Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra dobra, jutro spot a tu takie klimaty. Panowie co robimy, żeby nie było jaj, że jutro ktoś się pojawi a tu lipa, pusto. Odkładamy spot na lepsze czasy? Żeby później mi ludzie jaj nie poobrywali :tongue4:

:hi: monti

Opublikowano

Monti pewnie że odkładamy zobacz to zainteresowanie na Pilskim i Poznańskim ...- zerowe prawie ... może w innym czasie będzie lepiej ... nie mam pojęcia .... napisz w nagłówku że spot odwołany i tyle .... jak kiedyś będą chętni to zrobi się spota dużego łączonego a teraz się nie opyla :)

pozdro

Madas

Opublikowano

Kurcze szkoda, jednakże ja byłbym w Poznaniu około 17 więc mógłbym wyjechać o około 17.30 lecz to już zbyt późno. Adam masz rację inny termin będzie lepszy, wiadomo jak jest przed Świętami... :wink4:

Opublikowano

Dobra dobra, jutro spot a tu takie klimaty. Panowie co robimy, żeby nie było jaj, że jutro ktoś się pojawi a tu lipa, pusto. Odkładamy spot na lepsze czasy? Żeby później mi ludzie jaj nie poobrywali :tongue4:

Monti pewnie że odkładamy zobacz to zainteresowanie na Pilskim i Poznańskim ...- zerowe prawie ... może w innym czasie będzie lepiej ... nie mam pojęcia .... napisz w nagłówku że spot odwołany i tyle .... jak kiedyś będą chętni to zrobi się spota dużego łączonego a teraz się nie opyla :)

pozdro

Madas

;( :(:foch:
Opublikowano

co za fochy strzelasz :tongue4:

Opublikowano

co za fochy strzelasz :tongue4:

:foch: :foch: :foch: :foch: :foch: :foch: :foch:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 09:54_________________________________________________ :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

No trudno no przecież "POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO"hehe :tongue4: Tak jak kolega arki napisał:

Kurcze szkoda, jednakże ja byłbym w Poznaniu około 17 więc mógłbym wyjechać o około 17.30 lecz to już zbyt późno. Adam masz rację inny termin będzie lepszy, wiadomo jak jest przed Świętami... wink4
Nic dodać nic ująć :wink4:

Poizdro 4ALL :kox:

Opublikowano

no to teraz trzeba ustalic dużo wcześniej jakiś termon żeby można było wole sobie załatwić[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 21:43_________________________________________________Hubi24v

jak byłem w Krakowie wczoraj to widziałem w audi a6 jak ktoś wykorzystał twój patent z radyjkiem :kox:

pozdrawiam

Opublikowano

Widzisz Lechu nie jestem sam hehe :kox: Pozdro

Opublikowano

ja na razie nie mam ustalonego grafika na styczeń więc nie wiem który termin był by lepszy

pozdrawiam[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 02:14_________________________________________________Halo panowie w szale przed świątecznych zakupów zapomnieliście o forum ??

Opublikowano

Lechu, masz tam jakieś mega-rabaty w Euro? Bo jakiś większy tv by się przydał na święta :evil: Aha, nakręciłeś mojemu ojcu w głowie i kupił plazme :cool1:

pzdr, monti

PS

ludzie, wpisywać terminy - propozycje

Opublikowano

Siemka Wiara :hi:

Coś tu taka cisza nastała ostatnio :gwizdanie: Jak śniegiem przysypało drogi tak i widać że drogowcy tu odśnieżyć też nie dotarli :confused4:

co tam pozamarzaliście wszyscy czy jak? Jak tam furmany palą wam? Moja Limonka daje rade :notworthy: myślę,że i wasze zapłony nie są spóźnione hehe :kox:

Monti widzę,że LECH "będzie się działo" :shocked: znów zadziałał i tym razem wcisnął Twojemu Tacie Plazme a mi kosiarke do golenia hehe chyba będzie premia i tytuł pracownik miesiąca w następnym miechu (ma się to podejscie do ludzi) no,no :slina: pozazdrościć Leszek :naughty:

Jesli chodzi o SPOT-a to napewno styczeń z tym,że dajcie co po nie którym odtajać i wytrzeźwieć po Sylwku :tongue4: Panowie i Panie ja wyszedłem na przeciw z moją propozycją i przykładem teraz kolej na Was;)

Wszystkiego najlepszego na nadchodzące Świeta Bożego Narodzenia

www.youtube.com/watch?v=pJpRBKktLXM

POZDROwienia dla wszystkich Hubi

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 20:45_________________________________________________chwilowo mało jestem obecny ale tyle pracy że może kiedyś zaowocuje :beach::pali: pozdro.[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 20:48_________________________________________________Hubi T4 pali ale -13 stopni to mnie raczej zabija. :(
Opublikowano

witam

panowie ja już mieszkam na ługach ujskich i tam nie mam internetu więc bede troszkę żadziej tu zaglądał

mam nadzieje ze w miarę szybko uda mi się założyć neta

Aha, nakręciłeś mojemu ojcu w głowie i kupił plazme :cool1:

Monti widzę,że LECH "będzie się działo" :shocked: znów zadziałał i tym razem wcisnął Twojemu Tacie Plazme a mi kosiarke do golenia hehe chyba będzie premia i tytuł pracownik miesiąca w następnym miechu (ma się to podejscie do ludzi) no,no :slina: pozazdrościć Leszek :naughty:

dobra dobra ja nikomu nic nie wciskam to tylko była luźna wymiana zdań

nikogo do niczego nie przekonywałem :gwizdanie:

pozdrawiam

Opublikowano

czołem Piła :hi:

Jak tam samopoczucie u Was :naughty:

Opublikowano

czołem Piła :hi:

Jak tam samopoczucie u Was :naughty:

A spoko, dzięki. Dzisiaj i jutro praca, a od środy Święta. Przyda sie trochę odpoczynku.

PS

Lechu super sprzedawca :D

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 11:02_________________________________________________co taka cisza, zasypało Was, :mysli:
Opublikowano

Wszystkim piszącym, czytającym i oglądającym pilskie wątki A4-Klubu życzę

WESOŁYCH ŚWIĄT i wszystkiego co najlepsze w NOWYM 2010 ROKU.

Opublikowano

Wszystkim piszącym, czytającym i oglądającym pilskie wątki A4-Klubu życzę

WESOŁYCH ŚWIĄT i wszystkiego co najlepsze w NOWYM 2010 ROKU.

dzięki

i

wzajemnie

pozdrawiam

Opublikowano

czołem Piła ------- żyjeta :naughty: :naughty: :naughty: