Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:gwizdanie: moje radio z serii "polak potrafi" widzę robi furrorę hehe :naughty: chyba zrobię foto-story i wkleje co by każdy wiedział jak z tym się obchodzić czy jak do tego podejść :kox:

Opublikowano

Madas, Wy to chociaż macie parkingi podziemne i inne takie, a u nas kiszka. Chłopaki na spocie podpowiedzieli dobry patent - całodobowe Tesco, miejsca siedzące przy fontannie wewnątrz marketu :good:

tesco3.jpg

(źródło:

www.tygodniknowy.pl)

Opublikowano

my w zimne dni wlatujemy na parking podziemny trochę przy autach oglądania i Vagowania a potem cały czas w kawiarni przy kawce siedzimy ....

Opublikowano

panowie pomóżcie ma ktoś dostęp do garażu z kanałem udostępnić na kilka godzin :?:

pozdrawiam

Opublikowano

Witam, dla mnie pasuje, 11-go mi się nie udało - wesele :confused4:, ale 25-go by mi pasowało byłoby to moje pierwsze spotkanko, mam nadzieje że nic się nie spartoli do tego czasu, ale na chwilę obecną jestem za :good:.

Opublikowano

cześć chłopaki i dziewczyny :hi:

Opublikowano

siemanko :hi: jak wam gokarty wyszly?

monti

Opublikowano

Siemka!

Z tej strony Piotrek - brat Montiego przybyliśmy razem.

Jak na pierwszy spocik pilski to bajer, nie jeden klub zaczynał od 3 góra 4 aut. Bardzo fajna ekipa i furki też zacne.

Pozdro i do zobaczenia następną razą :decayed:

Opublikowano

właśnie moja druga połówka oczywiście ta gorsza co była ze mną na spocie oznajmiła mi że 25 września robi swoje urodziny i chyba spot przeleci mi koło nosa :ranting1:znowu jakiś prezent musze wymyślić.w tamtym roku chciałem kupić jej w prezencie nowe felgi do mojego audi,niechciała

Opublikowano

Marcys, my ze Sławkiem i Arturem kombinujemy czipsa. Może wizytę u Rogala jej podaruj :evil:

monti

P.S. kiedy kropka przyjąłeś? :D

Opublikowano

siemanko :hi: jak wam gokarty wyszly?

monti

bardzo fajna zabawa była .... i rywalizacja oczywiście .... udało mi się nawet wygrać :naughty:

Siemka!

Jak na pierwszy spocik pilski to bajer, nie jeden klub zaczynał od 3 góra 4 aut. Bardzo fajna ekipa i furki też zacne.

dokładnie tak ... w Poznaniu z tego co mówili na pierwszych spotach było po 5 aut ....

[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 15:52_________________________________________________

Marcys, my ze Sławkiem i Arturem kombinujemy czipsa. Może wizytę u Rogala jej podaruj :evil:

monti

właśnie ... :mysli:

Opublikowano

monti

dziś napisałem w temacie gdzie tankujecie tyczyło się 2.5 i dostałem krope,ogólnie śmiech na sali uśmiałem się od ucha do ucha,straszny stres :polew:ale cóż,zrozumiałbym jak bym zachował się nie tak czy obraził kogoś.niektórzy pisali że ropa shell inni że bp,napisałem tylko że shell shellowi nie jest równy zależy od dostawcy i od kierownika stacji i wpadła kropa,ale chyba przeżyje.a z tym czipsem też brałem to pod uwage :>[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 21:36_________________________________________________spadam więcej nie pisze bo dziś ciężki dzień :drunk::drinks: :drinks: :drinks:
Opublikowano

3m się Marcyś, narazie

Opublikowano

dziś napisałem w temacie gdzie tankujecie tyczyło się 2.5 i dostałem krope,ogólnie śmiech na sali uśmiałem się od ucha do ucha,straszny stres :polew:ale cóż,zrozumiałbym jak bym zachował się nie tak czy obraził kogoś.niektórzy pisali że ropa shell inni że bp,napisałem tylko że shell shellowi nie jest równy zależy od dostawcy i od kierownika stacji i wpadła kropa,ale chyba przeżyje.

w ogóle się nie przejmuj .... czasem te kropki bywają bez sensu ale co zrobić :kwasny:

Opublikowano

dziś napisałem w temacie gdzie tankujecie tyczyło się 2.5 i dostałem krope,ogólnie śmiech na sali uśmiałem się od ucha do ucha,straszny stres :polew:ale cóż,zrozumiałbym jak bym zachował się nie tak czy obraził kogoś.niektórzy pisali że ropa shell inni że bp,napisałem tylko że shell shellowi nie jest równy zależy od dostawcy i od kierownika stacji i wpadła kropa,ale chyba przeżyje.

w ogóle się nie przejmuj .... czasem te kropki bywają bez sensu ale co zrobić :kwasny:

no wlasnie... taki jeden dostal bo uwielbia chrom z metra :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:bry:siema pany.pobudka wstać, marcys już w pracy[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 07:17_________________________________________________jeszcze śpicie :pali:nuda w robocie zaraz usne,ale jeszcze 6 godż.i fajrant[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 07:55_________________________________________________szukam pomysłu na własną firme dla mojej kąkubiny i nić jakoś niemoge wymyślić,co tu otworzyć w dobie kryzysu,w totka nic niemoge trafić prócz trójki hmm...

Opublikowano

cześć :hi:

otwórz jej kwiaciarnie albo solarium :)

Opublikowano

:hi:

szmateksy niezle idą

ostatni krzyk mody - parki zabaw dla dzieci (pod dachem)

zawód nr 1 w Pile - instruktor nauki jazdy :no:

aaa i byłbym zapomniał - PIZZERIA, też hit

monti

Opublikowano

szmateksy znaczy lumpex ?

Opublikowano

jo

:)