mm.max Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wypadek był naprawde gruby aż dziw ze z tego wyszli cało
dudi75 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Rozpruty samochod na dwie czesci i jakos przezyli naprawde fart
Łukasz 23 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jestem zawiedziony że nie udało mi się dotrzeć na gokarty :wallbash: ale następnym razem się piszę na wyjazd już obowiązkowo bo mi brak tych emocji z jazdy małym samochodzikiem :>
nowacek007 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 no powiem wam że gokarty mają magiczną moc uzdrawiania... jadąc byłem chory...wróciwszy jak nowy :gwizdanie: spot dzis??? jak coś obecny :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 no powiem wam że gokarty mają magiczną moc uzdrawiania... jadąc byłem chory...wróciwszy jak nowy :gwizdanie: spot dzis??? jak coś obecny :gwizdanie: A ja na odwrot wyjechalem zdrowy wrocilem chory ale nie zaluje i tez postaram sie dzisiaj dojechac
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
cajun Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Panowie - słuchawki na uszy (koniecznie!) i uruchamiamy poniższy filmik: AXE Virtual Hair Action in 3D Holophonic Sound (use headphones!)
mm.max Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 http://moto.onet.pl/8533915,29,4,filmy.html?node=29
nowacek007 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Grzesiu coś dla ucha....to jeszcze teraz coś dla oka :gwizdanie: czyli wyścigi motocyklowe MotoGP od kuchni...
cajun Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Grzesiu coś dla ucha....to jeszcze teraz coś dla oka :gwizdanie: czyli wyścigi motocyklowe MotoGP od kuchni... Fajne :> Zwłaszcza blondi z parasolką Yamahy :gwizdanie:
Łukasz 23 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jaka cisza jak makiem zasiał :gwizdanie: dawać jakieś sprawdzone sposoby na ciężką grypę bo mnie wykończyć chce ta choroba już
MARCIN607 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 bardziej skuteczne będzie 0.7 to go wykończy a nie postawi na nogi. 0.5 plus kiszne (witaminy) i będziesz Zdrów Chłopie :good: :good: :good:
Łukasz 23 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 na razie to mam syropik na %%%%
cajun Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jaka cisza jak makiem zasiał :gwizdanie: dawać jakieś sprawdzone sposoby na ciężką grypę bo mnie wykończyć chce ta choroba już Czosnek, cebulka, tego typu używki. Zapodaj sobie wieczorem ząbek czosnku, popraw gripexem czy rutinoscorbinem (x2). I pij dużo wody, bo katar bardzo odwadnia. Nie stroń też od soku pomarańczowego. A w razie potrzeby zapodaj sobie sposób, który polecił mi znajomy Kanadyjczyk. Bierzesz miarkę ginu, miarkę gorącej wody, do tego trochę miodu i soku z pomarańczy albo cytryny. Po kilku dawkach zapominasz o chorobie :>
Łukasz 23 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jaka cisza jak makiem zasiał :gwizdanie: dawać jakieś sprawdzone sposoby na ciężką grypę bo mnie wykończyć chce ta choroba już Czosnek, cebulka, tego typu używki. Zapodaj sobie wieczorem ząbek czosnku, popraw gripexem czy rutinoscorbinem (x2). I pij dużo wody, bo katar bardzo odwadnia. Nie stroń też od soku pomarańczowego. A w razie potrzeby zapodaj sobie sposób, który polecił mi znajomy Kanadyjczyk. Bierzesz miarkę ginu, miarkę gorącej wody, do tego trochę miodu i soku z pomarańczy albo cytryny. Po kilku dawkach zapominasz o chorobie :> biorę garść medykamentów a tak mnie rozłożyło że nie pamiętam czy kiedyś tak chory byłem, masakra jakaś z tym chorowaniem :wallbash:
MARCIN607 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jaka cisza jak makiem zasiał :gwizdanie: dawać jakieś sprawdzone sposoby na ciężką grypę bo mnie wykończyć chce ta choroba już Czosnek, cebulka, tego typu używki. Zapodaj sobie wieczorem ząbek czosnku, popraw gripexem czy rutinoscorbinem (x2). I pij dużo wody, bo katar bardzo odwadnia. Nie stroń też od soku pomarańczowego. A w razie potrzeby zapodaj sobie sposób, który polecił mi znajomy Kanadyjczyk. Bierzesz miarkę ginu, miarkę gorącej wody, do tego trochę miodu i soku z pomarańczy albo cytryny. Po kilku dawkach zapominasz o chorobie :> biorę garść medykamentów a tak mnie rozłożyło że nie pamiętam czy kiedyś tak chory byłem, masakra jakaś z tym chorowaniem :wallbash: ja tam moją metodę polecam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: jak coś mogę podjechać i Ci polewać odpowiednie dawki
Rekomendowane odpowiedzi