Łukasz 23 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Krzyś jest mocarz Krzysiu kręcisz sie koncertowo co to za szyfry jakieś??? temat bardzo zagadkowy jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Panowie, byłem dziś w DG. Nasza ulubiona obsługa, czyli panna... tfu, pani Paulina może się nami zająć m.in. w środy. Optuję, by przenieść termin spotów z poniedziałków na środy właśnie jestem za To przywróciłoby normalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 mowiac o krzysiu.... http://demotywatory.pl/2375839/Mistrz-cietej-riposty prawie jak nasz kolega :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 mowiac o krzysiu.... http://demotywatory.pl/2375839/Mistrz-cietej-riposty prawie jak nasz kolega :gwizdanie: :oklaski: dla tego co to napisał ,a nasz kolega też myślę że by świetną mowę mógł wypowiedzieć na ten temat :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Panowie, byłem dziś w DG. Nasza ulubiona obsługa, czyli panna... tfu, pani Paulina może się nami zająć m.in. w środy. Optuję, by przenieść termin spotów z poniedziałków na środy właśnie nie no tylko nie na srode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Panowie, byłem dziś w DG. Nasza ulubiona obsługa, czyli panna... tfu, pani Paulina może się nami zająć m.in. w środy. Optuję, by przenieść termin spotów z poniedziałków na środy właśnie nie no tylko nie na srode Ciebie zastać na spocie to jak 6 w totka trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 panowie ale jak dobrze kalkuluje to środa dziś jest :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 w poniedziłek to jeszcze sie czasami wyrobie ale w srode to nic z tego bo koncze po 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Maciek My dwaj nie mamy prawo9 głosu-prawie nas nie ma :polew: w poniedziłek to jeszcze sie czasami wyrobie ale w srode to nic z tego bo koncze po 21 [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 15:19_________________________________________________http://allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-czerwona-okazia-i1356973660.html :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam was, potrzebuje pomocy a może ktoś mieszka we Włoszczowej. Zakupilem na allegro tusze na ktorych bardzo mi zależy... mija juz tydzien a oni nie dają znaku kompletnie....a nie odpisują na maile... ani nie odbierają telefonów. Czy byłby ktoś tak miły z was drodzy posiadacze Audi i mógł się przejechać na oś. Armi Krajowej 3/7 i wyjaśnić sprawę i trochę ich pognębić, bo nienawidze oszustów i gdy olewają ludzi? na pw bym podał moje dane, aby wyjaśnić sprawę to jest ta aukcja. http://allegro.pl/show_item.php?item=1340341934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 No niestety, do Włoszczowy mi daleko, więc nie pomogę [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 17:09_________________________________________________Gdyby ktoś chciał kupić auto, którym jeździł "Niemiec-emeryt,tylko do kościoła" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Trzeba się Jacka zapytać zapytać czy od takiej babci nie kupił swojego golfika :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Łukaniu - Ty się mojego Golfa nie czepiaj , bo przecież każdy z naszych samochodów jest od starszej osoby co jezdziła tylko po bułeczki do Aldiego lub do kościoła w niedziele no i oczywiście wszystko bezwypadki i same młode roczniki z przebiegami po 90 tyś km. Jutro jest spot ? bo ja zajmany lekko będę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pasowalo by sie spotkac bo to chyba ostatnie spotkanie przed swietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jeśli dobrze pamiętam to spot miał być u Łukasz ale to trzeba potwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 no właśnie i jak co ??? bo nie ma odzewu :gwizdanie: czyli co i jak??? a spot miał być w środe...jako opłatkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wypowiadać się co kto kiedy chce ???? Ja się dostosuje bo nie robi mi to różnicy czy poniedziałek czy środa będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 czyli co??? zagląda tu ktos wogóle ??? mam rozumieć że.... gramy czy gadamy ???[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 17:13_________________________________________________jeszcze taka mała sugestia....odnośnie napiwków http://allegro.pl/dzialka-wlasne-jezioro-posiadlosc-i1374360223.html co spot lekko mamy metr kwadratowy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 czyli co??? zagląda tu ktos wogóle ??? mam rozumieć że.... gramy czy gadamy ???[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 17:13_________________________________________________jeszcze taka mała sugestia....odnośnie napiwków http://allegro.pl/dzialka-wlasne-jezioro-posiadlosc-i1374360223.html co spot lekko mamy metr kwadratowy :gwizdanie: Tylko uważaj na drapieżne błotniaki, mogą zrobić dziurę w błotniku A co do spociwa, to chętnych jakoś nie widzę. W takim razie biorę się za świąteczne porządki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Najwyzej przelozymy to na srode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi