djkuna Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam wszystkich klubowiczów, to moje pierwsze Audi i mam nadzieje, że nie ostatnie. Na razie jest wypas
Skyliner89 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wszystko ok, ale opisu brakuje. Fajna Audiczka, podobna do tej co ma Nosb. Ładny czarny kolor, ale progi bym zdemontował i tylne lampy zmienił, ale to tylko moja sugestia i to co mi nie pasuje. Poza progami i tylnimi lampami jak najbardziejok .
Patrykbor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ładna jest tylko te progi takie sobie Jakiś opis co tam masz w niej ciekawego i jakie plany
Frimuś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 noo rozumiem ze taka kupiles bo nic nie piszesz o wprowadzonych przez siebie zmianach
djkuna Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 silnik 110PS był box ale zdemontowałem,kumple odradzili(kiedyś może chip) fele nie ori 225/40 18" the best środek-podgrzewane fotele i regulacja odcinka lędźwiowego. nie jest czarna,mocny granat co do progów-tak wygląda bardziej przysadziście,bez jakaś taka wysoka[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 20:59_________________________________________________lepiej przód widać
moicz Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ładna sztuka i zgodzę się z przedmówcami progi i lampki "out" i będzie git, a widzę zderzak też "śjakiś" inny czy to jest laminat ??
Tzieland Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 bardzo ladna audiczka, a progi i zderzaki to kwestia gustu i jak tobie sie podobaja to je zostaw w koncu nie ma takiej tragedii (widzialem gorsze ) co do BOXa to kumple dobrze doradzili, zrob w przyszlosci czipsa i bedzie juz calkiem fajnie chodzil
PiterA4 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Spoko autko tylko tak jakos te progi niepasuja troche
Rekomendowane odpowiedzi