Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żyjemy :)

Opublikowano

ale co to za życie :no: dopiero z roboty wróciłem :thumbdown:

Opublikowano

ja też niedawno z niemiec wróciłem ale to właśnie jest życie praca rodzina i przyjemności :naughty:

Opublikowano

ale co to za życie :no: dopiero z roboty wróciłem :thumbdown:

ale za to co ty będziesz z kasą robił,ściany wyklejał, pakował w poduszki :naughty:
Opublikowano
ale za to co ty będziesz z kasą robił,ściany wyklejał, pakował w poduszki :naughty:

podobno teraz jest kryzys, a w kryzysie trzeba inwestować, bo rynek nisko stoi, tak mówią :D więc na ścianę kupię tapetę :cool1:

a tak poza tym to siemanko :hi: temp na szafie skacze mi jak głupia, chyba czujnik temp czas wymienić, bo ori termostat siedzi już od roku

Opublikowano

podobno teraz jest kryzys, a w kryzysie trzeba inwestować, bo rynek nisko stoi, tak mówią :D więc na ścianę kupię tapetę :cool1:

a tak poza tym to siemanko :hi: temp na szafie skacze mi jak głupia, chyba czujnik temp czas wymienić, bo ori termostat siedzi już od roku

:bicz3: dawno powinieneś wymienić :bicz: :bicz3:
Opublikowano

co tu tak cichutko i spokojnie :mysli:

Opublikowano

wszyscy pracują, albo zmienili marke :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: Siema, siema albo sie niema :naughty: Dobrze że do galerii nie trafiła ta fotka mojego radia bo siara na całej linii....bynajmniej jak dla mnie:P ale kto widział to wie :P a ten kto nie wie niech żałuje;) Pozdro 4All :tongue4:

Opublikowano

:hi: Siema, siema albo sie niema :naughty: Dobrze że do galerii nie trafiła ta fotka mojego radia bo siara na całej linii....bynajmniej jak dla mnie:P ale kto widział to wie :P a ten kto nie wie niech żałuje;) Pozdro 4All :tongue4:

Eee no hubi, jaka siara. To jest nasz regionalny ewenement i należy być z niego dumnym, dlatego umieszczam radyjko w galerii. Z szacunkiem :good: :>

Opublikowano

co to za radyjko :mysli:

Opublikowano

co za radyjko

wypasione :>

troszkę tuningowane przez kolegę

pozdrawiam

Opublikowano

co to za radyjko :mysli:

właściwie to hubi powinien przedstawić historię swojego wynalazku :) :gwizdanie:

Opublikowano

czołem chłopaki :hi:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Witam :hi: Tak więc stało się fotka trafiła do galerii :wallbash: no trudno niech więc będzie (na następny spot wlece w kominiarce co byście nie widzieli jak będe się czerwienił ze wstydu :embarrassed: przez ten mój wynalazek :cool1: a dla tych co nie wiedzą o co biega z tym radyjem to już tłumaczę...a wiec jest to radio firmy (wszyscy widzą jakiej) co by nie reklamować :decayed: z celowo zaklejonym taśmą izolacyjną wyświetlaczem który ma na celu nie oślepiania mnie podczas jazdy nocnej (jak dla mnie plusy są tego takie ,że polepszyła mi się widoczność w ciągu nocy a tak oślepiał mnie ten kolor niebieski :kox: a,że więcej śmigam w nocy jak w dzień to z mojego wynalazku z którego wszyscy się śmieją jestem zadowolony :naughty: ot tak mała rzecz a cieszy(wszystkich w koło hehe) :wink4: Pozdro 4ALL

Opublikowano

czołem chłopaki :hi:

:no4:

Witam, niestety 9.10 nie dam rady dotrzeć na spocik, ale duchem będę z Wami :rolleyes:

Opublikowano

Hubi

przestań wcale się z ciebie nie śmiejemy

tylko prosty a skutechny pomysł miałeś

panowie i panie może żeby Hubi się tego nie wstydził w akcie solidarności też sobie przykleimy taśmę na wyświetlaczu od radia na następny spot:)

pozdrawiam

co złego to nie ja

Opublikowano

sorry Alinka ale jak się witałem to sami panowie byli online :)

Opublikowano

siemka :hi:

Alina - rzeźbiłaś coś z rozrządem?

Hubi :good: ja oklejam panel łącznie z klimatronikiem na następny spot (już mnie wk... te oślepiające czerwone światło :decayed: )

Do wszystkich - zna ktoś skuteczny sposób na kaca po burbonie? Łeb mi pęka i mam telepkę a do końca dnia trzeba przetrwać :thumbdown:

pzdr, umęczony monti