Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie poc sie jak sie komus nie chce poszukac to tak samo ja nie lubie sie powtarzac ostatnie moje posty to wkolko to samo a wy dalej swoje

skoro wszystko tu jest a czytac sie nie chce to sory ja jak sie od was doprosic nie moglem to czytalem od poczatku i do 80 strony to jest juz wszystko w temacie a do 200 dobilem 2dni i dalem se rade

:hi:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
nie poc sie jak sie komus nie chce poszukac to tak samo ja nie lubie sie powtarzac ostatnie moje posty to wkolko to samo a wy dalej swoje

skoro wszystko tu jest a czytac sie nie chce to sory ja jak sie od was doprosic nie moglem to czytalem od poczatku i do 80 strony to jest juz wszystko w temacie a do 200 dobilem 2dni i dalem se rade

:hi:

Oj chłopaki, nie ciśnieniujcie się tak, miło się rozmawiało przez telefon :wink:

Opublikowano

tu nie chodzi o cisnienie, tu chodzi o fakt jak ktos wpada 10 linijek pisze jak to wszystkim ciezko i źle jest bo szukac się nie chce a 3 razy szybciej było by odpisac krótko zwięźle i na temat to kutwa sorry..:decayed:

Opublikowano

Dziewczyny nie gryźć się bo jebne paralizatorem z latarki

Opublikowano

Po pierwsze nie działa link

Po drugie nie mam fejsa :grin:

Opublikowano
Po pierwsze nie działa link

Po drugie nie mam fejsa :grin:

Ja nawet jak nie miałem ofyszjal konta, to miałem lewe jako krystyna z gazowni i miałem dostęp do takich materiałów - załóż i zajrzyj, bo warto :decayed:

Opublikowano

A tak wogole to dlaczego mam się rozluźniać :co:

---------- Post dopisany at 23:46 ---------- Poprzedni post napisany at 23:44 ----------

Link nie dziala

Opublikowano

Łoooo i Fpisdoo i wylądował chyba filmik poza siecią :doh: a mocny był, konkretnie to powitanie męża przez żone :polew:

Opublikowano

Tez mam ta latarke wiec nie fisiuj :wink:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
dobra ogarnalem wszystkie piny juz. brakuje mi tylko plyn do spryskiwaczy. na rozpisce nigdzie go nie ma. wie moze ktos ktory to pin ? 96 rok.

9 pin w 20 pinowe czerwonej kostce..:decayed:

a właśnie że nie :decayed: bo tego pinu nie podłączasz mówimy o liczniku przedliftowym bo akurat w tych licznikach jest na odwrót jak dasz na mase to bedzie darł ryja. Zostaw go nie podłączonego

Dawałem kiedyś opis piękny co i jak z tymi ospryskami w polifcie i przedlifcie jest w tym wątku z fotkami tak gdzieś w połowie tematu :decayed:

Opublikowano
dobra ogarnalem wszystkie piny juz. brakuje mi tylko plyn do spryskiwaczy. na rozpisce nigdzie go nie ma. wie moze ktos ktory to pin ? 96 rok.

9 pin w 20 pinowe czerwonej kostce..:decayed:

a właśnie że nie :decayed: bo tego pinu nie podłączasz mówimy o liczniku przedliftowym bo akurat w tych licznikach jest na odwrót jak dasz na mase to bedzie darł ryja. Zostaw go nie podłączonego

Dawałem kiedyś opis piękny co i jak z tymi ospryskami w polifcie i przedlifcie jest w tym wątku z fotkami tak gdzieś w połowie tematu :decayed:

Mozliwe, przerabialem na 2 lift. Ale pin sie zgadza od spryskow :wink:

Opublikowano

soł łat

jak i tak na 99 % nie jebnales sobie sam z niej jak 99 % jej posiadaczy ;-):decayed::decayed::decayed::kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

zastanawiam sie nad sprzedaza licznika i manety komplet licznik biale podswietlanie, maneta z tempomatem, maneta wycieraczek do avanta mam tez do sedana sprzedaje razem cena 5 stowek ktos chetny to dam zdjecia ?

Opublikowano

a czemu zrezygnowales??

ile chcesz za tempo ??:naughty:

Opublikowano

Witam, potrzebuje wsad EU do licznika VDO, pełny fis, zegarek cyfrowy, 100kmh na środku, b5 2000r AJM.

DSC07845.jpg

Opublikowano
a czemu zrezygnowales??

ile chcesz za tempo ??:naughty:

bo nie chce mi sie pier... bo sam nie dam rady raczej tego zrobic i kupilem exc525 i mi butow brakuje :P

tylko komplet

Opublikowano

soł łat

jak i tak na 99 % nie jebnales sobie sam z niej jak 99 % jej posiadaczy ;-):decayed::decayed::decayed::kox::kox::kox::kox:

na allegro nawet mozna juz je kupić, ja mam z komendy mojego miasta.. :grin:

ale że co nie jebnąłem sobie z niej? :wink: że do człowieka tak? nie miałem na tyle odwagi, ale psy spier**** tak że ogony gubią... :grin:

Opublikowano

wiem ze mozna na allegro ja dostac

nie chodzilo mi czy jebnales komus z niej a czy jebnales sobie samemu z niej kumaju??:wink::decayed::kox:

bo ja pierwsze co zrobilem to chcialem posmakowac jak boli zeby sie przekonac jak bedzie to kogos w razie co bolec , i jebnalem sobie i w noge i w reke, w nere boje sie narazie sobie przylozyc bo boje sie ze moge popuscic w gacie :grin:

Opublikowano
wiem ze mozna na allegro ja dostac

nie chodzilo mi czy jebnales komus z niej a czy jebnales sobie samemu z niej kumaju??:wink::decayed::kox:

bo ja pierwsze co zrobilem to chcialem posmakowac jak boli zeby sie przekonac jak bedzie to kogos w razie co bolec , i jebnalem sobie i w noge i w reke, w nere boje sie narazie sobie przylozyc bo boje sie ze moge popuscic w gacie :grin:

ja pieeeerrrr.... Hardcorowy pie.. policjant z Ciebie... :grin: ja nie wiedzialem jak sie to obsługuje wiec mało brakowało a bym sie jebuuuut... :grin: ale ostry jestes :grin: