MARCIN607 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 stać na cuprę stać na mandat- mojemu znajomemu powiedzieli żę jak mu Babcia dołożyła do auta niech mu do mandatu dołoży :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 hmmm... http://prezenty.sjs.pl/prezenty/present/index/5/jazda-ktm-x-bow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 jak ja dzisiaj do domu pojadę?? :wallbash: muszę sobie chyba łańcuchy zakupić :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 To "Debasto" jest takie samo zaje....ste jak i Cytat: krawcu11 02 Grudzień 2010, 10:30 wielosezonowe 13" zero problemów Lepiej te 50 zł przeznacz na paliwo i dobrze nagrzej samochód w środku żeby woda z dywaników wyparowała lub kup coś dziecku a nie wywalaj na jakies bzdetne gadgety rodem z ZSRR lub z PRL-u no nie a juz myslalem ze mam fajny prezent pod choinke dla Jacka a tu mu sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 pozazddrościł Maćku :gwizdanie: To "Debasto" jest takie samo zaje....ste jak i Cytat: krawcu11 02 Grudzień 2010, 10:30 wielosezonowe 13" zero problemów Lepiej te 50 zł przeznacz na paliwo i dobrze nagrzej samochód w środku żeby woda z dywaników wyparowała lub kup coś dziecku a nie wywalaj na jakies bzdetne gadgety rodem z ZSRR lub z PRL-u no nie a juz myslalem ze mam fajny prezent pod choinke dla Jacka a tu mu sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 jak ja dzisiaj do domu pojadę?? :wallbash: muszę sobie chyba łańcuchy zakupić :disgust: Powiem ci prezes ze lancuchy to super temat , zalozylem zonie do 406 i wiezdza w taki snieg w jakim ja bym sie bal Q wjechac jak bym takie mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 póżniej zakłada naszyję jako biżuteria :good: masz głowę jak ja dzisiaj do domu pojadę?? :wallbash: muszę sobie chyba łańcuchy zakupić :disgust: Powiem ci prezes ze lancuchy to super temat , zalozylem zonie do 406 i wiezdza w taki snieg w jakim ja bym sie bal Q wjechac jak bym takie mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dzieje sie cos jutro w zeszlym tygodniu przegralem z zima ale teraz jestem na 100% jesli ktos bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 ja się wybieram oczywiście jak mnie nie zasypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dzieje sie cos jutro w zeszlym tygodniu przegralem z zima ale teraz jestem na 100% jesli ktos bedzie Będzie będzie - przybywaj Dudi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 poniedziałek wieczór jak święto prawie :gwizdanie: http://besty.pl/956/Metallica_i_cudowny_taniec_na_rurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 poniedziałek wieczór jak święto prawie :gwizdanie: http://besty.pl/956/Metallica_i_cudowny_taniec_na_rurze Szykujesz nam jakąś niespodziankę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiiek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 http://besty.pl/956/Metallica_i_cudowny_taniec_na_rurze prawie jak w SOFII naprzeciwko NBP tyle, że tam wraz z upływającym czasem piosenki, zdejmowane były przez girl kolejne części garderoby :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 na mikołaja zamiast mikołaja :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Kuzwa niewiem czy dotre jutro na spota bo dzwonil kierownik ze jednak lecimy do roboty chyba zrobie jakis sabotaz i nie odpale koparki w wymysle awarie i przylece na spota . Bedziemy mieli jakies czeronapedowki na testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 To kto się przebiera za Mikołaja dziś :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja dzis jestem koło 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 nie bede was zarażał anginą, jak sie wykuruje to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 No i dudi jednak nie dotarłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 coś odnośnie ASG.... :gwizdanie: tak się bawią w świętokrzyskim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi