Cristoforo Opublikowano 12 Października 2009 Autor Opublikowano 12 Października 2009 takie cudo zamówił u nas klient do forestera 2.5T razem z kpl felg ładny zestawik [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:38_________________________________________________no własnie jak sie nie znajdzie kupiec to zakładam do siebie progi a jak bede miał przypływ gotówki to moze zdecyduje sie na esowy ale moze :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 oo kurwino piękny ten zestaw Znam takich z forum że zaraz by przegrzali taki zestawik
Cristoforo Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 oo kurwino piękny ten zestaw Znam takich z forum że zaraz by przegrzali taki zestawik no to lipa nie zakładam do siebie [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 19:01_________________________________________________doszedł nowy modzik tak wygląda w serii po pomalowaniu na czarny mat tak wygląda zrobie jeszcze fotkę na aucie
Nowak_zg Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 heh widze ze jednak virtual sie przydal i pomalowales dla mnie jest OK
Iverson Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 no lepiej wygląda na czarno , też bym se zrobił tak
Cristoforo Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 fotki są słabej jakości bo z telefonu ale i tak w czerni jest zdecydowanie lepiej dzięki Nowak za pomoc pomalowanie zajeło mi godzinkę zmatowienie podkład pod plastik szybkosnący malowanie w czarny mat założenie ramki na grill po 20h
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ja chce malowac tak samo gril ale dopiero na wiosne i widze ze ladnie to bedzie wygladalo na RS-sie
Cristoforo Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 ładnie ładnie zwłaszcza jak auto jest czarne fmic też będzie czarny no i szukam środków i pomysłu na taki fason skór w moim bolidzie
Iverson Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 to pikowanie z alkantarą miażdży cyce
Cristoforo Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 to pikowanie z alkantarą miażdży cyce współpracuje bdb firmą tapicerską dla której zrobienie takiego czegoś do galerii byłoby wyzwaniem o honor, więc tylko kasa powstrzymuje mnie
A-rek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 w mojej okolicy mieszka mistrz w takich rzeczach i nie jedna juz tak robil. to przyklad jego pracy
Michał Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ładnie ładnie zwłaszcza jak auto jest czarne fmic też będzie czarny no i szukam środków i pomysłu na taki fason skór w moim bolidzie widziałem tą fotkę na zagramanicznym forum w temacie "Official" The Sickest B5! To już liga światowa :slina: jeśli zrobisz cos w podobie to w kącie urządzę sobie ołtarzyk z Twoim zdjęciem chyba ps dzięki za info, czekam na paczkę od Ciebie
Cristoforo Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 nie wiem czy akurat będa to fotele w stylu Recaro ale zwykłe kubły zrobić w tym stylu to zaden problem zbieram tylko sianko i do dzieła
Marcintorun Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 u mnie kumpel obszył fotele i kanape w BMW E36 (seryjne fotele) w taki sposób z pomarańczową nitką i koszt wyniósł ok 2000zł
Cristoforo Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 u mnie kumpel obszył całą BMW E36 (seryjne fotele) w taki sposób z pomarańczową nitką i koszt wyniósł ok 2000zł tzn. u Ciebie? zajmujesz sie tym jaki był użyty materiał ?
Marcintorun Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 u mnie w toruniu moge się dowiedzieć wszystkiego wiem tylko że boczki foteli były w czarnej skórze a środek był w brązowej alkantarze i wszystko było szyte pomarańczową nitką
Cristoforo Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 2000zł to rewelacyjna cena bo tyle kosztuje sam materiał i to po mega rabacie
Michał Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 nie wiem czy akurat będa to fotele w stylu Recaro ale zwykłe kubły zrobić w tym stylu to zaden problem zbieram tylko sianko i do dzieła no niby tak, ale tam całą robotę robi karbon nie widziałem ładniejszej kierownicy do b5... a jak już obszywać to może konsolkę tez?
Cristoforo Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 ja mam zamiar obszyć wszystko w skóre listwy carbonowe zrobie sam żaden problem mam zdolności manualne i cierpliwość :gwizdanie: kierownice miałem podobną w mojej byłej a4
Rekomendowane odpowiedzi