Cristoforo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Siemka Chciałbym przedstawić Wam moja już drugą audi a4. Jestem juz na tym forum dość długi czas więc postanowiłem pokazać się światu Model a4b5 Avant z połowy roku 2000 1.9TDI 115KM z wypasu to w sumie seria - parktronic - 4 jaśki - elektryczne szyby - elektryczne lusterka - podgrzewane lusterka - 4 kpl kluczyków w tym dwa scyzoryki - domykanie szyb z kluczyka - ABS, ASR - pakiet oświetlenie - skórzana kierownica - pakiet drewno - 6 grających głośników - lakier czarna perła - itd. . . zmiany jakie dokonałem w ciągu roku od zakupu; - nowe ori kpl. valeo xenon (tak jak z ASO) mega sianka ale było warto :kox: - wymiana wszystkich płynów, filtrów,rozrząd, tylne łożyska - swap na 312mm gładka tarcza Zimmerman+klocek Textar z przodu i z tyłu - wymiana przewodów hamulcowych - płyn hamulcowy Motul RBF600 - kpl. zawiecha Lemfordera, drążków, gum, nowe śruby itd. - gwintowane zawieszenie MTS Technix było -80mm i -70 i -60mm jest obecnie coś -50mm :kox: ale będzie Bilstein b8 i Eibach pro kit -30mm :kox: :kox: :kox: - wywalony KAT - zaślepiony EGR - malowanie tylnego zderzaka z dokładką - zderzak przedni S4 z spryskami i kratkami - felgi od audi A6 - malowanie zacisków na złoty kolor - zrobienie sprysków do ori xenonów plany jak najbardziej realne i realizowane - PD ARL jest - kolektor ssący AWX czeka na założenie - chłodniczka oleju AWX jest - turbina BRD jest - Fmic - Soft na 170KM - progi od s4 czekają na dobry moment - halogeny S4 - spojler na dach od RS4 - grill od RS4 już zrobione w czarny mat - car audio - wieksza felga 17 cali na gumkach Vredestain Ultrac Sessanta felga 17 cali już jest - detailing- wszystkie graty już są - relingi od nowszej audi a6 - kierownica s4 taka jaka była w mojej poprzedniej a4 -zderzak od s4 tył po lifcie jest plany na daleką przyszłość - w sumie wszystko co się da obszyć w skórze z alcantarą - recaro - navi plany raczej marzenia - najnowszy wzór recaro - chyba prędzej wymiana na inny model auta może coś innego zgrupy Vag albo inny kultowy model auta Auto nie bite, nie klepane, nie prostowane, nie przekoszone, silnik czysty, wnetrze zadbane mimo że było wcześniej palone śmigane na full syntetyku Motula przebieg 242kkm potwierdzone w ASO Dosyć morałów, czas na fotki tak było na starym zderzaku z pryskami nie ori Oceniajcie i co można jeszcze ulepszyć
.Szczepan. Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ładne autko. Jakieś ładniesze aluski by się przydały, ale to już masz w planach. Kolorek kozak.
moicz Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 ładna sztuka powodzenia w kolejnych modach życzę, też mi się marzą halogeny z e'Ski
Cristoforo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 dzieki wielkie za opinie w sumie halogenu od s4 są już namierzone ale koleś coś się nie może zdecydować
adrianus Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 sliczny furacz, w fajnym stanie, graty za poczynione zmiany i trzymam kciuki za nastepne mody
moicz Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 dzieki wielkie za opinie w sumie halogenu od s4 są już namierzone ale koleś coś się nie może zdecydować widzę że otwory na halogeny masz takie same jak ja więc powiedz mi jaki rodzaj halogenów tam podejdzie i jeśli mogę wiedzieć to ile za komplet ?? (pytałem w ASO to mnie trochę ścieło 540 szt.)
Cristoforo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 to są halogeny płaskie do polifta jak sie uda to mogę mieć ori za kpl 500zł lub zamienniki ale to nie jest pewne jeszcze potrzebuje czasu na weryfikacje jak będę coś wiedział z kosztami to dam znać
moicz Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 to są halogeny płaskie do polifta jak sie uda to mogę mieć ori za kpl 500zł lub zamienniki ale to nie jest pewne jeszcze potrzebuje czasu na weryfikacje jak będę coś wiedział z kosztami to dam znać oka daj znać jakby co bo te dziury trzeba jakoś wypełnić
Dibo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wreszcie się pochwaliłeś. Autko Plany konkretne. Czekam na dalsze modyfikacje
Cristoforo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2009 felgi raczej będą 17 cali bo moja dziunia czasem śmiga jak wariatka pasują mi takie wgłębiane ala BMW modyfikacja silnika bedzie jeszcze pewnie w tym roku jak nie to do wiosny teraz to pieszczoty blacharki i wnętrza i zbieranie gratów
aju Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 no ten zderzaczek to też mam taki w planie + spryski Co do parktronika to masz oryginalny? ma jakiś "wyświetlacz" czy tylko brzęczyk?
Cristoforo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 no ten zderzaczek to też mam taki w planie + spryski Co do parktronika to masz oryginalny? ma jakiś "wyświetlacz" czy tylko brzęczyk? wszystko jest ori nic nie wyreżałem, jest tam brzęczyk kiera też obszyta jest fabrycznie[br]Dopisany: 23 Sierpień 2009, 14:54_________________________________________________moje SPA dla jeden kosmetyk jest w aucie już po próbie i jest rewelacja (Meguiar's Natural Shine Protectant )
Skyliner89 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Brakuje kilku kosmetyków... :>
Cristoforo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Brakuje kilku kosmetyków... :> jakich??
Skyliner89 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Do deski rozdzielczej, uszczelek, opon, felg, na owady i ptasie gówienka :> . Trzeba iść na całość . Zawsze jeden z tych kosmetyków się przyda . Ja mam chyba z 4 siatki różnych kosmetyków do samochodu . Ostatnio kupiłem taki wosk, że po deszczu samochód wygląda jak by co dopiero wyjechał z myjni i świeci się jak psu jaja .
Cristoforo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 pisałem wcześniej jeden kosmetyk jest w aucie już po próbie i jest rewelacja (Meguiar's Natural Shine Protectant ) na opony mam inny na uszczelki nie mam muszę znaleźć kasę i czas dla kobity, bo ptasie jajko będę miał na głowie
Skyliner89 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jak kobita zauważy, że samochód ważniejszy od niej to będzie nie dobrze...
Iverson Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nooo wreszcie...ładne zmiany Cris , a to dopiero początek , powodzenia
Dibo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Szykuje się drugi ciekawy projekt Avanta obok Twojego Ive
Iverson Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 jak się Cris nie będzie , opiertalał jak ja , to będzie kox
Rekomendowane odpowiedzi