A-rek Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 czym malowałeś końcówke wydechu? spray z Boll'a :>
jozek726 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 czym malowałeś końcówke wydechu? spray z Boll'a :> Boll'a ?? i jak dobrze trzyma? a wcześniej cos z nim zrobiłeś?
bakuś Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Boll robi najlepsze baranki
jozek726 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Boll robi najlepsze baranki a mozesz mi poszukać taki bo u mnie na wiosce pewnie nie dostane czegoś takiego?
bakuś Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 No u nas w jednym sklepie z farbami itp mają taniej niż w castoramach itp, bo wszyscy lakiernicy, blacharze i mechanicy z okolic tam się zaopatrują. pisz na pw żeby tu nie śmiecić w temacie.
asmo_ Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 arekjak chcesz to byłbym w stanie załatwić Ci zaje..ste felgi mandrus emil w 19 calach cena jak za nowe felgi jest naprawde okazjonalna, napisze ci że są tańsze niż felgi które ja miałem u siebie ;-)
bakuś Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 mandrus emil w 19 calach siadła by taka ...
A-rek Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 pisz na pw żeby tu nie śmiecić w temacie. przynajmniej cos sie dzieje w temacie arekjak chcesz to byłbym w stanie załatwić Ci zaje..ste felgi mandrus emil w 19 calach cena jak za nowe felgi jest naprawde okazjonalna, napisze ci że są tańsze niż felgi które ja miałem u siebie ;-) Asmo przyjacielu bedziemy w kontakcie znasz ich dokladne parametry :?: z oponkami :?: wal na PW Boll robi najlepsze baranki a mozesz mi poszukać taki bo u mnie na wiosce pewnie nie dostane czegoś takiego? http://moto.allegro.pl/boll-lakier-termiczny-czarny-500ml-i1254742608.html
KarolDrg25 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 ładny kolorek miałem takiego maluszka w tym kolorze widac ładnie utrzymana i dopieszczona furka. czekam na jakies podpowiedzi co do mojej szpulki bo dopierom zaczynam pięścić moja audiunie Pozdrawiam i bezawaryności
Gość angry Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 widac ładnie utrzymana i dopieszczona furka. to złudzenie optyczne
ROBERT Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 widac ładnie utrzymana i dopieszczona furka. to złudzenie optyczne photoshop
Gość angry Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 widac ładnie utrzymana i dopieszczona furka. to złudzenie optyczne photoshop na zdjęciu to i te z allegro wyglądają
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 widac ładnie utrzymana i dopieszczona furka. to złudzenie optyczne photoshop na zdjęciu to i te z allegro wyglądają macie wpie..l a zeby nie bylo OT na wiosne troszke sie zmieni bo przez zime kompletuje pare dupereli i jesli sprzedadza sie kola to wpadna inne nieco wieksze
Gość angry Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 widac ładnie utrzymana i dopieszczona furka. to złudzenie optyczne photoshop na zdjęciu to i te z allegro wyglądają macie wpie..l a zeby nie bylo OT na wiosne troszke sie zmieni bo przez zime kompletuje pare dupereli i jesli sprzedadza sie kola to wpadna inne nieco wieksze nie boję się
Michał Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 a zeby nie bylo OT na wiosne troszke sie zmieni bo przez zime kompletuje pare dupereli i jesli sprzedadza sie kola to wpadna inne nieco wieksze mandrus emil? :naughty:
A-rek Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 a zeby nie bylo OT na wiosne troszke sie zmieni bo przez zime kompletuje pare dupereli i jesli sprzedadza sie kola to wpadna inne nieco wieksze mandrus emil? :naughty: mam kilka na oku i te sa miedzy nimi :gwizdanie: material na wydech a'la A6 zakupiony
aju Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 mój wydech od a6 (kominki) leżą juz xxx czasu... coś mi brak zapału na robienie tego
A-rek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 mój wydech od a6 (kominki) leżą juz xxx czasu... coś mi brak zapału na robienie tego ja dopiero wszystko bede robil na wiosne no chyba ze ktorąś sobote bedzie mi sie nudzic :>[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 16:31_________________________________________________jakby kogos interesowalo tak wyglada kolo 6,5Jx15" ET 33 z opona 195/65 a tak kolo 6,5Jx15" ET 13 i ta sama opona
Rekomendowane odpowiedzi