Łukasz 23 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Grześku jak strzelanie poszło ???mam nadzieje że same 10 ustrzeliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Grześku jak strzelanie poszło ???mam nadzieje że same 10 ustrzeliłeś Poszło nieźle, w klasyfikacji ogólnej drugie miejsce i 217 na 240 możliwych punktów A tu arsenał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No to ładny wynik a ile z tego arsenału do domu wziąłeś :> a Krzysiek ile ustrzelił pkt??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak tam dziś Pany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a Krzysiek ile ustrzelił pkt??? Krzysiu walił do mundurowych :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a Krzysiek ile ustrzelił pkt??? Niech się sam pochwali :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Łukasz, Sybi, Krzysiu, Turcjan i ja... Powiem to tak.... :thumbdown: Nawet Łukasz zapierdzielał żeby się wyrobić na spota...a tu taka olewka i mnie śmiali wypominać, że nie byłem na spociie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 ja bylem w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W Kielcach na spocie też nie było Marcina. Olewka straszna. Ale niech se w brodę pluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 W Kielcach na spocie też nie było Marcina. Olewka straszna. Ale niech se w brodę pluje :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Łyso Ci co? :polew: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 trochę szkoda- a skąd wiesz że się obciąłem w niedzielę? [br]Dopisany: 12 Kwiecień 2011, 13:32_________________________________________________daj na pw po ile masz najtańsze nadające się do czegoś netbooki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 hej wybaczcie za nieobecnosc na forum ale nie mam laptopa znaczy mi sie zepsul moze ma ktos do sprzedania jakies komputery ? albo umie naprawiac zepsute laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No panowie za tą frekwencję to będzie :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 No panowie za tą frekwencję to będzie :bicz: Oj tam oj tam, jak dla mnie to frekwencja była całkiem dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 hej wybaczcie za nieobecnosc na forum ale nie mam laptopa znaczy mi sie zepsul moze ma ktos do sprzedania jakies komputery ? albo umie naprawiac zepsute laptopy moje Auto czytaj naklejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Krawcu dzwoń do kolegi i już będzie komp naprawiony bo bez kompa to jak bez ręki teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Chłopaki a spot to był?.......... Bo ja byłem pod da grasso i pod nic nowego i nikogo nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Krawcu dzwoń do kolegi i już będzie komp naprawiony bo bez kompa to jak bez ręki teraz zadzwonie napewno jak nie naprawią w serwisie , juz 3 tygodnie sie mecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Auć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi