MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 mam będziemy negocjować dzisiaj- weż ją - a miałby ktoś pożyczyś taką navi na szybę na południową europę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 no mam będziemy negocjować dzisiaj- weż ją - a miałby ktoś pożyczyś taką navi na szybę na południową europę? no ja mam na szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 to wiesz :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 na ile chcesz pożyczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Panie od dzisiaj do 06,06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 oj to nie wiem,mam jakiś wyjazd na początku czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 to co się wychylasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 nie myślałem,że Ci będzie potrzebna na 2tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 nie myślałem,że Ci będzie potrzebna na 2tyg Spoko spoko potrzebna mi od piątku do następnej niedzieli ale jakoś dam radę [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 11:18_________________________________________________Bolek fajnie się zbiera ten Twój leonik :good:Nowaczek nie piszczymy na zimnych TDi :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A ja przypomnę plan na najbliższe dni, może znajdą się chętni - nieobecni na spocie Czwartek - godzina 18, bawimy się w siatkówkę na Gutwinie i testujemy dwie techniki odbioru piłki Piątek - gokarty - Warszawa, zmieniona specyfikacja toru, nowe rekordy więc dodatkowe atrakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie! Co robić, gdy ktoś chce mieć audi, ale ma tylko fiata uno? Odpowiedź brzmi: przerobić! http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=1610490355 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Panowie! Co robić, gdy ktoś chce mieć audi, ale ma tylko fiata uno? Odpowiedź brzmi: przerobić! http://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=1610490355 Ale ulep :polew: No masakra jak można zrobić coś takiego paskudnego !!! :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 a u mnie w firmie jest H2O :polew: [br]Dopisany: 25 Maj 2011, 07:21_________________________________________________dawać mi tu namiary do dobrego elektryka- lewe światło mi gaśnie na sekundę przy mocniejszym hamowaniu albo na większej nierówności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 no jak to.... a Grzanek.... No co ty. numer na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Karol dzisiaj w ostrowcu jestem i muszę to dzisiaj zrobić- jutro jadę do domu a w piątek rano jadę na Chorwację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 To był świetny mecz! W klasyfikacji generalnej zajęliśmy zaszczytne drugie miejsce, a tamci byli przedostatni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 mecz był faktycznie świetny, emocjonujący, wyrównany. Ta pasja, zaangażowanie, nie wspominając już o delikatnych środkach dopingujących Szkoda, że nadgarstki trochę się odzywają To co? propozycja poniedziałkowego spotu na gutwinie aktualna ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 jak najbardziej jestem na tak tak tak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 jakies fotki z meczu by sie przydaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 i jak, są chętni na dzisiejsze granie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi