Łukasz 23 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 No ale powaznie nie chca nas juz w DaGrasso , to chyba rzescie troszke narozrabiali :gwizdanie: my nie ale obsługa tak, tylko jedno pozostaje :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Michał Jacek poczekacie na mnie chwile po spocie?? auto mnie do sxerwisu zaprasza- w sumie jadę tam jutro ale w trochę innym celu :> i jakaś szybka lekcyjka latania bokiem by się odbyła A reszta będzie mnie z zasp wypychałą :polew: wracam dzisiaj do domu jeszcze -jutro pare spr w Kielcowie mam do załatwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 nie zmieniajmy lokalu tylko stolik moze ktos inny bezdzie obsługiwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 to gdzie w końcu dziś?ma ktoś jakieś propozycje.Może damy da grasso druga szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dajcie Panowie znać jak będzie znana miejscówka...tylko najlepiej na kom Może uda mi się dodzwonić do nowacka bo póki co nie odbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Napewno zbieramy sie pod Dagrasso a puzniej zobaczymy . Bo teraz to juz zapuzno na zmiane miejscowki , kurcze przecierz zawsze bylo tam tak fajnie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 oki ostatnia szansa dla "naszego" lokalu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Fajnie bylo zawsze wiedzialem ze 4x4 na spocie sie przyda , chociazby zeby kogos z zaspy wyciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 to co już po?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 no niestety nie wytrwaliśmy do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 a da grasso dało radę czy inne miejsce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 A reszta będzie mnie z zasp wypychałą :polew: Jednego właśnie wypychaliśmy, więc mamy już opracowaną technikę :> Na drugi raz musimy jeszcze całą ekipą kominiarki założyć Błyskawiczna akcja była! Marcin - Da Grasso dało radę, ale już wymyśliliśmy miejscówkę na następne spotkanie A nieobecni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 A nieobecni ale ja w pracy jestem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Prezes melduj się za tydzień bo będzie zabawa na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Prezes melduj się za tydzień bo będzie zabawa na całego postaram się i już się trochę podszkolę w lataniu bokiem[br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 08:09_________________________________________________i trzeba czołówkę uaktualnić tylko 5 aut jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 No bo ja czekam na to latanie i doczekać się nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 dzisiaj po raz pierwszy w tym miesiącu byłem nie spółzniłem się do pacy. :> :> Krzysiu kręcisz sie koncertowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Krzysiu kręcisz sie koncertowo co to za szyfry jakieś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Panowie, byłem dziś w DG. Nasza ulubiona obsługa, czyli panna... tfu, pani Paulina może się nami zająć m.in. w środy. Optuję, by przenieść termin spotów z poniedziałków na środy właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Krzyś jest mocarz Krzysiu kręcisz sie koncertowo co to za szyfry jakieś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi