Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a próbowałeś w 1dc te zera mi coś tam nie grają

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:18 ----------

[Audi A4] Modele i zamieniki Zegarów z Fisem tu masz rozpiskę szaf z a4 i tam faktycznie nie ma angielskich szaf z zegarkiem radiowym

a bo ta lista niestety nie zawiera wszystkich liczników z fisem które były montowane

ja na ten przykład mam dwa liczniki, jeden angol i jeden EU, które na naklejce mają jedynie numer i nie mają tej literki na końcu, w Vagu tak samo je wyświetla... bez tej literki na końcu... a widziałem już licznik z końcówką KX czy XK i jego też na liście nie ma...

no to najszybciej w etce wyszukać ciekawe czy tam wszystkie są

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tamte 3 komórki zabrały mi z ponad godzine... lipa tak siedzieć w aucie, chyba muszę zrobić kostki do domowego podłaczenia i wtedy będę sie bawił.

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

misiek, idź teraz ty pomorduj licznik :P

Opublikowano

No dobra ale co z podswietleniem wskazówek po zapłonie :whistling::decayed:

Opublikowano

chyba najłatwiej będzie sprawdzić jaki licznik numerowo zamieniał Twój i wtedy ściągnąć wsad z takiego licznika bo one przeważnie już były highlinowe i wtedy masz edycje tego spod vasa czy vaga, bez grzebania w hexie :wink:

Opublikowano
tamte 3 komórki zabrały mi z ponad godzine... lipa tak siedzieć w aucie, chyba muszę zrobić kostki do domowego podłaczenia i wtedy będę sie bawił.

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:27 ----------

misiek, idź teraz ty pomorduj licznik :P

poszedł bym ale za godzinę do roboty spadam

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

chyba najłatwiej będzie sprawdzić jaki licznik numerowo zamieniał Twój i wtedy ściągnąć wsad z takiego licznika bo one przeważnie już były highlinowe i wtedy masz edycje tego spod vasa czy vaga, bez grzebania w hexie :wink:

highlinowe to jak pisaliście to są te z oznaczeniem d12 d13? czy jak to rozpoznać

Opublikowano

highlinowy to taki jak Karol ma w swoim liczniku... :wink: d13 chyba, ostatnie praktycznie wypusty rocznikowe na dany model mają hajlajny :wink:

Opublikowano

ale jak ktos ma minilifta - tzn bez ringow ori to mu wsad z polifta z ringami nie podejdzie....

Mam nowego pacjenta z takim samym nr jak pacjent co nie zyje :banan:

dzisiaj bede wiedzial duzo na jego temat tzn crypto itd...

Opublikowano
highlinowy to taki jak Karol ma w swoim liczniku... :wink: d13 chyba, ostatnie praktycznie wypusty rocznikowe na dany model mają hajlajny :wink:

To tylko liczniki z a6 wchodzą w gre?

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

właśnie mam d13 i kanału 19 ni ma :kwasny:

Opublikowano
ale jak ktos ma minilifta - tzn bez ringow ori to mu wsad z polifta z ringami nie podejdzie....

Mam nowego pacjenta z takim samym nr jak pacjent co nie zyje :banan:

dzisiaj bede wiedzial duzo na jego temat tzn crypto itd...

minilift nie przyjmuje highline? jesteś pewien sprawdzałeś? :wink:

nie wiem, w przypadku a6 to działa nie wiem jak to wygląda w przypadku a4, nie mieliśmy chyba jeszcze tak wysokiego rocznikowo licznika na blacie... :whistling:

---------- Post dopisany at 17:49 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ----------

właśnie mam d13 i kanału 19 ni ma :kwasny:

a po zalogowaniu może wyskakuje..

Opublikowano

nie wyskakuje, sprawdzałęm przez 13821 i mój pin licznikowy i ni chu chu

Opublikowano

A nie chce ktos licznika Poliftowego od A6 z idealnym fisem z ringami rok chyba 2003.

Opublikowano

vauxhall95 jeszcze trzeba go umiec zakodowac... a to crypto jest i comanderem ni hu hu nie podejdzie :grin:

---------- Post dopisany at 18:11 ---------- Poprzedni post napisany at 18:10 ----------

Szyba zadzwonie do niego...

Opublikowano

Arku a co masz na mysli mówiąc że wsad Karola jest błedny, bo na moim liczniku poleciał... :whistling:

Opublikowano

Chodzi mi o manetke do fisa moja loczicznie nie ma przycisków ale nie ma też tego dzyndzadelka do ustawiania prędkości wycieraczek na pierwszym biegu i nie wiem jak to się zachowa jak wsadze do siebie. Dodatkowo mam zmieniny przekaznik do wycieraczek z golfa o nr 99 który pozwala na programowanie pierwszego biegu na zasadzie wlacz wylacz odlicz czas i wlacz i chodzi na czasie który sobie ustawiam. Pytanie czy jak zmienia na ta manetke z dzyndzadelkiem to się cos nie popierdoli z wycieraczkami.

Opublikowano
Arku a co masz na mysli mówiąc że wsad Karola jest błedny, bo na moim liczniku poleciał... :whistling:

Chodzi o to ze orginalnie w pamieci jest wsad zacryptowany

a comander zczytuje zdecryptowany... ot i cala filozofia... wgrywanie niezakryptowanego wsadu = uwalenie licznika :decayed:

Opublikowano
Chodzi mi o manetke do fisa moja loczicznie nie ma przycisków ale nie ma też tego dzyndzadelka do ustawiania prędkości wycieraczek na pierwszym biegu i nie wiem jak to się zachowa jak wsadze do siebie. Dodatkowo mam zmieniny przekaznik do wycieraczek z golfa o nr 99 który pozwala na programowanie pierwszego biegu na zasadzie wlacz wylacz odlicz czas i wlacz i chodzi na czasie który sobie ustawiam. Pytanie czy jak zmienia na ta manetke z dzyndzadelkiem to się cos nie popierdoli z wycieraczkami.

nie mialem dzyndzadełka teraz mam, ale ono nie dziala, bo chyba musi być odpowiedni przekaźnik pod to..

jak masz 99 to będziesz miał taką funkce jak miałeś i to dzyndzadełko nie będzie aktywne, do momentu wsadzenia przekaźnika odpowiadającego za czasowe wycieraczki. ale nie mam na mysli tego 99 tylko trzysta coś :decayed:

Opublikowano

PANY a jak zaadoptowac licznik z rs4 b5 do mojego pazdzierza mam tacho 2.5 i odczyt.kod pin ze starego licznika, w aucie mam pelny fis 2x32 i 1x20 i przejsciowki pod 2x32 i 1x32...wkladam ten licznik z rs4 i co dalej?bo czyt.czyt.te wasze posty i jestem glupszy niz przed czytaniem wole mechanike ogarniac niz takie cuda.....

Opublikowano

dzięki szyba narazie mam przerwe z modami wyszastalem się z floty że dwa miechy muszę odczekać wylizac paluchy po demontażu skóry pod maty. Chyba że ma ktoś w jakiś rozsądnych pieniądzach licznik przedliftowy na allegro najtaniej 270 z przesyłka i ch.. wie jak wyświetlacz.

Opublikowano
PANY a jak zaadoptowac licznik z rs4 b5 do mojego pazdzierza mam tacho 2.5 i odczyt.kod pin ze starego licznika, w aucie mam pelny fis 2x32 i 1x20 i przejsciowki pod 2x32 i 1x32...wkladam ten licznik z rs4 i co dalej?bo czyt.czyt.te wasze posty i jestem glupszy niz przed czytaniem wole mechanike ogarniac niz takie cuda.....

masz licznik z rs4 b5? :slina::slina::slina::slina:

i chcesz go wpakować do TDi?