huzio00 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ps chyba już czas zimówki założyć :polew: Ja czekam aż spadnie pare cm śniegu i dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ps chyba już czas zimówki założyć :polew: Ja czekam aż spadnie pare cm śniegu i dopiero TO ZANIM ZMIENISZ PODJEDZ DO MNIE i pod WTC pojedziemy :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 No i jest BIAŁO to kiedy będzie szaleństwo bo prezesie czekam na przewiezienie się :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 jednak dzisiaj to juz pare cm sniegu spadło i trza było przekręcić na zimówki ale przed zmianą byłem na placu powywijać trochę Marcin pod WTC jeszcze zdążymy powywijać bączków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 jest śnieg jest zabawa to poniedziałkowy spot...obowiązkowo wszystkie :quattro: śnieżyce zapowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 jest śnieg jest zabawa to poniedziałkowy spot...obowiązkowo wszystkie :quattro: śnieżyce zapowiadają Ja tez chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ja będę na letnich :banan3: :ad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja tez chce Ja też , ja też ! Prezes - poproszę o wposanie mnie na listę "wożonych" . Nadtlenku LPG w butli turystycznej przywioze to pojeżdzimy kilka minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja tez chce Ja też , ja też ! Prezes - poproszę o wposanie mnie na listę "wożonych" . Nadtlenku LPG w butli turystycznej przywioze to pojeżdzimy kilka minut Po cos Jacus sie pozbywal , zrobilibysmy zawody w lataniu bokami Prezes nie zapomnij o mnie juz niedlugo sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Prezes - poproszę o wposanie mnie na listę "wożonych" . Nadtlenku LPG w butli turystycznej przywioze to pojeżdzimy kilka minut Nie zapomnij zabrać 4 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 dobrze będzie miał kto auto z trawnika wypychać jak gdzieś wpadniemy- wymyślcie jakieś dobrą miejscówkę (bez lamp drew itp :gwizdanie:)[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________ale namiarów na dobrego mechanika prócz L23 żaden nie podał :baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 poradzcie cos w miare mozliwosci: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172850.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 jest śnieg jest zabawa to poniedziałkowy spot...obowiązkowo wszystkie :quattro: śnieżyce zapowiadają TZN nie quattro nie mają wstępu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 kto mnie z pracy zgarnie o 19??? na letnich nie porządze disiaj ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 kto mnie z pracy zgarnie o 19??? na letnich nie porządze disiaj ;( ;( Jak mozna jezdzic w zimie na letnich na co ty czekales na wiosne od tygodnia trabia wszedzie ze zima od niedzieli a ty na letnich . Wlasnie przez takich kierowcow stalem dzisiaj w korku bo nie mogl podjechac pod goreczke . Nie no prezes do ukarania :bicz3: :bicz3: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja nie dotrę dziś już mi dojazd zapierdzieliło ale na dzień dobry zima pokazuje swoje uroki no masakra jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 No chłopaki sie sadzą ze Q Q Q a tu oponek nie ma ładnie ładnie Dzis 2 szt. 4 pędów utkneły w zaspach Jeden na parkingu na tesco a drugi na polnej bo tez mysleli ze 4 pędy to topią śnieg pod kołami My ośkolubni przynajmniej nie utykamy po drodze i do zimy jestesmy przygotowani jak Pan Bóg przykazał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 My ośkolubni przynajmniej nie utykamy po drodze i do zimy jestesmy przygotowani jak Pan Bóg przykazał A nie jak prezes ! Karwa na letnich jeżdzisz ? powaliło Cię ? Zostaw auto pod pracą jak moja szefowa dzisiaj ..... i do wiosny lub roztopów czekaj na parkingu. Szok , szok , szok . Przez takich własnie kierowców dorgi są nie przejezdne na na obwodnicy jedzie sie z prędkością 25 km/h brak słow. Dymisjonujemy prezesa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Dopisze dzisiaj frekfencja bo nie wiem czy przyjezdzac bo musze przynajmniej przez godzine wioslowac lopata zeby snieg odwalic a jak ma byc dwa wozy to sobie odpuszcze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 autko stoi przed blokiem starych od soboty ;( ;( a opony w kielcach-miałm zmieniać w tym tygodniu :wallbash: nie spodziewałem się aż takiej masakry tak szybko :polew: ale wracając do tematu-zgarnąłby mnie ktoś?? w następny poniedziałek będzie auto na zimówkach (tylko auto i opony muszą znaleść sięw jednym miejscu :gwizdanie: ) -słowo.[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 15:26_________________________________________________nie pier mi tu tylko łap za łopatę i zacznij przeżucać śnieg Dopisze dzisiaj frekfencja bo nie wiem czy przyjezdzac bo musze przynajmniej przez godzine wioslowac lopata zeby snieg odwalic a jak ma byc dwa wozy to sobie odpuszcze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi