Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty Ostrowieckie-Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam

będziemy negocjować dzisiaj- weż ją :good: - a miałby ktoś pożyczyś taką navi na szybę na południową europę?
  • Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no

mam

będziemy negocjować dzisiaj- weż ją :good: - a miałby ktoś pożyczyś taką navi na szybę na południową europę?

no ja mam na szybę

Opublikowano

to wiesz :naughty: :naughty:

Opublikowano

na ile chcesz pożyczyć?

Opublikowano

Panie od dzisiaj do 06,06

Opublikowano

oj to nie wiem,mam jakiś wyjazd na początku czerwca

Opublikowano

to co się wychylasz :tongue4:

Opublikowano

nie myślałem,że Ci będzie potrzebna na 2tyg

Opublikowano

nie myślałem,że Ci będzie potrzebna na 2tyg

Spoko spoko potrzebna mi od piątku do następnej niedzieli ale jakoś dam radę :wink4: [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 11:18_________________________________________________Bolek fajnie się zbiera ten Twój leonik :good: :good:

Nowaczek nie piszczymy na zimnych TDi :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

A ja przypomnę plan na najbliższe dni, może znajdą się chętni - nieobecni na spocie :mysli:

Czwartek - godzina 18, bawimy się w siatkówkę na Gutwinie i testujemy dwie techniki odbioru piłki :D

Piątek - gokarty - Warszawa, zmieniona specyfikacja toru, nowe rekordy więc dodatkowe atrakcje :cool1:

Opublikowano

a u mnie w firmie jest H2O :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 07:21_________________________________________________dawać mi tu namiary do dobrego elektryka- lewe światło mi gaśnie na sekundę przy mocniejszym hamowaniu albo na większej nierówności.

Opublikowano

no jak to.... a Grzanek....

No co ty. :facepalm:

numer na pw

Opublikowano

Karol dzisiaj w ostrowcu jestem i muszę to dzisiaj zrobić- jutro jadę do domu a w piątek rano jadę na Chorwację :cool1:

Opublikowano

To był świetny mecz! W klasyfikacji generalnej zajęliśmy zaszczytne drugie miejsce, a tamci byli przedostatni... :polew:

Opublikowano

mecz był faktycznie świetny, emocjonujący, wyrównany. Ta pasja, zaangażowanie, nie wspominając już o delikatnych środkach dopingujących :polew: Szkoda, że nadgarstki trochę się odzywają :naughty:

To co? propozycja poniedziałkowego spotu na gutwinie aktualna ??