bolek80 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dzięki,chciałem się osobiście pochwalić,ale już dwa poniedziałki nie było nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Graty Bolek nich sie zdrowo chowa , coreczka czy chlopczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 No gratuluje Bolek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Chłopak-Franek 4400 58cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 No to graty super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo1234 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 bedzie ktoś w poniedziałek ?? pany bo jakoś nikt nie przychodzi , co jest z wami coraz to gorzej !!!:facepalm::doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pracują chłopaki Ja powinienem być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 To i ja może nie będę pracował. Ale nie obiecuje. Lukasz, chyba Ci oddam ten mechanizm nie ruszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finezja Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ja będę w poniedziałek, gdzie dokładnie jest spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 2 ga zmiana ---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- Pikuś już pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Ja będę w poniedziałek, gdzie dokładnie jest spot? Parking pod da grasso na Wardyńskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 2 ga zmiana---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- Pikuś już pracujesz? Od poniedziałku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 nareszcie potrzebuję paru rzeczy a do sklepu jak nie czekają na mnie części nie chce mi się jechać :polew: ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ---------- ciekawe czy jest krata k s line tylko zamiennik :decayed: i myślę nad dokładkę od cupry- taką co u Bolka siedzi- tyle że w s linie jakoś to wygląda- pamiętam jak u Jacka siedziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Wiem, ze chyba dokładka S-line jest w zamienniku ale cena też chyba nie niska. Jak cos to wal śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 kij z dokładką grill potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zatkaj tą dziurę bo ptaki Ci tam zamieszkają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 aaa no właśnie- w tygodniu wpadnie albo grill a6c5 albo kratka jakaś. teraz będę miał więcej czasu żeba zadbać o auto chociaż co je mję to się wkur.. że jet całe do malowani- wszędzie jakieś kropeczki białe po wosku i glinkę muszę przetestować. aaaaa i jak mnie tu zaraz życie nie zacznie tętnić zamkniemy temat w piz*uuuuuu. Łukasz serwis trzeba by wykasować i zobaczyć co się tam dzieje u mnie ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- Kamil Bucu miałeś dzwonić!!!! teraz będę miał 2 zmianę tak że jak będziesz na robocie po 17 daj znać :decayed: ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- Dudi gdzie teraz siedzisz ??? działasz coś ? czy szukasz jakiegoś furacz? ja ostatnio ugadałem cabrio 328 ale ulep straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Stawiasz dobrą flache i działamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Marcin, nie mam kratki w podróbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A grill A6c5 za ile byś miał? Muszę zatkac ta dziurę i dawno nic na OOOO nie wadalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi