Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
cwiara, mała uwaga- miałem pin do vdo.

DO jaeger'a nie miałem, i poszło,

pozniej dopiero zorientowałem sie ze pin siedzi tez w ecu,

ale to juz po tym, jak dograłem klucze..

teraz w ecu w polu login jest maxymalna wartosc,

rowniez po połączeniu sie vagiem z licnzikiem,

w polu extra mam xxx i bangla.

Piwo otwarte, pisz co i jak z tymi xxx

:drinks:

To jak miałes w edc w polu pin max wartosc 56555 czy cos takiego to miałes w sterowniku immo off włączone. To samo mielismy dzisiaj.

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hm... szałas pali normalnie, ikona od immo gasnie,

sugerujesz ze mam immo off?

mogę rozebrać kluczyk i spr odpalić samym grotem..

wydaje mi się,

ze maksymalna wartość wpisywana jest wtedy,

gdy procedura kodowania kluczy nie jest poprzedzona przejęciem za pomocą starego pinu..

kanał adaptacji 0 wpisałem 00 i posżło

Opublikowano

No sprawdź z ciekawości. To by tłumaczyło że nie był potrzebny stary pin z jaegera do przyuczenia licznika. U Bartka tez było immo off i lampka immo nie swieciła. zrobiłem immo on w ecu silnika i na ori liczniku juz nie chciał odpalic.

Opublikowano
No sprawdź z ciekawości. To by tłumaczyło że nie był potrzebny stary pin z jaegera do przyuczenia licznika. U Bartka tez było immo off i lampka immo nie swieciła. zrobiłem immo on w ecu silnika i na ori liczniku juz nie chciał odpalic.

A kontrolka dalej gasła :)

Opublikowano

Noo to jest najdziwniejsze :grin:

Opublikowano

U mnie też gasło immo, a auto nie odpalało, jak edytowałem wsad (byłem z Arkiem na linii wtedy). Po resecie - zagadała.

Opublikowano

Co szafa to inny przypadek :wink:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

Ale tutaj jeszcze nikt na szafie B/C5 nie dokonał tego, co ja:

dscf6833d.jpg

:kox::kox::kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

Kompas z RNS-e uruchomiony :decayed:

Opublikowano

A myślisz, że powitanie to z czego?! :grin: najśmieszniejsze i najżałośniejsze wiesz co w tym wszystkim było... Że VAS tego nie odpalił, tylko stary V2,5 :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

Ale co Wam powiem, to Wam powiem... W B6 brakuje mi tego licznika i jego stanu kilometrów :jerk:

Opublikowano

jutro w fabryce sprawdzę,

rozepnę kluczyk, ew. wypnę antene od immo

dam znaki

Opublikowano

A powitanie to mogło być jako nazwa utworu na karcie sd w rnsie :grin:

Opublikowano
A powitanie to mogło być jako nazwa utworu na karcie sd w rnsie :grin:

No bo tak było, ale co niektórym to tutaj ciśnienie w majtach skoczyło, jak pierwszy raz wrzuciłem to zdjęcie :grin:

Opublikowano
A myślisz, że powitanie to z czego?! :grin: najśmieszniejsze i najżałośniejsze wiesz co w tym wszystkim było... Że VAS tego nie odpalił, tylko stary V2,5 :facepalm:

---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ----------

Ale co Wam powiem, to Wam powiem... W B6 brakuje mi tego licznika i jego stanu kilometrów :jerk:

To nastepnym razem jak sie spotkamy to Ci jebne korekte na 750kkm i bedzie git :grin::grin:

Opublikowano

To nastepnym razem jak sie spotkamy to Ci jebne korekte na 750kkm i bedzie git :grin::grin:

Oby tym razem nie na trzeźwo :facepalm:

Opublikowano

U mnie też gasło immo, a auto nie odpalało, jak edytowałem wsad (byłem z Arkiem na linii wtedy). Po resecie - zagadała.

eh co to byla za slawna rozmowa :decayed:

Opublikowano

eh co to byla za slawna rozmowa :decayed:

:decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:18 ----------

http://img546.imageshack.us/img546/3862/dscf6833d.jpg

a w fałweju zrobiłem welcome przy zapłonie, w audi sie nie da :decayed:

Opublikowano

Próbowałeś? We fałweju, żeby zmienić opcje podświetlania blatu to edytujesz to samo komórkJe, może jakby edytować w audi wsadzie? :naughty: ja tego u siebie nie robiłem, bo nie chciałem już ryzykować upyeahrdoleniem szafy, po to kupiłem w sumie drugi licznik, ale, że sprzedałem auto, to licznik cieszy oczy Bidzia... :whistling:

Opublikowano

Próbowałeś? We fałweju, żeby zmienić opcje podświetlania blatu to edytujesz to samo komórkJe, może jakby edytować w audi wsadzie? :naughty: ja tego u siebie nie robiłem, bo nie chciałem już ryzykować upyeahrdoleniem szafy, po to kupiłem w sumie drugi licznik, ale, że sprzedałem auto, to licznik cieszy oczy Bidzia... :whistling:

tak, próbowałem, po 2 próbach z poradnikiem w pasztecie wyświetliło się welcome :decayed: