Opublikowano 2 Maja 201016 l Ale to jutro o 16 ? Na gutwinie ok tylko nie wiem czy nam pozwolą rozpalić ogień w lesie albo na parkingu :-)
Opublikowano 2 Maja 201016 l tia jutro,na kablówce słyszałem,że mają być miejsca do grillowania.ciekawe czy będą już gotowe
Opublikowano 2 Maja 201016 l tia jutro,na kablówce słyszałem,że mają być miejsca do grillowania.ciekawe czy będą już gotowe ciekawe czy nie trzeba ich rezerwowac bo jutro moze byc kupa ludu
Opublikowano 2 Maja 201016 l Czuje ze nic z tego nie bedzie bo kazdemu wszedzie pasuje a w koncu nikogo nie bedzie bo nie ma zadnych konkretow . Ja ze swojej strony moge nawet zaproponowac miejscowke u mnie ale ostrzegam niestety mieszkam u tesciow i niema tam jakis wielkich luksusow , ale jesli ktos ma wedke to mam stawik i mozna sie rozlozyc wlasnie nad tym stawikiem zarzucic wedeczke i pogawedzic . Jak sa jakies inne propozycje to ja sie dopasuje bo sie za wami stesknilem ;(
Opublikowano 2 Maja 201016 l Autor dobra ludziska jedziemy na Brody-ja już z Izą dzisiaj minigrill zakupiłem więc odwrotu nie ma :naughty: brać kobity dzieci i jedziemy. a eraz coś dla relaksu a mianowicie-Łukasz był na giełdzie dzisiaj i mało brakowało i widziałby jako pierwszy a właśnie sprzedałeś B5tkę??
Opublikowano 2 Maja 201016 l no to pierwsze zdjecie to jakis modern art a co zostawia takie slady panie co do grilla to sie szykuje tylko cala kiełba dzisiaj poszła na działeczce a jutro nie wiem czy cos kupie, najwyzej bede grillował banana tez jest super z grilla
Opublikowano 3 Maja 201016 l Ja tez jestem bez kielbasy , ja was znajde na brodach bo nie ma sesu zebym jechal pod casto i wracal spowrotem . Pogoda cos nie halo ma byc dzisiaj niewiem jak to nam wypali
Opublikowano 3 Maja 201016 l Autor nigdzie nie pada-ja tam słońce mam za oknem :wink4:(ale chu.... pogoda) Dudi może o 15 na tej stacji benzynowej co pierwszy spot był??
Opublikowano 3 Maja 201016 l Ja rozmrażam karkówkę [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 11:40_________________________________________________i może troche zamarynuję[br]Dopisany: 03 Maj 2010, 12:01_________________________________________________Nadal deszcz pada
Opublikowano 3 Maja 201016 l tak jak mowilem chyba nic z tego nie bedzie najwyzej sie stykniemy pod casto na bajere bo chyba lokale pozamykane . Zreszta jak tak wolicie [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 13:02_________________________________________________Mozemy i pomoknac jak lubicie
Opublikowano 3 Maja 201016 l to jak castorama ? kurde n75, sprawdzone, przeplywka sprawdzona, turbo smiga dobrze a auto ciagle zmulone... jakies pomysly ?
Opublikowano 3 Maja 201016 l Dobrze tak czy siak zbieramy sie pod casto o 15 i wtedy podejmiemy decyzje .
Opublikowano 3 Maja 201016 l mm.max odgrażał się, że będzie dopiero w środę. Ja też nie wiem, czy się dziś wyrobię, niedawno z roboty wróciłem