rtocki Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Wbrew opiniom niektórych znawców z podkarpacia, nie jest problemem spokojne bezdymne zestrojenie AFN/AVG z BRD i .230 ale na pompie 10 i bez FMIC-a, na jakieś jeżdżące konie. A nazywa się to: wiedza , doświadczenie i sprzęt. Jak to ktoś mądrze napisał: "Chipować każdy może, ale nie każdy powinien..." Acha jeszcze jedno (znowu mitologia się kłania): Powered by Bioester
Cristoforo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 co moge powiedzieć moje gratki dla Witka i dla Ciebie , że pokazałeś, że mozna
peter22 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 no no 170 KM w Audi B5 to juz lata ładnie
Si?a Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 A jednak można... ... Gratulacje ! heh ciekawe kto teraz da radę z taką b5
sokolnh Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 pompa 10 ? nie wstyd Ci na takim setupie ?
rtocki Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 >Kamil, budżet niestety się kłania, mając do wyboru: wtryski , turbinę , program , pompę , (temat przereklamowanych i przerośniętych IC pominę) stać mnie było tylko na 3 z 4 , wybrałem te najbardziej efektywne. Tak a propos: to u Ciebie ile wyszło na tej 11 ?
sokolnh Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 na wtryskach 0.216 i fmicu - 166 KM co ważne to turbo seryjne na tym setupie który Ty masz + pompa 11mm i fmic spokojnie 190+
marewel Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Bez fimica ta moc bedzie dostepna w zimie.
marcin j Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Bez fimica ta moc bedzie dostepna w zimie. Zuważ , że moc mierzona przy 26 stopniach , więc nie było zimno :> Cóż, rtocki ładnie
rtocki Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 Bez fimica ta moc bedzie dostepna w zimie. Zuważ , że moc mierzona przy 26 stopniach , więc nie było zimno :> Cóż, rtocki ładnie Dokładnie, a auto było mocno zgrzane i wielokrotnie hamowane, już wspominałem rola FMIC-a przy tych mocach jest ostatnio często przesadzana (moda?), jest większy SMIC, nadkole z eS-y i wystarczy jak dla mnie, dla paru koni osłabiać belkę i tysiaka wydawać , nie ma sensu, za te pieniądze wolę poprawić tylne hamulce
SID Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Wbrew opiniom niektórych znawców z podkarpacia, o których tunerach z Podkarpacia piszesz - mało ich tu mamy, malo
rtocki Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 >SID nie chcę wywoływać OT dyskusji, zresztą Twojego potwora też zdaje się wolisz robić u ludzi z konkretnym doświadczeniem i sprzętem, potrafiących zrealizować Twoje koncepcje za rozsądne pieniądze.
janjazda Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 a ten SMIC to od czego wsadziłeś??
janjazda Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 a możesz napisać dokładnie od jakiego silnika??
wrclaguna Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Bardzo ladnie tez mnie nabiera na BRD I wydajniesze pompki
spanky Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 A taki o (porównanie z ori): napisz od czego ten IC-ek i jak zes go tam upchnal .... p.s wykresik momentu sliczniutki .. ile dmucha suszarka ?
Cristoforo Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 podobno wchodzi bez wiekszych przeróbek a jaki coolerek to ja nic nie będę mówił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi