Opublikowano 11 Lutego 201412 l mojego wsadu nie mam - poszedł z dymem pod czeską granice razem z dyskiem z starego kompa miałeś poprzedni wsad zapisany i wgrywałes go na zad do licznika?
Opublikowano 11 Lutego 201412 l Można milion razy pisać, że z C5 nie pasuje do B5... ale nie... niektórzy i tak swoje... skąpy dwa razy traci niestety... teraz i tak trzeba kupić z B5 pasuje pasuje, bo ja u siebie adaptowałem allroada, ale trzeba głowy na karku i przede wszystkim sprzętu fota allroada u mnie: https://imagizer.imageshack.us/v2/675x507q90/546/dscf6833d.jpg ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ---------- a nawet bez grzebania w zbiorniku można odwrócić w wsadzie wskazanie paliwa - ile to roboty To foto znam... "pasuje..., ale..." Sygnał otwartych wszystkich drzwi miałeś tam?
Opublikowano 11 Lutego 201412 l nie miałem, bo w a6 sygnał idzie przez MK w dodatku sterowany plusem, a w a4 idzie masa z microswitchy. pogrzebanie we wsadzie pozwoliło na pokazanie otwartych drzwi kierowcy i migającą klape bagażnika, więc kwestia czasu i chęci i jest to do zrobienia, ale ani nie mam B5, ani licznika, ani teraz sprzętu i czasu na to. Ale mam gościa, z którym mogę o tym pogadać
Opublikowano 11 Lutego 201412 l mojego wsadu nie mam - poszedł z dymem pod czeską granice razem z dyskiem z starego kompa miałeś poprzedni wsad zapisany i wgrywałes go na zad do licznika? Tak wgrywałem, ale w trakcie padła mi bateria w laptopie. Naładowałem trochę baterię i próbowałem ponownie. Po wgraniu odłączyłem akumulator na 30 s. i nic dalej to samo.
Opublikowano 11 Lutego 201412 l nie miałem, bo w a6 sygnał idzie przez MK w dodatku sterowany plusem, a w a4 idzie masa z microswitchy. pogrzebanie we wsadzie pozwoliło na pokazanie otwartych drzwi kierowcy i migającą klape bagażnika, więc kwestia czasu i chęci i jest to do zrobienia, ale ani nie mam B5, ani licznika, ani teraz sprzętu i czasu na to. Ale mam gościa, z którym mogę o tym pogadać o tym mówie...
Opublikowano 11 Lutego 201412 l mojego wsadu nie mam - poszedł z dymem pod czeską granice razem z dyskiem z starego kompa miałeś poprzedni wsad zapisany i wgrywałes go na zad do licznika? Tak wgrywałem, ale w trakcie padła mi bateria w laptopie. Naładowałem trochę baterię i próbowałem ponownie. Po wgraniu odłączyłem akumulator na 30 s. i nic dalej to samo. postaram się z tym wsadem, możesz spróbować, ale fajerwerków nie oczekuj nie miałem, bo w a6 sygnał idzie przez MK w dodatku sterowany plusem, a w a4 idzie masa z microswitchy. pogrzebanie we wsadzie pozwoliło na pokazanie otwartych drzwi kierowcy i migającą klape bagażnika, więc kwestia czasu i chęci i jest to do zrobienia, ale ani nie mam B5, ani licznika, ani teraz sprzętu i czasu na to. Ale mam gościa, z którym mogę o tym pogadać o tym mówie... moje byłe B5 stoi teraz u Maksa na podwórku - napisałem mu, żeby spróbował w wolnej chwili ogarnąć temat z edycją wsadu. Napisałem też, że kaju tu wrócił i znowu zawrzało w tym temacie także też może tu zajrzy i powie coś od siebie, bo otwarte drzwi po edycji wsadu akurat on wyłapał jakiś czas temu
Opublikowano 11 Lutego 201412 l Hehe spokojnie... tak tylko napisałem... jedno jest pewne.. P&P nie pasuje, i koniec w temacie Trochę się może doczepiłem, wybaczcie, miałem zły dzień, jestem wkur... jak dziwka bez utargu
Opublikowano 11 Lutego 201412 l no a ja wlasnie sobie zrabalem ladny licznik od c5. a wszystko przez moja chora ciekawosc. wgralem sobie nowy wsad i kaplica. brak prawie wszystkiego. sa tylko kontrolki i wskazowki od oleju i volty. samochod pali i jezdzi. wgranie orginalnego wsadu nic nie dalo. co teraz robic? kto pomoze? Sytuacja sie powtórzyła jak rok temu u Szyby. Licznik był nie do odratowania. Też wgrywałem ori wsad i licznik martwy.
Opublikowano 11 Lutego 201412 l A skąd wiesz jak się czuje dziwka bez utargu ? te tee teeee, Ty już mnie tu dochodzenia nie wszczynaj, ja rozumiem, że zboczenie zawodowe, ale tego ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- no a ja wlasnie sobie zrabalem ladny licznik od c5. a wszystko przez moja chora ciekawosc. wgralem sobie nowy wsad i kaplica. brak prawie wszystkiego. sa tylko kontrolki i wskazowki od oleju i volty. samochod pali i jezdzi. wgranie orginalnego wsadu nic nie dalo. co teraz robic? kto pomoze? Sytuacja sie powtórzyła jak rok temu u Szyby. Licznik był nie do odratowania. Też wgrywałem ori wsad i licznik martwy. to już rok?! czemu Cie ciulasie na łocapie nie ma?!
Opublikowano 11 Lutego 201412 l A skąd wiesz jak się czuje dziwka bez utargu ? te tee teeee, Ty już mnie tu dochodzenia nie wszczynaj, ja rozumiem, że zboczenie zawodowe, ale tego ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:30 ---------- no a ja wlasnie sobie zrabalem ladny licznik od c5. a wszystko przez moja chora ciekawosc. wgralem sobie nowy wsad i kaplica. brak prawie wszystkiego. sa tylko kontrolki i wskazowki od oleju i volty. samochod pali i jezdzi. wgranie orginalnego wsadu nic nie dalo. co teraz robic? kto pomoze? Sytuacja sie powtórzyła jak rok temu u Szyby. Licznik był nie do odratowania. Też wgrywałem ori wsad i licznik martwy. to już rok?! czemu Cie ciulasie na łocapie nie ma?! Jestem cały czas. W zeszłym roku w styczniu zapitalałem do szyby przez całą pl z nowym licznikiem.
Opublikowano 11 Lutego 201412 l no a ja wlasnie sobie zrabalem ladny licznik od c5. a wszystko przez moja chora ciekawosc. wgralem sobie nowy wsad i kaplica. brak prawie wszystkiego. sa tylko kontrolki i wskazowki od oleju i volty. samochod pali i jezdzi. wgranie orginalnego wsadu nic nie dalo. co teraz robic? kto pomoze? Sytuacja sie powtórzyła jak rok temu u Szyby. Licznik był nie do odratowania. Też wgrywałem ori wsad i licznik martwy. czyli generalnie nie do odratowania?
Opublikowano 11 Lutego 201412 l A skąd wiesz jak się czuje dziwka bez utargu ? te tee teeee, Ty już mnie tu dochodzenia nie wszczynaj, ja rozumiem, że zboczenie zawodowe, ale tego :grin: A skąd wiesz jak się czuje dziwka bez utargu ? hm.. a mylę się? Ty mi powiedz bo je zamykasz to są potem bez utargu BTW bediks Ty tego concerta cd sprzedałeś?
Opublikowano 11 Lutego 201412 l A jak za 330 poszło sobie, pan osobiście a6 przedliftem przyjechał i zabrał, i nie marudził, nie przeszkadzało mu to nawet ze podświetlenia brak i wyłączanie co godzinę, ważne ze + 10 do landu na mieście dziewczynek się nie zamyka bo k**estwo w Polsce nie zabronione ZreszTa nie miał bym serca bidulek się czepiać
Opublikowano 11 Lutego 201412 l A skąd wiesz jak się czuje dziwka bez utargu ? te tee teeee, Ty już mnie tu dochodzenia nie wszczynaj, ja rozumiem, że zboczenie zawodowe, ale tego Że tak zacytuję "Policjant, k**wa i złodziej na jednym jadą wozie." - U Pana Boga za piecem.
Opublikowano 11 Lutego 201412 l Szczególnie tera kiedy chcą doj**ac 80 % nie dając jednocześnie dodatku za święta nocki i łikendy , jestem bardziej dymany w dupe od niejednej k**wy A wiecie czym się różni policjant od balkonu ?
Opublikowano 11 Lutego 201412 l Szczególnie tera kiedy chcą doj**ac 80 % nie dając jednocześnie dodatku za święta nocki i łikendy , jestem bardziej dymany w dupe od niejednej k**wyA wiecie czym się różni policjant od balkonu ? to nie lepiej przejść do konkurencji? jakby co, to chłopaki po dziuplach narzekajo, że nie ma komu robić
Opublikowano 11 Lutego 201412 l A wiecie czym się różni policjant od balkonu ? ... ? to nie lepiej przejść do konkurencji? jakby co, to chłopaki po dziuplach narzekajo, że nie ma komu robić :grin: w pitbullu była scena jak ten jeden odchodził z policji, tekst od mafioza 'może byś porobił z nami?... temat jest ci znany'