Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:) siemanko Marcin, ostatnio na lakierni tam byłem z służbowym ducato :) słyszałem od kumpli (którzy tam mieli praktyki) że samochodu tam lepiej nie oddawać :D

poszła uszczelka pod głowicą może jakoś zrobią dobrze ja też tam będę czekał aż służbową furę zrobią :decayed:

---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:51 ----------

jeszcze Pytanie do Ciebie w okolicy tego PIL CAR jakiś dobry hotel co polecasz :eusathink:

Opublikowano

Tak jak kolega maniek napisał Orion i to jest najlepsza opcja ( ja tam miałem praktyki z 10 lat temu i z czystym sumieniem mogę polecić- o ile nic się tam nie zmieniło )

Opublikowano

Dobra to tam bede caly tydzień kto chetny na browary niech wpada ;)

Opublikowano

Siema!

Co porabiacie w te nudne dni? czas byłby się spotkać co?:wink:

Ja w robocie z nudów zacząłem polerować swój felunek i... ledwo zacząłem a już mi się znudziło:facepalm::facepalm:

Opublikowano

Kurde Cyrkiel ty żyjesz ??? można by coś zorganizować żeby koledze Marcinowy uprzyjemnić troszkę nudne oczekiwanie na naprawę :D

Opublikowano

Jak jutr mi nic nie wyskoczy to ja miedzy piatkiem a niedziela wracam do zwa :P

Opublikowano
Kurde Cyrkiel ty żyjesz ??? można by coś zorganizować żeby koledze Marcinowy uprzyjemnić troszkę nudne oczekiwanie na naprawę :D

A no jak widzisz powróciłem z martwych :) tak serio to kończyłem szkołę i miałem mało czasu na cokolwiek :decayed:

Opublikowano

No Panowie, ciepło się robi powoli, będzie trzeba przywitać wiosne pod kaufem w większym audiczkowym gronie.

Opublikowano

jestem za ;)

Opublikowano

Jaki termin spotkania? Jeżeli najbliższa sobota czy niedziela to postaram się zajechać.

Opublikowano

Witajcie :)

Wesołego Alleluja, śnieżnego dyngusa i mokrych jajek :)

P.S. Co powiecie na spocik 6 kwiecień ^^ ??

Opublikowano

Postaram się podjechać. Jak na razie nie mam innych planowanych wyjazdów.

Opublikowano

Hey!:hi:

To i ja postaram się wpaść. Mam w planach (znaczy się moja luba ma :polew: ) pewien wyjazd ale mam cichą nadzieje że nie wypali :polew::polew::wink:

Opublikowano

Siemanko,

To co Panowie będzie ktoś jutro i o której ?? (18??)

Opublikowano

Podajcie tylko godzinę 17.00 czy 18.00 to dojadę.