Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj zatwierdź.

---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ----------

AA k**wa, bo to wsad z nowego.

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest wpisana stara wartosc 3200 i nowa wartosc 3200 i co dac save normalnie??

Opublikowano

tak.

Opublikowano

ide

Opublikowano

Jeśli operacja zakończy sie sukcesem , to po połączeniu sie z licznikiem w info powinien być Twój VIN i IMMO nr. Ale wątpie że bez starego pinu pójdzie.

Opublikowano

Error pokazuje

Opublikowano

czyli brak lub niepoprawny stary pin

Opublikowano

no nic , nadzieja w aso :grin:

jedyny plus taki ze wydlubalem stara pestke ze scyzoryka nie niszczac jej, wsadzilem ja spowrotem i dziala

---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ----------

kaju wyslalem ci 3 pliki co niby z jaegera zczytalo

a drugi mail wsad ktory zczytalo z licznika angola

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

cwiara mówisz ze stary pin z licznika jest taki sam jak ecu to jest sposób żeby zczytac pin z ecu, jak nie dorwę starego pinu w aso to ratować mnie będzie nowy wsad z wpisanym w niego moim vinem

Opublikowano

U mnie nie poszło, ale spróbuj u siebie połączyć się commanderem z ECU.

Opublikowano

odpalam commandera i ??

w zakldace gdzie jest 07 kombi zzmienic na cos??

czy zalogowac sie normalnie przez kline w zakladce 07 kombi i tam widzialem engine control unit?? zaraz pod instrumment/immobilaiser??

Opublikowano
no nic , nadzieja w aso :grin:

jedyny plus taki ze wydlubalem stara pestke ze scyzoryka nie niszczac jej, wsadzilem ja spowrotem i dziala

---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ----------

kaju wyslalem ci 3 pliki co niby z jaegera zczytalo

a drugi mail wsad ktory zczytalo z licznika angola

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:39 ----------

cwiara mówisz ze stary pin z licznika jest taki sam jak ecu to jest sposób żeby zczytac pin z ecu, jak nie dorwę starego pinu w aso to ratować mnie będzie nowy wsad z wpisanym w niego moim vinem

Dokładnie piny są takie same. Z jaegera bzdury musialo zczytać bo tam nie ma pamięci C86 tylko procek motorola.

Opublikowano

jutro dzwonie do aso, napisze tez do tego co mi naprawial licznik i wymienial ten procek, moze ma gdzies zczytana jeszcze moja pamiec i wyciagnie pin z niej

Opublikowano

jakby sie coś nie udało, nie żebym życzył, to dysponuje licznikami vdo :grin: szybka doszła? :wink:

Opublikowano

jeszcze yy

jak nie zdobede tego pinu to ryzyk fizyk wgram zmodyfikowany wsad przez cwiare z wpisanym moim vinem i immo, ale mowil ze za duzo FF w nim i moge podzielic twój los maciek:kox:

szyba nie masz jakiegos wsadu benzynowego z polifta

Opublikowano

numer daj to Ci wsad podeślę :wink:

Opublikowano
jeszcze yy

jak nie zdobede tego pinu to ryzyk fizyk wgram zmodyfikowany wsad przez cwiare z wpisanym moim vinem i immo, ale mowil ze za duzo FF w nim i moge podzielic twój los maciek:kox:

Grzesiek... Zrób mu immo off w tym wsadzie angielskim i niech spróbuje na immo off odpalić, powinno to wtedy zagadać.

Opublikowano

szyba musi byc jakis 8D0 920 93x

---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ----------

[email protected]

Opublikowano
jeszcze yy

Grzesiek... Zrób mu immo off w tym wsadzie angielskim i niech spróbuje na immo off odpalić, powinno to wtedy zagadać.

Kurde, w benzynce nie mam czym wyłączyć :/

Opublikowano

mowie jak nie zdaobede starego pinu, bedziemy wrzucac moded wsad

Opublikowano
jakby bylo immo off na liczniku to odpale wtedy na starych pestkach w kluczykach??

Tak