cajun Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Świetna reklama Skody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Grzesiek jak ręce po wczorajszej zabawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Grzesiek jak ręce po wczorajszej zabawie?? Jest dobrze, zakwasów brak, delirium też ustąpiło :> A u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ci co nie byli niech żałują :tongue4: specjalnie dla Pana Mm.Maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Bez żadnych oznak zakwasów ,niech żałują bo drugi starcie było ostre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ci co nie byli niech żałują :tongue4: specjalnie dla Pana Mm.Maxa No, ten autak był rewelacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Dudi kiedy zawitasz na spota bo dawno bardzo Cie nie było Dopiero jak spadnie snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 jak z jutrem??? kto sie pisze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 jak z jutrem??? kto sie pisze ??? ja będę a następnym albo za 2 tygodnie zobaczę jak będę szedł do pracy po urlopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ja będę a następnym albo za 2 tygodnie zobaczę jak będę szedł do pracy po urlopie No właśnie - co się z Tobą dzieje? Bywasz jeszcze czasami w O.? Pracujesz tutaj, czy już w Kielcach?[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 23:22_________________________________________________Do obejrzenia i posłuchania - świetnie zrobiona mieszanka filmowo-muzyczna: The Apple Tree - A Tribute to The Glitch Mob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 jestem w ostro i to nawet często ale nie w poniedziałki :wallbash: nawet wczorej byłem i dwóch z naszych Leonowców widziałem teraz będę się częściej stawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 to jak bedzie cos dzisiaj bo w koncu mam wolny poniedzialek i bym sie chetnie z wami spotkal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ja zajade po 20 na chwilke jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 jak nie spadnie w mojej okolicy żaden meteor to dojadę po 19ej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Jak się obrobię to też może zawitam, ale chwilowo nie przewiduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 noi nie dojechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 W temacie zabezpieczania lakieru: http://www.autoformula.pl/produkty/ochrona-lakieru/diamondbrite-6-lat.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 daje rade ale nie tyle czasu...chcesz możesz dostać na spróbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Grzesiu używaliśmy tego..... jest w porzadku ale nie powala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi