MARCIN607 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kuternik miło było poznać- następnym razem oglądam B5 :thumbup1: frekwencja była :banan: lizneliśmy też trochę sportu thc Maciek ---------- Post added at 04:05 ---------- Previous post was at 04:04 ---------- Pikuś pamiętaj o mnie ---------- Post added at 04:06 ---------- Previous post was at 04:05 ---------- wczoraj nie mogłem się napatrzecna moje czyste auto - od zakupu raz tak wyglądało ---------- Post added at 04:07 ---------- Previous post was at 04:06 ---------- i wstawać już LENIE - cały dzień prześpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jak Ty auto umyłeś to już wielkie święto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jak Ty auto umyłeś to już wielkie święto byłonadeszła chwila i ten dzień :polew:całkiem inne auto- jak kupowałem było czarne póżniej długo długo szare a teraz znowu czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 również miło było poznać elyte:) Udostępnię padło na oględziny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Jak Ty auto umyłeś to już wielkie święto było no i pewnie bedzie padac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Marcin607 kiedy tego grilla palimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 ja przywieziesz Dupsko do Ostrowca (ale poważnie jest coraz cieplej trzeba zacząć myśleć bo szkoda czasu ) ---------- Post added at 04:50 ---------- Previous post was at 04:39 ---------- poczytałem trochę o wymianie amorów w B6 i odeszła mnie ochota robienia tego samemu ---------- Post added at 04:52 ---------- Previous post was at 04:50 ---------- Musti ja będę na lany poniedziałek w Warszawce- to jak się uda może mini Spocinę się zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 poczekaj bedzie cieplej to wymienimy amorki dzwoń jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Prezes dziś pogoda jest odpowiednia do wymiany amorków :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bedzie ktos jutro bo ja sie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary1982 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mam pytanko. Nie wiecie może kto wymienia wyświetlacze FIS w Ostrowcu ew w okolicach ? I jaka cena. Chodzi o A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mam pytanko. Nie wiecie może kto wymienia wyświetlacze FIS w Ostrowcu ew w okolicach ? I jaka cena. Chodzi o A6 Grzanek wymieniania ale to koło Borkowa ma warsztat. ---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:24 ---------- Bedzie ktos jutro bo ja sie wybieram To może i ja też bym się wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuternik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja zawitam jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 poczekaj bedzie cieplej to wymienimy amorki dzwoń jak coś nie ma czasu- stary już się skończył :thumbdown::thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja mi się uda ogarną to może i ja się zjawie ale dopiero koło 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No i lipa z wyjazdu na spota ,nie wyrobiłem się z robotą :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 chłopaki gdzie nabić klimę w Ostro? Dzwoniłem do solo i tam tak: odgrzybianie 90 filtr 60 nabicie 100-190. ---------- Post added at 12:33 ---------- Previous post was at 12:31 ---------- czy np samo nabiecie i filtr da radę- chyba opasue od razu odgrzybić profilaktycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Takie zimno a ten jeszcze chce się chłodzić ,dobrze nabijają za starym da grasso w klimie a ceny nie powiem Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 szykuję się na sezon powoli powiedz lepiej kiedy mogę ze zderzakiem przyjechać :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi