Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 aut będzie :mysli:

joke :wink4:

Opublikowano

Siemka Witam :wink4: Ja deklaruje moje zgłoszenie :kox: P.S. Mam Nadzieję,że dzisiejsze spotkanie bedzie z przewagą SEDAN-ików ale zapewne się myle :cool1: Do zobaczenia wieczorkiem Panie i Panowie:good:

Opublikowano

Madas, odpuścisz takeigo spota .. 20 aut ... :kox: ?

Opublikowano

a u was ile było na poczatku no pochwal się[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 12:33_________________________________________________ :tongue4:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 12:33_________________________________________________

Siemka Witam :wink4: Ja deklaruje moje zgłoszenie :kox: P.S. Mam Nadzieję,że dzisiejsze spotkanie bedzie z przewagą SEDAN-ików ale zapewne się myle :cool1: Do zobaczenia wieczorkiem Panie i Panowie:good:

ja będe ładnym HACBACK :polew:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 12:35_________________________________________________monti, jako gospodarz imprezy zamów ładną pogode a przynajmniej bezdeszczową bo w goferku wycieraczki się przycinają :kox:
Opublikowano

a u was ile było na poczatku no pochwal się[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 12:33_________________________________________________ :tongue4:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2009, 12:33_________________________________________________

No jak policzyć Musashiego poczwórnie :D to fiufiu .. :)

Opublikowano

Poznaniaki nie nabijać się. Szykujcie lepiej grunt pod wspólnego spota i mobilizujcie ludzi, żeby nas więcej nie było od Was - gospodarzy. Chyba że wpadniecie do Piły :cool1:

Pogoda będzie. Tyle w temacie :naughty: Ale mogłoby popadać bo mam autko przykurzone :thumbdown:

monti

Opublikowano

Cio tu taka cisza :gwizdanie: gdzie ten Pilski Potencjał co był na początku :confused4: No Panie i Panowie Mam nadzieję,że dziś zostanie pobita ilość A4-ek niż na ostatnim zlocie :naughty: trzymam kciuki,że tak też się stanie :good: Pozdro 4-ALL

Opublikowano

Autko wypucowane więc można się zbierać, myślę że znowu avant będzie górą :good:pozdrowionka dla maniaków :a4fan:

Opublikowano

Dzięki za spotkanie :good::) Jutro krótka relacja i jakieś foty. Wstępnie mogę napisać, że było jakieś 10 autek i 15 luda.

:hi: monti

Opublikowano

Dzięki za spotkanie :good::) Jutro krótka relacja i jakieś foty. Wstępnie mogę napisać, że było jakieś 10 autek i 15 luda.

:hi: monti

to normalnie szok ... niebawem Poznań przeskoczycie .... BRAVO :good: :good: :good:

Opublikowano

:naughty: hehe Nic dodać nic ująć :kox:

Opublikowano

Umieściłem kilka fotek ze spotu w galerii. Trochę statystyki: 10 autek (b5, b6, kupejka, niezniszczalny vw golf mk2 Marcysia); silniczki od 1,6 do 2,8; uczestników naliczyłem 16 (w tym 2 kobitki), wiekowo od 1,5 roku :good: do hmm ponad 40tki :> Jedna awaria aku, żadnych strat w ludziach :cool1:

Wrzucam propozycję daty następnego spota, jeszcze pilskiego.

Pzdr, monti

PS do galerii pilskiej trafią też obiecane foty evo. Mam nadzieję, że nie zostanie to odebrane jako profanacja :gwizdanie:

Opublikowano

ale gofer pierwsza klasa :good::polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 13:16_________________________________________________następnym razem zaprezentuje co pod maską drzemie :kox:

Opublikowano

piękne foty :good:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 13:44_________________________________________________dzięki Marcys za odwiedziny dzisiaj ....

a co tu taka niezręczna cisza :gwizdanie:

Opublikowano

fajnie wyszły te fotki

no może jestem upierdliwy ale chyba najważniejszej fotki nie ma

co nasz "pomysłowy domromir" zrobił ze swoim radiem :polew:

Hubi24v sorki ale ten patent jest naprawdę niezły

pozdrawiam

Opublikowano

piękne foty :good:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 13:44_________________________________________________dzięki Marcys za odwiedziny dzisiaj ....

a co tu taka niezręczna cisza :gwizdanie:

to ja dziękuje za zaproszenie,było :good: do następnego razu[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2009, 22:36_________________________________________________żyje piła :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

:hi:[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 10:01_________________________________________________Adam idż za mnie do roboty :kwasny:co tu robić żeby zarobić a sie nie narobić
Opublikowano

osz w morde, faktycznie jej nie wrzuciłem :D niebawem to nadrobię :good:

Opublikowano

osz w morde, faktycznie jej nie wrzuciłem :D niebawem to nadrobię :good:

dajcie pan spokój z tym radiem zestresujecie chłopaka i wam pi.........[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2009, 10:17_________________________________________________żyjecie :gwizdanie: