golfik-ol Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Witam. W maju zagazowałem 3.0 v6 i jak na razie jazda bezproblemowa. Fakt, że instalacja musi być założona w dobrym zakładzie. Ja różnicę między PB a LPG widzę tylko przy kasie na stacji paliw.
rafi_a4 Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 dobra instalacja sekwencyjna i fachowy montaz i o nic nie musisz sie martwic
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 golfik-ol ile Ci pali gazu?? Ja też się dołączam do tego pytania bo nie ma sensu zakładać nowego tematu :gwizdanie: Ile Ci pali gazu w 3.0 V6 Q 220KM, przy spokojnej jeździe i dynamicznej, gł. interesuje mnie miasto bo na trasy rzadko śmigam :?:
kikson Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 4 lata jezdzilem na lpg niby wszystko ok ale czas przesiasc sie na klekota. I nie wierze jak ktos mowi ze nie ma zadnej roznicy miedzy jazda na pb a lpg
RADEKMC Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 bo nie ma różnicy :> dobry reduktor co wyrobi max obrotów, dobre wtryski, dobre mapowanie i nie poczujesz, że jedziesz na lpg
tymonA4 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 różnica była i będzie wcześniej czy później dowodem mogą być kreski miedzy np. dwoma adr-ami nigdy ten z lpg nie objechał tego bez lpg
wladca_pierscieni Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie oszczedzaj na instalacji ja mialem z polecennia warsztat niestety partacze nie ustawili mieszanki i byla za uboga skutek : uszczelniacze zaworow do wymiany i jeszcze powiedzieli ze to moja wina bo nie przyjechalem do nich dopiero jak mi wyzucilo blad oszczednosci na pewno d :good:uze
pablosan Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 różnica była i będzie wcześniej czy później dowodem mogą być kreski miedzy np. dwoma adr-ami nigdy ten z lpg nie objechał tego bez lpg Jeśli kogoś to "kręci" to fakt jest niezaprzeczalny, jak również, że oszczędnośc na LPG jest bardzo duża-ceny PB ostatnio poszły w górę, a gaz ok. 2,2-2,3 pln/ltr-jak w każdą zimę. ciekawe co będzie jako przyjdzie wiosna
Rekomendowane odpowiedzi