Piechol Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 a sprawdzałeś karty? o czym dokładnie mówisz? ja mam u siebie 2x4GB (czyli ok. 800 utworów) i wszystko śmiga
jedrekx Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 no właśnie o to mi chodziło, czy sprawdzałeś (trochę źle sprecyzowałem pytanie). no to chyba póki co się skuszę na zakup chociaż jednej karty SD, a jak to nie pomoże to pomyślę dalej.. dzięki Piechol za info a właśnie może Ty będziesz wiedział... pod regulacją oświetlenia deski rozdzielczej i regulacją wysokości świateł dziennych mam jakiś przycisk, który mogę włączyć (w instrukcji nic na ten temat nie znalazłem), na 5-tym zdjęciu widać, że świeci się bo jest wciśnięty.. co to jest za przycisk?
Piechol Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 to jest przycisk coming-leaving home powoduje, że przy otwieraniu/zamykaniu auta palą się przez jakiś czas światła (teoretycznie "doświetlając drogę do domu" ) ja tego nie używam, bo mnie wkurzało a jeszcze wracając do kart to polecam takie: http://allegro.pl/item725090283_karta_pamieci_transcend_sd_4gb_nie_sdhc_24h.html
jedrekx Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 aaa... no właśnie nie wiedziałem co to jest i mam to wyłączone dzięki za odpowiedź i za radę co do kart, prawdopodobnie skorzystam
turdzi Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 badzo ladne autko chodzilo kiedys za mna takie ale niestety dla mnie troszke za male , ale do miasta jako dupowozik perfekt ( i tylko jako sportback )
Gość mauritius Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 fajna baza piekne wyposażenie ale moim zdaniem do ciemnego lakieru schwarz pakiet nie bardzo ale to tylko moje zdanie
jedrekx Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 no mi się podoba, ale póki co jestem spłukany i nie mam za co pójść w mody... ale jeśli poszedłbym w Schwarz to łącznie z relingami... tylko te obkleiłbym chyba folią zamiast kupować nowe... ale czas pokaże, jeszcze nie mam zamiaru się z nim rozstawać
julo23 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 O czym wy wogóle gadacie ? Przeciez w A3 jest więcej miejsca niż w A4 B6 ! Jedynie optycznie sie wydaje mniejsza. Ja jeździłem A3 8p i A4 B6 teraz i w A3 jest szerzej. A ktoś jeszcze wspominał o jakimś passacie.... gdzie tam VW do audi
Piechol Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 O czym wy wogóle gadacie ? Przeciez w A3 jest więcej miejsca niż w A4 B6 ! Jedynie optycznie sie wydaje mniejsza. Ja jeździłem A3 8p i A4 B6 teraz i w A3 jest szerzej. dziwne rzeczy prawisz kolego :gwizdanie: ja przesiadłem się odwrotnie z B6 do 8P i z przodu miejsca jest tyle samo moim zdaniem (co potwierdzają wymiary aut), z tyłu nie jeździłem jeszcze ale od kiedy A3 może być przestronniejsze od A4? EOT
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 no u nas na spocie kiedyś porównywali miejsce w moim A3 i w A4 B5 i stwierdzili, że u mnie jest trochę więcej..[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 19:10_________________________________________________no i niestety wczoraj ok godziny 16 miałem niemiłe spotkanie z czerwonym Daewoo Tico... pewna miła pani z miasta o nazwie Żnin wybrała się na zakupy do Bydgoszczy i nie znając Bydgoszczy zabłądziła i znalazła się na moim osiedlu, 2 skrzyżowania od mojego domu. Nie patrząc na znaki wymusiła pierwszeństwo, a ja nie do końca zdążyłem wyhamować. Moje straty to: porysowany reflektor prawy, zderzak, grill i maska (tak na moje oko). Mam tylko nadzieję, że żadnych wad mechanicznych nie będzie... Tico zostało skasowane gdyż uderzyłem w przednie, lewe koło oraz drzwi kierowcy. Co więcej jechałem z prędkością 50 km/h i wracałem do domu :/ policjant próbował mi wmówić ponad 2 krotną prędkość (a wyjeżdżałem z innego skrzyżowania - skręcałem). Jako, że kolizja nie z mojej winy postanowiłem, że oddam samochód do ASO i tam będzie naprawiany. Oto niektóre zdjęcia porobione dzisiaj:
ykk Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Naciagnij glupie babsko na tyle, na ile sie da.. Moze jeszcze co za ta kase wyrezasz..
jedrekx Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 no chcę zagadać w ASO żeby mi Schwarz grill założyli [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 13:24_________________________________________________na wiosnę sprawiłem sobie nowe kółeczka: wydaje mi się, że dobra zamiana. Moje letnie koła będą jeździły na A6, a ja wziąłem te 18-stki P.S. felgi nie są chromowane, tylko takie zdjęcie znalazłem w necie
mystic.pl Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Auto miód malina szukałem takiego dla siostry, a z chęcią bym kupił dla żonki, tylko, że moje kobiałki się w aurisach zakochały ... niestety Wszystko oki po stłuczce, duże straty ?
jedrekx Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Opublikowano 26 Listopada 2009 podobno wymieniony zderzak, lampa i grill - jutro albo w sobotę odbiorę więc się dowiem wszystkiego
bakuś Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Jak nie lubię małych samochodów, to A3 sportback okropnie mi się podoba... Kiedyś widziałem w Katowicach czerwoną z chrom relingami i czarnym dachem... :sex: łuffff piękna
jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2009 dziś odebrałem koła, a jutro odbieram samochód także... chyba się skuszę i w garażu zrobię przymiarkę na nowym felunku jednak przeraziłem się opony.... 245/40/18, myślałem, że tam są 225. Jak będą do niczego to chyba zmienię je na 225. jutro wrzucę fotkę felg i jeśli założę na samochód to oczywiście także zdjęcie samochodu[br]Dopisany: 27 Listopad 2009, 21:24_________________________________________________No więc autko zostało odebrane w poniedziałek z ASO, ale jutro tam jeszcze wraca do drobnych poprawek. Zapomnieli pomalować maskę, poprawić błotnik i zmienić kratki w zderzaku na nowe (od halogenów). Dodatkowo lampa nie doszła. Ale dzięki temu zobaczyłem te niedociągnięcia. Ubezpieczyciel osoby, która mi wymusiła do tej pory nie przesłał jeszcze dokumentów, z których wynikało co ma być zmienione stąd te niedociągnięcia. Po interwencji dokumenty dotarły i jutro odstawiam autko do ASO Konarzewski i podobno będzie do odbioru w piątek. Zdjęcia całego samochodu nie udało mi się zrobić gdyż w garażu było zbyt ciemno. A teraz pora na kilka fotek: Stary zderzak, który niedługo zostanie sprzedany (dodatkowo dojdą kratki w halogeny, które dostanę w piątek): Kółeczka już w domu: Początkowo przeraził mnie rozmiar opon: 245/40/18 ale damy radę a jak nie to zmienię na 225. A6-tka wygląda bardzo dobrze na moich starych kołach i jeździ się człowiekowi o wiele wygodniej niż na tych 18". Gdy ostatecznie odbiorę samochód postaram się zrobić przymiarki do kół
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Mam obawy, czy te 245 nie beda Ci tarły... i nie mowie tutaj o tyle - ale o przodzie - skrecanie, dołki itp.
Rekomendowane odpowiedzi