cajun Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Panowie, wybiera się ktoś w sobotę na protest paliwowy? a gdzie o której? W sobotę o 14.00 pod MOMPem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Panowie, wybiera się ktoś w sobotę na protest paliwowy? a gdzie o której? W sobotę o 14.00 pod MOMPem. może będę w ostrowcu to podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Sporo tych kont to pewnie martwe dusze;) Nie ma tam daty ostatniego logowania ? Sporo też jest z Ostrowca jak ja, ale niemieszkających tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 q..wa ale ten Ostwoiec to ciemna d*pa- całe miasto za jedną książką objeżdziłem- muzycznego brak :wallbash: jeb..na wieś :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 q..wa ale ten Ostwoiec to ciemna pupa- całe miasto za jedną książką objeżdziłem- muzycznego brak :wallbash: jeb..na wieś :thumbdown: Ja już to dawno stwierdziłem że jak coś trzeba kupić to albo nie ma lub nikt nie słyszał o takim przedmiocie ,Marcin ostr to czarna dziura a wsi mi nie obrażaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Marcin ostr to czarna dziura a wsi mi nie obrażaj :gwizdanie: w sumie racja sorry :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Szukam chetnego do pomocy, musze napisac CV , juz widze las rąk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Szukam chetnego do pomocy, musze napisac CV , juz widze las rąk w poniedziałek pomyślimy wezme moje stare na jakiś wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Szukam chetnego do pomocy, musze napisac CV , juz widze las rąk W poniedziałek mam krio, ale koło 20.00 pewnie wpadnę, to się napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Szukam chetnego do pomocy, musze napisac CV , juz widze las rąk W poniedziałek mam krio, ale koło 20.00 pewnie wpadnę, to się napisze Kurde ale to pasowalo by splodzic na kompie azeby e-mailem wyslac i oto chodzi ze zabardzo nie kumam sie na kompach i tych programach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Szukam chetnego do pomocy, musze napisac CV , juz widze las rąk W poniedziałek mam krio, ale koło 20.00 pewnie wpadnę, to się napisze Kurde ale to pasowalo by splodzic na kompie azeby e-mailem wyslac i oto chodzi ze zabardzo nie kumam sie na kompach i tych programach Spokojnie. Napisze się na kartce, a potem Ci to przerzucę na wersję elektroniczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Szukam chetnego do pomocy, musze napisac CV , juz widze las rąk W poniedziałek mam krio, ale koło 20.00 pewnie wpadnę, to się napisze Kurde ale to pasowalo by splodzic na kompie azeby e-mailem wyslac i oto chodzi ze zabardzo nie kumam sie na kompach i tych programach Spokojnie. Napisze się na kartce, a potem Ci to przerzucę na wersję elektroniczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie znalazłem cb :*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Prezesie, miałeś jakiegoś linka wrzucić, coś o koniach chyba :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Prezes śpi już i nie ma kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Prezes śpi już i nie ma kompa No tak, musi poczekać, aż będzie w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Prezes śpi już i nie ma kompa No tak, musi poczekać, aż będzie w pracy w pracy też nie dam rady - wpiszcie w googla- każdy koń ma człowieka który spieprzy mu - na demotywatorach [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 06:01_________________________________________________ Stawiasz się? Grzesiu dawaj fotkę będzie fotomoto :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 http://demotywatory.pl/3545588/Kazdy-kon-ma-czlowieka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://demotywatory.pl/3545588/Kazdy-kon-ma-czlowieka :polew: http://demotywatory.pl/3545588/Kazdy-kon-ma-czlowieka :polew: za każdym razem płaczę [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 11:17_________________________________________________robimy jakieś większe ślizganie? czas miejsce do uzgodnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi