MARCIN607 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 chcieć to może i bym chciał ale płacz przy każdym tankowaniu. takiego chcesz Marcinie kupic ,a wiesz ile toto pali
Łukasz 23 Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 To robi wyrwę w portfelu przy tankowaniu :polew:
mm.max Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Dzis będę ale na 18.00 nie liczcie, byc moze spóźnie sie trochę trzeba noc odespac i zesrane 6pkt.
czester Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 A tu sie kolega prezentuje http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/b6_avf_moj_nowystary_nabytek_quattro_na_dopingu-t123962.0.html;new sprzedaje!!!!!!!! szkoda fury Panowie dla was niestety, ale macie o jedną fajną furkę mniej na spotach, jednak że, autko zostaje w klubie i będzie odwiedzać Gliwickie spoty bo jest moim nowym nabytkiem zlot w Bukowinie już zaliczyła obiecuję, że będę o nią dbać jak poprzedni właściciel
MARCIN607 Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 no no no toż to cacuszko pierwsza klasa jest-trzeba dbać a będzie latał :good: dobry zakup A tu sie kolega prezentuje http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/b6_avf_moj_nowystary_nabytek_quattro_na_dopingu-t123962.0.html;new sprzedaje!!!!!!!! szkoda fury Panowie dla was niestety, ale macie o jedną fajną furkę mniej na spotach, jednak że, autko zostaje w klubie i będzie odwiedzać Gliwickie spoty bo jest moim nowym nabytkiem zlot w Bukowinie już zaliczyła obiecuję, że będę o nią dbać jak poprzedni właściciel
czester Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 no no no toż to cacuszko pierwsza klasa jest-trzeba dbać a będzie latał :good: dobry zakup A tu sie kolega prezentuje http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6/b6_avf_moj_nowystary_nabytek_quattro_na_dopingu-t123962.0.html;new sprzedaje!!!!!!!! szkoda fury Panowie dla was niestety, ale macie o jedną fajną furkę mniej na spotach, jednak że, autko zostaje w klubie i będzie odwiedzać Gliwickie spoty bo jest moim nowym nabytkiem zlot w Bukowinie już zaliczyła obiecuję, że będę o nią dbać jak poprzedni właściciel Furki ponad pół roku szukałem, także mam nadzieję, że będzie bezawaryjne jak każde Audi Narazie jest
dudi75 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Jacek byl prawdziwym maniekiem Audi , i naprawde o nia dbal wiec nic tylko sie cieszyc z nowego nabytku .
krawcu11 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Jacek byl prawdziwym maniekiem Audi , i naprawde o nia dbal wiec nic tylko sie cieszyc z nowego nabytku . a jak maniak mowi o drugim maniaku ze jest maniak to musi byc prawda
mm.max Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Krawcu a ty zostaniesz karnie wykluczony jak sie nie pojawisz na następnym spocie nie pojawisz sie choć na chwile
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 same maniaki w tym klubie AUDI :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 10:01_________________________________________________dzisiaj odpalałem rano z maszynę z takim strachem jakby mi wczoraj Dudi pół silnika wyjął :polew: :polew: jak droga do domu Dudi??? cala lewym pasem??? ps. stop piratom drogowym :gwizdanie: :gwizdanie:
krawcu11 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Krawcu a ty zostaniesz karnie wykluczony jak sie nie pojawisz na następnym spocie nie pojawisz sie choć na chwile to jest mobing w poniedzialek przylece na pewno same maniaki w tym klubie AUDI
dudi75 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 same maniaki w tym klubie AUDI :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 10:01_________________________________________________dzisiaj odpalałem rano z maszynę z takim strachem jakby mi wczoraj Dudi pół silnika wyjął :polew: :polew: jak droga do domu Dudi??? cala lewym pasem??? ps. stop piratom drogowym :gwizdanie: :gwizdanie: O panie banan na twarzy podziekowanie dla calej ekipy za pomoc w uzdrowieniu furaka .
cajun Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 O panie banan na twarzy podziekowanie dla calej ekipy za pomoc w uzdrowieniu furaka . Widać było tego banana zaraz jak ruszyłeś - od razu lewy pas :> A mieliśmy już do Ciebie dzwonić żeby ostrzec, że tam kawałek dalej lubią panowie niebiescy stacjonować
MARCIN607 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 to by byl dopiero tydzień jakby tam stali :polew:
mm.max Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to jest mobing w poniedzialek przylece na pewno Taaaa i spotkasz sie z kostką brukowa chyba!! Spociszcze przełożone na wtorek o tej samej porze
krawiecki20 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja tez sie pisze na to hehe jak wroce do kraju bedzie juz o jedna audi wiecej ;p pozdro
MARCIN607 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 zapraszamy [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 12:15_________________________________________________zdrowych i wesołych świat smacznego jajka i mokrego poniedziałku no i może..
Rekomendowane odpowiedzi