cajun Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Pany a kto się dzisiaj pojawi???? ja umyłem auto tak że na 99% będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To już wiem dla czego pada deszcz ja dziś nie obiecuje bo pozbywam się powoli %%% z organizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To już wiem dla czego pada deszcz a żebyś wiedział TY PIJAKU :polew:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 12:26_________________________________________________aaaaa i mnie też jednak dzisiaj nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To już wiem dla czego pada deszcz a żebyś wiedział TY PIJAKU :polew:[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2011, 12:26_________________________________________________aaaaa i mnie też jednak dzisiaj nie będzie Da Grasso ostatnio na nas nie zarabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Muszą ponieść kare za słabą obsługę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Panowie, ogłoszenie parafialne. 2 października mamy kolejne strzelanie do tarcz z ostrej ammo. Miejsce tam gdzie zwykle, koszt około 50 pln, z czego zaliczka 20 pln. Zapisy do mnie na priva. Arsenał mniej więcej taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 ile amunicji przypada do wystrzelania za taką cenę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 ile amunicji przypada do wystrzelania za taką cenę ???? Nie powiem Ci dokładnie, ale pewnie w granicach 6 - 10 sztuk na każdy rodzaj broni (ze 3 rodzaje krótkiej, do tego kałach i beryl, może M4. Mossberg już płatny inaczej, bo ammo jest sporo droższe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 postrzelal by jade w weekend na strzelanie jak mi bedzie za malo to sie odezwe jakby cos to wystawiamy druzyne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 panowie Bolek dowiedział się o w swoim miejscu pracy o halę :gwizdanie: czwartek od 17:00 do 19:00 lub 18:00 do 19:00 kto chetny rozruszac się ??????????????????? :cool1: :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 to niech może rezerwuje na 18-19 ,ja bym sobie pobiegał za gałą tylko że jeszcze nie teraz ale za jakiś czas jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 to niech może rezerwuje na 18-19 ,ja bym sobie pobiegał za gałą tylko że jeszcze nie teraz ale za jakiś czas jak najbardziej Popieram Łukasz... 18-19 idealnie... chętny ja + mój brat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 postrzelal by jade w weekend na strzelanie jak mi bedzie za malo to sie odezwe jakby cos to wystawiamy druzyne? Tym razem strzelanie jest indywidualne, a nie drużynowe, ale zapraszam Chętni niech dadzą znać powiedzmy do środy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kurde nie dało się dziś wyrobić na spota ;( Grześ kurde nie mogę się zdecydować czy się wybrać na to strzelanie czy nie mam dylemat A powiedz mi od której się zaczyna ta impreza ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kurde nie dało się dziś wyrobić na spota ;( Grześ kurde nie mogę się zdecydować czy się wybrać na to strzelanie czy nie mam dylemat A powiedz mi od której się zaczyna ta impreza ??? zaraz sie postrzelisz albo kogoś i bedzie po imprezie.Grzesiu dajcie mu pistolet na kapiszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Łukasz - o 9.00 rozpoczynamy. Się nie zastanawiaj, tylko przyjeżdżaj - kiedy następnym razem będziesz miał możliwość postrzelania? Poza tym organizatorzy uznali, że wystarczy 10 zł wpisowego za koszt obsługi instruktorskiej, dostępu do broni itd., a reszta płatności zależy od Ciebie: ile naboi wystrzelasz, za tyle zapłacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No to mnie przekonałeś wpisz mnie na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 jak wygląda temat hali ??? Będzie granko ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No to mnie przekonałeś wpisz mnie na listę Ok. Ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi