Opublikowano 26 Kwietnia 201016 l Spot inny niż wszystkie bo na dwie tury a na koniec wyścig dwóch klubowiczów :>
Opublikowano 26 Kwietnia 201016 l no ja byłem 2 razy za zeszłe nieobecności noi kto wygrał ?? pewnie znowu ibiza jak przystało na a4 klub ostrowiec
Opublikowano 27 Kwietnia 201016 l Autor no ja byłem 2 razy za zeszłe nieobecności noi kto wygrał ?? pewnie znowu ibiza jak przystało na a4 klub ostrowiec ;( ;( ;(Panowie padł pomysł grilla w długi weekend tzw Majówka?! kto chetny i w który dzień pasuje?
Opublikowano 27 Kwietnia 201016 l marcin przyznaj sie kto wygrał :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 15:34_________________________________________________co do grill jestem chętny,co do dnia nie wiem
Opublikowano 30 Kwietnia 201016 l Autor nie powiem tego, powiem tylko że byłem jak ruski na OLIMPIADZIE[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 18:00_________________________________________________u nas jeszcze godności audi moga bronić Łukasz i Dudi no ja byłem 2 razy za zeszłe nieobecności noi kto wygrał ?? pewnie znowu ibiza jak przystało na a4 klub ostrowiec [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2010, 18:01_________________________________________________i co z tym grillem????????
Opublikowano 1 Maja 201016 l mam prośbę, mogłby ktos wziac Vaga ? cos auto nie chce sie wkrecac sie na obroty, vmax 140 ;O moze wczesniej niz w poniedzialek dało by rade ?
Opublikowano 1 Maja 201016 l mam prośbę, mogłby ktos wziac Vaga ? cos auto nie chce sie wkrecac sie na obroty, vmax 140 ;O moze wczesniej niz w poniedzialek dało by rade ? Chyba wpada ci turbinka w tryb awaryjny , tez tak mialem w zeszlym tygodniu , ale teraz jest ja podczas rozkrecania turbinki poprzestawialem sztange i nie wogole mi nie ladowala
Opublikowano 1 Maja 201016 l mam prośbę, mogłby ktos wziac Vaga ? cos auto nie chce sie wkrecac sie na obroty, vmax 140 ;O moze wczesniej niz w poniedzialek dało by rade ? Chyba wpada ci turbinka w tryb awaryjny , tez tak mialem w zeszlym tygodniu , ale teraz jest ja podczas rozkrecania turbinki poprzestawialem sztange i nie wogole mi nie ladowala tez to podejrzewam ,lub jakas nieszczelnosc i lapie lewe powietrze. ale wolalbym najpierw sprawdzic Vagiem co i jak i dopiero zaczac dzialac.
Opublikowano 2 Maja 201016 l godzina 15-16? gutwin? albo brody. osobiście jestem za Gutwinem mi pasi Ja tez postaram sie dojechac moze byc Gutwin , ale na Brodach mozna sie ustawic na cwiartke
Opublikowano 2 Maja 201016 l a ja jeszcze raz apeluje o VAGa ;] to jednak nie turbinka, szukam dalej jak chcesz vag-a to musisz apelować do michała vel mm.max