Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mojego wsadu nie mam - poszedł z dymem pod czeską granice razem z dyskiem z starego kompa :kwasny: miałeś poprzedni wsad zapisany i wgrywałes go na zad do licznika?

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Można milion razy pisać, że z C5 nie pasuje do B5... ale nie... niektórzy i tak swoje... skąpy dwa razy traci niestety... teraz i tak trzeba kupić z B5 :facepalm::grin::decayed:

pasuje pasuje, bo ja u siebie adaptowałem allroada, ale trzeba głowy na karku i przede wszystkim sprzętu :wink: fota allroada u mnie:

https://imagizer.imageshack.us/v2/675x507q90/546/dscf6833d.jpg

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

a nawet bez grzebania w zbiorniku można odwrócić w wsadzie wskazanie paliwa - ile to roboty :decayed:

To foto znam... "pasuje..., ale..." :facepalm:

Sygnał otwartych wszystkich drzwi miałeś tam?

Opublikowano

nie miałem, bo w a6 sygnał idzie przez MK w dodatku sterowany plusem, a w a4 idzie masa z microswitchy. pogrzebanie we wsadzie pozwoliło na pokazanie otwartych drzwi kierowcy i migającą klape bagażnika, więc kwestia czasu i chęci i jest to do zrobienia, ale ani nie mam B5, ani licznika, ani teraz sprzętu i czasu na to. Ale mam gościa, z którym mogę o tym pogadać :decayed:

Opublikowano
mojego wsadu nie mam - poszedł z dymem pod czeską granice razem z dyskiem z starego kompa :kwasny: miałeś poprzedni wsad zapisany i wgrywałes go na zad do licznika?

Tak wgrywałem, ale w trakcie padła mi bateria w laptopie. Naładowałem trochę baterię i próbowałem ponownie. Po wgraniu odłączyłem akumulator na 30 s. i nic dalej to samo.

Opublikowano
nie miałem, bo w a6 sygnał idzie przez MK w dodatku sterowany plusem, a w a4 idzie masa z microswitchy. pogrzebanie we wsadzie pozwoliło na pokazanie otwartych drzwi kierowcy i migającą klape bagażnika, więc kwestia czasu i chęci i jest to do zrobienia, ale ani nie mam B5, ani licznika, ani teraz sprzętu i czasu na to. Ale mam gościa, z którym mogę o tym pogadać :decayed:

o tym mówie...

:wink:

Opublikowano

Tak wgrywałem, ale w trakcie padła mi bateria w laptopie. Naładowałem trochę baterię i próbowałem ponownie. Po wgraniu odłączyłem akumulator na 30 s. i nic dalej to samo.

:brawo: postaram się z tym wsadem, możesz spróbować, ale fajerwerków nie oczekuj :wink:

o tym mówie...

:wink:

moje byłe B5 stoi teraz u Maksa na podwórku - napisałem mu, żeby spróbował w wolnej chwili ogarnąć temat z edycją wsadu. Napisałem też, że kaju tu wrócił i znowu zawrzało w tym temacie :grin: także też może tu zajrzy i powie coś od siebie, bo otwarte drzwi po edycji wsadu akurat on wyłapał jakiś czas temu :wink:

Opublikowano

Hehe spokojnie... tak tylko napisałem... jedno jest pewne.. P&P nie pasuje, i koniec w temacie :decayed:

Trochę się może doczepiłem, wybaczcie, miałem zły dzień, jestem wkur... jak dziwka bez utargu :wink:

Opublikowano

Ja mam luźne majty :decayed:

Opublikowano

A skąd wiesz jak się czuje dziwka bez utargu ?

Opublikowano
no a ja wlasnie sobie zrabalem ladny licznik od c5. a wszystko przez moja chora ciekawosc. wgralem sobie nowy wsad i kaplica. brak prawie wszystkiego. sa tylko kontrolki i wskazowki od oleju i volty. samochod pali i jezdzi. wgranie orginalnego wsadu nic nie dalo. co teraz robic? kto pomoze?

Sytuacja sie powtórzyła jak rok temu u Szyby. Licznik był nie do odratowania. Też wgrywałem ori wsad i licznik martwy.

Opublikowano

te tee teeee, Ty już mnie tu dochodzenia nie wszczynaj, ja rozumiem, że zboczenie zawodowe, ale tego :guma:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

no a ja wlasnie sobie zrabalem ladny licznik od c5. a wszystko przez moja chora ciekawosc. wgralem sobie nowy wsad i kaplica. brak prawie wszystkiego. sa tylko kontrolki i wskazowki od oleju i volty. samochod pali i jezdzi. wgranie orginalnego wsadu nic nie dalo. co teraz robic? kto pomoze?

Sytuacja sie powtórzyła jak rok temu u Szyby. Licznik był nie do odratowania. Też wgrywałem ori wsad i licznik martwy.

to już rok?! :shock3::doh: czemu Cie ciulasie na łocapie nie ma?!

Opublikowano

te tee teeee, Ty już mnie tu dochodzenia nie wszczynaj, ja rozumiem, że zboczenie zawodowe, ale tego :guma:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ----------

to już rok?! :shock3::doh: czemu Cie ciulasie na łocapie nie ma?!

Jestem cały czas. W zeszłym roku w styczniu zapitalałem do szyby przez całą pl z nowym licznikiem.

Opublikowano

czyli generalnie nie do odratowania?

Opublikowano

te tee teeee, Ty już mnie tu dochodzenia nie wszczynaj, ja rozumiem, że zboczenie zawodowe, ale tego

:grin::grin::grin:

hm.. a mylę się? Ty mi powiedz bo je zamykasz to są potem bez utargu :decayed::wink:

BTW bediks Ty tego concerta cd sprzedałeś?

Opublikowano

A jak za 330 poszło sobie, pan osobiście a6 przedliftem przyjechał i zabrał, i nie marudził, nie przeszkadzało mu to nawet ze podświetlenia brak i wyłączanie co godzinę, ważne ze + 10 do landu na mieście

dziewczynek się nie zamyka bo k**estwo w Polsce nie zabronione

ZreszTa nie miał bym serca bidulek się czepiać :wink::decayed:

Opublikowano

Że tak zacytuję "Policjant, k**wa i złodziej na jednym jadą wozie." - U Pana Boga za piecem.

Opublikowano

Szczególnie tera kiedy chcą doj**ac 80 % nie dając jednocześnie dodatku za święta nocki i łikendy , jestem bardziej dymany w dupe od niejednej k**wy

A wiecie czym się różni policjant od balkonu ?

Opublikowano
Szczególnie tera kiedy chcą doj**ac 80 % nie dając jednocześnie dodatku za święta nocki i łikendy , jestem bardziej dymany w dupe od niejednej k**wy

to nie lepiej przejść do konkurencji? jakby co, to chłopaki po dziuplach narzekajo, że nie ma komu robić :grin:

Opublikowano

Bo ZUS trzeba płacić:polew:

Opublikowano

... ?

to nie lepiej przejść do konkurencji? jakby co, to chłopaki po dziuplach narzekajo, że nie ma komu robić :grin:

:grin::grin::grin:

w pitbullu była scena jak ten jeden odchodził z policji, tekst od mafioza 'może byś porobił z nami?... temat jest ci znany' :decayed: