czarny sufit i słupki.

aV1TBTjJ.jpg

Pq14vC89.jpg

aV1TCeM0.jpg

Nowa sesja.

Zmiany po roku:

-Nowy silnik, też 2.5 tdi tyle że w stanie idealnym (poprzedni właściciel kompletnie go zajechał)

-Multitronic po remoncie

-Znaczki S4 do kibla

-Chromowane lusterka do kibla

-Naklejka HellaFlush

Zmiany jeszcze na wrzesień:

-Manualna skrzynka

-Czarne listwy przy szybach

-Mocniejsza ściema szyb

-Grill Ms-Design

-Czarne klosze lamp na przodzie

-Relingi out (będą na sprzedaż)

n3nk0m.jpg

2lc0cud.jpg

Opublikowano

co to za przedni zderzak ? bo mam strasznego rebusa ... podchodzi mi to wygladowo pod rs4 b7

ps. pokaz wnetrze

:)

Opublikowano

znamy, znamy - właduj tam jeszcze Bi-xenon bo te światełka które tam są średnio pasują do czarnej całości :wink4:

Opublikowano

A kogo to byla..? :mysli:

Piekna :) ile sciemy masz z przodu..?

Opublikowano

wywal znaczki S4, bo trochę wieś jeździć dieslem ze znaczkami S4.

Opublikowano

Czyja to była A4, bo ja jakoś nie kojarzę?? I dołączam się do pytania o zderzak przedni - co to jest??[br]Dopisany: 21 Sierpień 2009, 11:57_________________________________________________A ja już wiem, czyja to furka była :> EOT

Niech się dobrze sprawuje i modzi :good::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak będzie po tapicerze i wymienię parę elementów to wtedy wsadzę naradzie jest półskóra i kiera czteroramienna ale będzie od nowszej (w trzech ramionkach) :). Co do znaczków to nie zdejmuje ich ponieważ jak będzie zderzak z tyłu od s4 to nikt się nie pozna że to klekot :rolleyes:, tym bardziej jak podjeżdżam na stacje to chcą mi bene tankować :naughty:

Opublikowano

zderzak przedni mi sie nie podoba za bardzo ... o znaczku S4 nie wspomne :gwizdanie: :gwizdanie:

ogolnie ladna i kolorek super :kox: :kox: , jakies fotki srodka by sie przydaly ...

Opublikowano

zawalistaaaa :slina: nadkola poszerzane?

Opublikowano

Kiery 4-ramiennej nie zakładaj z B7, bo ona dobrze jedynie w limuzynach wygląda. Zakładaj sobie S-Line 3-ramienną i pikowaną - będzie :kox:

Opublikowano

Kiery 4-ramiennej nie zakładaj z B7, bo ona dobrze jedynie w limuzynach wygląda. Zakładaj sobie S-Line 3-ramienną i pikowaną - będzie :kox:

:polew: Dobre to.

A co w avncie inna deska jest, siedzenia i inne badziewia, ze inaczej wyglada? :gwizdanie:

Opublikowano

Witam oj znam tę fure oby sie sprawowała w nowych rękach jak u poprzedniego właściciela :hi: :hi: :good:

Opublikowano

cóż to za padlina... :polew::wink4: fajna furka z full wypasem :good: dobrze, że wywalasz chromy, bo Pawłowi się coś nie chciało :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Ja też skądś znam ten zderzaczek a'la Hofele :D

Opublikowano

Witam:hi: Furka siwetnie sie prezentuje. Koledzy gdzie mozna dopasc taki zderzak? Jestem wlasnie na etapie zmian zderzakow. Prosze o wszelkie info

Opublikowano

za***ista.... !!!! s4 bym tez oderwał... poza tyk kozak. zderzak :good:

Opublikowano

:polew: Dobre to.

A co w avncie inna deska jest, siedzenia i inne badziewia, ze inaczej wyglada? :gwizdanie:

Muskel :> mi chodziło nieo podział A4 - limuzyna/avant, tylko że 4 ramienna - bardziej elegancka niż sportowa pasuje do LIMUZYNY typu A6, A8 - czytać mi tu ze zrozumieniem :naughty: Wizualnie lepiej pasuje, niż do tuningowanego auta :cool1: ech ech ech :polew: