Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Jedno pytanie. Gdzie kupiles pamiec 93s56 bo z tego co mi wiadomo to praktycznie nie do kupienia.
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Chodzi o to ze 93s56 ma zabezpieczenie przed zapisem i skasowaniem nie wiadomo czy poprawnie zostal zapisany wsad. Ja sam przebieg w tym liczniku robie po zlaczu i nie ma potrzeby wylutowania pamieci. Ale nie commanderem tylko MDC.
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Commanderem na chińskim kablu idzie. Uderz do mnie na gg 2052271, to Cie przez cały proces przeprowadzę z tym przebiegiem.
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Ty commander skejpa wlacz bo my z Mackiem juz pijemy. Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l http://img689.imageshack.us/img689/9591/dsc0006sm.jpg"licznikowcy" pozdrawiają... :grin: Wy już nakurwieni jak szmaty jesteście, totalnie Was nie rozumiem co Wy macie za neta h*jowego, że zamiast was, to kwadraty widziałem ---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- Wrzucają fotkę, żeby bieda widziała, jak się szlachta bawi
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l ja go gdzieś widziałem.... woda na myszach... na dopalaczach..?? tylko czekać kiedy pójdzie w ruch nitro...
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l kaju wes mi na pw w miare instrukcje napisz albo tutaj bo nie korzystam z komunikatorow a narazie nie mam jak sie zabrac za to bo musial bym na drugim kompie to robic tam jest wszystko poinstalowane.
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l kaju wes mi na pw w miare instrukcje napisz albo tutaj bo nie korzystam z komunikatorow a narazie nie mam jak sie zabrac za to bo musial bym na drugim kompie to robic tam jest wszystko poinstalowane. zaraz Ci ćwikne co nieco.
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Dobra panowie. Wy tu pitu pitu o licznikach. Taxa przyjechala i idziemy wsady ladowac. Pozdro Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 30 Kwietnia 201313 l Dobra panowie. Wy tu pitu pitu o licznikach. Taxa przyjechala i idziemy wsady ladowac.Pozdro Wysyłane z mojego GT-P5110 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 1 Maja 201313 l Chłopcy czy ktoś mógłby wstawić rozpiskę pinów szarych kostek 20 i 32 pin ? potrzebuję do przejściówki tego.
Opublikowano 1 Maja 201313 l W tym temacie masz wszystko co potrzebne. http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/montaz-licznika-fis-259033/
Opublikowano 1 Maja 201313 l pany poprawilem troche kabelki i zostala tylko kontrolka abs ktora sie swieci na zegarach a na fisie kontrolka czerwona hamulcow i 3 sygnaly oraz powyzej kontrolka pomaranczowa od okladzin wie ktos jak je zlikwidowac ja mam 98r.wiec niemam czujnika zuzycia okladzil jeszcze
Opublikowano 1 Maja 201313 l Kabel do masy czyli zielona kostka strona licznika 00r. tylko tam pod 2 jest tez transponden jakis?sorry ze tak laikuje ale niechcem zjarac tego licznika przez jakas pomylke
Opublikowano 1 Maja 201313 l Kabel do masy czyli zielona kostka strona licznika 00r. tylko tam pod 2 jest tez transponden jakis?sorry ze tak laikuje ale niechcem zjarac tego licznika przez jakas pomylke z niebieskiej pin 2 na mase - czujnik zuzycia klocków w zielonej na pinie 2 masz podłączenie "transponder1" to jest jednoz połączeń z pętlą immo która jest w stacyjce... czerwone hamulce na fisie to niski poziom płynu w zbiorniku z płynem hamulcowym - tu albo cos zle podłączyłeś albo masz może mało płynu w zbiorniczku...
Opublikowano 1 Maja 201313 l Kabel do masy czyli zielona kostka strona licznika 00r. tylko tam pod 2 jest tez transponden jakis?sorry ze tak laikuje ale niechcem zjarac tego licznika przez jakas pomylke z niebieskiej pin 2 na mase - czujnik zuzycia klocków w zielonej na pinie 2 masz podłączenie "transponder1" to jest jednoz połączeń z pętlą immo która jest w stacyjce... czerwone hamulce na fisie to niski poziom płynu w zbiorniku z płynem hamulcowym - tu albo cos zle podłączyłeś albo masz może mało płynu w zbiorniczku... plyn jest ok...bo na starym liczniku tez by wywalalo blad czyli cos w kabelkach