Opublikowano 19 Września 200916 l Tak się złożyło Dlaczego pytasz? Kogoś trzeba zwolnić?? (żarcik) Jestem z natury ciekawski Wpadaj na następnego spota, chętnie poznam. Zastanawiam się kto tam u Was teraz kierowniczy... Marcys, dopiero co udało nam się uśpić naszego małego potwora, pseudonim Kuba lat 0,6. O niczym innym nie marzę, jak o słuchawkach na uszach, odrobinie dobrej muzy i poczytaniu forum
Opublikowano 19 Września 200916 l sobota i siedzicie przy kompach ja oglądałem meczyk przy piwku więc teraz siedzę i oglądam film a przy okazji coś naskrobie
Opublikowano 19 Września 200916 l piłem ostatnio lecha pils pifko malina tylko można je kupić w wlkp, jestem teraz w sarbinowie i tu nigdzie go niekupie
Opublikowano 19 Września 200916 l Będę na pewno Monti, choćbym miała urlop wziąć. A wszystkim delektującym się złotym trunkiem życzę smacznego :beer1:
Opublikowano 20 Września 200916 l siemanko [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 09:34_________________________________________________w kościele wszyscy :>
Opublikowano 20 Września 200916 l Marcys, znasz taką firmę ze Stargardu - Animex-Servis (Edward Serafin)? Robią m.in. naprawy liczników/kompów do autek z grupy VAG. Rok temu miałem pewną przygodę z autem (padł procek) i mechanior z Piły prowadził moje audi właśnie do niego. Masz z nimi jakieś doświadczenia? monti
Opublikowano 21 Września 200916 l Marcys, znasz taką firmę ze Stargardu - Animex-Servis (Edward Serafin)? Robią m.in. naprawy liczników/kompów do autek z grupy VAG. Rok temu miałem pewną przygodę z autem (padł procek) i mechanior z Piły prowadził moje audi właśnie do niego. Masz z nimi jakieś doświadczenia? monti [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 20:44_________________________________________________nawet o takiej nie słyszałem, zapytaj na spotach Szczecińskich[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 20:46_________________________________________________
Opublikowano 21 Września 200916 l Witam! Mam pytanie, skoro zaglądają tu ludzie z Piły, kogo polecicie do wymiany rozrządu? Sprawa dosyć pilna a nie chcę, aby niekompetentna osoba zaglądała w paszczę mojej Audiczce